دوست من کارت 6600 رو بهتره که اور نکنید چون به قدری ضعیف هست که با اور هم تفاوتی نسبت به حالت دیفالتش نمیکنه.
دوست من کارت 6600 رو بهتره که اور نکنید چون به قدری ضعیف هست که با اور هم تفاوتی نسبت به حالت دیفالتش نمیکنه.
من اينو ميخوام اور كنم تفاوتي ميكنه كه محسوس باشه forca 512mgbite gforce9500gtيك راهنمايي كنيد ممنون ميشم
Last edited by behroz 61; 15-09-2011 at 09:38.
میشه راجب اوکلاور برام بیشتر توضیخ بدین گفتن باید کارت گرافیکمو اونجوری بکنم !!
دوستان گرامی ، من یه کارت گرافیک sapphire ddr3 5570 دارم ، می خواستم بدونم این کارت رو تا چقدر میشه اورکلاک کرد؟پیشاپیش ممنونم
سلام دوستان............من تو برند evga کارت 8600gts super locked رو دیدم که core clock 720mhz و memory clock 2100mhz داره!!!!!!!!!!!
حالا من یه lead tek 8600gts دارم میتونم با اورکلاک به اون سرعت برسونم؟؟؟؟؟؟؟ آیا خطری نداره؟؟؟ اگه خطر داره چرا evga اورکلاک کرده؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
ممنون
سلام
آقا برنامه riva tuner من اصلا تو قسمت driver setting گزینه costomize نداره.
از همون ورجن 2.09 استفاده کردم البته توی win xp میشناسه ولی تویwin 7 64bitی نمیشناسه و دیگه اینکه من نسخه 64bitی گرافیک نداشتم و خود win شناخته ودرایور 582.62 رو برای 7 نصب کردم.
حالا چکار کنم.............................
![]()
اهای اینجا کسی نیست جواب من بده.....یوهو
اگه میخاین گرافیکتونو اور کنید از نرم افزار msi after burner استفاده کنید
بچه ها اگه با خود نرم افزار ATI catalyst اینکارو بکنیم مشکلی داره؟خودش تو تنظیمات overdrive داره...
من hd5450 دارم که فن سایلنت داره....اینقد اورکلاک کرم...
gpu=650
memory=500
بعد
gpu=700
memory=600
به نظرتون واسه کارت من زیاده؟
سلام.
منظور شما اینه که خنک کننده کارت فاقد فن هست دیگه؟ (مدل Silent)
من بهتون توصیه میکنم که از این مقدار بیشتر اورکلاک نکنید چون کارت فقط توسط Heatsink خنک میشه و با افزایش دما کارت ممکنه به GPU آسیب برسه....
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)