سلام دوستان ! من مي خواستم يه دوربين عكاسي ديجيتال غير حرفه اي ارزون بين 120 تا 150 هزار تومن بگيرم ! هيچ اطلاع و تخصصي هم ندارم .لطفا كمكم كنيد !
ممنون
![]()
سلام دوستان ! من مي خواستم يه دوربين عكاسي ديجيتال غير حرفه اي ارزون بين 120 تا 150 هزار تومن بگيرم ! هيچ اطلاع و تخصصي هم ندارم .لطفا كمكم كنيد !
ممنون
![]()
ممنون ميشم اگه زود جواب بديد
![]()
تو بخش راهنمای خرید که نوشتید کافی بود
اینجا برای بررسی فنی هست![]()
سلام
عذر میخوام ولی من این سوالمو تو یه تاپیک قدیمی نوشتم و بعد از نیم ساعت به این تاپیک برخوردم که فکر کنم با ید از اولم اینجا مطرح میکردم
یه سری اطلاعات راجع به این دوربینهایی که میگن 8000 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکنه میخواستم آیا واقعا امکان پذیره؟مربوط به کدوم برنده؟
من شنیدم(فقط شنیدم)که بیشتر برای ضبط مستندهای جانوران و... استفاده میشه.
میشه یه توضیحی راجع به اینها بدید و اینکه بیشتر fps مربوط به کدام برنده
پیشتر ممنونم
fps خیلی بالا هم هست ولی دوربین هاش خیلی گرونه !
البته کنون IXUS300 HS دوربین عکس برداری هست ولی می تونه با رزولوشن 320x200 با 240fps فیلمبرداری کنه
یادمه یکی از دوربین های عکاسی کاسیو هم تو رزولوشن پایین با سرعت خیلی زیاد فیلمبرداری می کرد.پس حداقل 240 fps رو ممکنه دوربین های ارزون هم داشته باشند
(ببخشید ... من فقط از دوربین های عکاسی خبر دارم)
ممنون
اتفاقا منم راجع به همین دوربینهای عکاسی میخواتم بدونم.در ضمن واسه خرید نمیخوام اصلا قیمتشو هم نمیخوام فقط میخوام بدونم ابن 8000 فریم حقیقیه یا نه فرقی هم نمیکنه تو چه رزولشنی باشه
پیشتر ممنونم
سلام کسی هست بدونه بهترین تنظیمات sx130 برای گرفتن عکس های زیبا چیه ؟؟؟؟؟
من وقتی عکس میگیرم و فوکس میکنه یدونه بوق بیشتر نمیزنه و نشانگر به رنگ نارنجی روشن و خاموش شود
و یه چیزی مثل دوربین تو مانیتور چشمک میزنه ممون میشم کسی که داره راهنمایی کنه
کسی نمی دونه؟
شما میتونی به این سایت بری و این مطلب رو بخونی اگه علاقه کندی.مخصوصا قسمت نظرات رو بخون.لینک های خوبی گذاشتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس و مطلب به نقل از یکی از سایتهای خبری است :
تنها ۱۰ سانتیمتر با جدی ترین دیکتاتور این روزهای تاریخ فاصله داشتم. “این جمله را پلاتون عکاس پرتره بر زبان می راند. مردی که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۰۹ میلادی از سوی روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مسئولیت گرفتن عکس مستقیم از صورت چهره های بین المللی را بر عهده داشت.
در عکس قذافی تمرکز را بر چشمان سیاه او گذاشتم. چشمانی که عاری از هرحسی بودند. به نظر می رسید که روح او از سرش پرواز کرده و چشمانش تنها حفره هایی هستند خالی.
حالا من کاری با قذافی و این جور مسائل ندارم. میخوام بدونم چطوری میشه از این عکسها گرفت و چه دوربین و لنزی برای تمرکز روی چشم های سوژه مناسبه؟ مثلا با دوربین 550D یا 600D کنن و لنز 18-135 میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)