اره حتما بخر چون بعدا خش میفته رو ال سی دی اارت میده....بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
قسمت پلاستیکی(همون برچسب)که جلوی خروجی بلندگو رو گرفته با تیغ با دقت ببر تا صدا بیاد بیرون ....
اره حتما بخر چون بعدا خش میفته رو ال سی دی اارت میده....بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
قسمت پلاستیکی(همون برچسب)که جلوی خروجی بلندگو رو گرفته با تیغ با دقت ببر تا صدا بیاد بیرون ....
این قابلیت را نرم افزار های زیادی برای شما فراهم می کنه.1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
5 6 تاش تو همین سایت هست.
از جمله: smart settings
بارکد گوشی مال فندلانده.3- میگن این گوشی تولید چینه!!! این خیلی نگرانم کرده و حتی کم کم دارم منصرف میشم از خریدنش. جریان چیه؟
اینو که 1200 هم داره دوست من. در ضمن این امکان تو این گوشی به طور پیش فرض فعاله.1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
میدونم 1200 هم داره دوست عزیز، اما وقتی unlock میشه ازت pass نمیخواد.
در ضمن برام مهمه که خود گوشی داشته باشه.
بارکدش مال فنلانده یعنی چی؟ یعنی مشکلی نداره؟ خیالم راحت باشه؟
اون pass خواستن هم تو تنظیماتش هست و باید فعالش کنی تا ازت پسورد بخواد. هم n78 و هم 1200 autolock میشن و میتونی پسورد هم بزاری.میدونم 1200 هم داره دوست عزیز، اما وقتی unlock میشه ازت pass نمیخواد.
در ضمن برام مهمه که خود گوشی داشته باشه.
بارکدش مال فنلانده یعنی چی؟ یعنی مشکلی نداره؟ خیالم راحت باشه؟
با سلام ..دوستان ميشه روش كامل اپديت گوشي را يكي كامل بگه..و به چه نرم افزارهايي احتياج هست!!!ممنون ميشم!!
به لینک امضای من مراجعه کن.
جواب این دوستمون چی شد؟![]()
فك كنم تنها راهش آپديت باشه...![]()
مطمئنی n78 و میشه روی قفل صفحه کلیدش pass گذاشت؟فکر نکنما؟من هرچی ور رفتم نشد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)