SP3 UxTheme Patcher 1.3
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SP3 UxTheme Patcher 1.3
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون من هم از همین استفاده میکردم نمیشد.ولی ورژنش اینه : UXTheme Multi Patcher 5.5
احتمالن ویندوزتون sp2 هست!
با این کارم راه افتاد.SP3 UxTheme Patcher 1.3
مرسی
سلام
نه عزیز SP3 که از همین فروم سفارش داده بودم.
الحمدلله.
موفق باشید![]()
من وینوز Last XP 20 رو دارم ولی الآن دیگه نمیتونم توی Library مدیا پلیر تغییری ایجاد کنم. نه اضافه و نه حذف! رینیستال کردم، نشد. چیکار کنم درست بشه؟
سلام
از آخرین نسخه ی Media Player یا از Player های مشابه استفاده کن.
موفق باشید![]()
سلام خدمت همه دوستان دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید
1-من که یک دیویدی رایتر دارم چرا درmy computer دو تا نشون میده میخوام اون یکی اضافه رو پاک کنم.
2-چرا بعضی مواقع که میخوام سیستم را خاموش کنم با توجه باینکه تمام برنامه هایی که داشتم با انها کار میکردم بسته ام
ولی پیغام end program میآید و یک نوار آبی رنگ وسپس سیستم خاموش میشه ؟
سلام
احتمالا بخاطر اینه که شاید یک نرم افزاری چیزی برای image گرفتن نصب کردی.
1. برای پاک کردنش برو تو Run بنویس : devmgmt.msc
کلید Enter رو بزن.
در صفحه ی Device Manager در قسمت DVD\CD ROM Drives علامت مثبت کناری اش رو بزن تا لیست رو ببینی.
هر کدوم که اضافش روش یک کلیک چپ کن و از نوار بالا Uninstall رو بزن.
یک پیغام میاد OK اش کن.
2. برای سؤال دوم برو تو Run و بنویس Regedit
در رجیستری مسیر زیر رو طی کن :
HKEY CURRENT USER > Control Panel > Desktop
حالا در قسمت Desktop بگرد ببین اگر گزینه ی AutoEndTasks وجود داشت مقدارش روی 0 است ، باید به 1 تغییرش بدی.
اگر هم وجود نداشت یک رشته از نوع String بساز و اسمش رو بذار AutoEndTasks و مقدارش رو 1 بذار.
رجیستری رو ببند و سیستم رو Restart کن.
موفق باشید![]()
یه مشکلی پیش اومد که مجبور شدم ریجستری رو ریستور کنم و مدیا پلیر هم درست شد
حالا یه مشکلی دارم که هروقت ویندوز میاد یه ارور میاد که مینویسه زمان ویندوز تنظیم نیست و مشکل داره!. ولی من تاریخ ویندوزم به روزه! دلیلشو میدونید؟
با سلام.
یک زحمتی داشتم و اونم اینه که اگه میشه یک نفر زحمت بکشه و لینک دانلود Service Pack 3 رو بصورت فشرده قرار بده. توی
اینترنت گشتم نبود. خود لینک اصلی هم بالای 300 مگ هست و نمی تونم دانلود کنم( با Dial up). در دیار ما سی دی ها همش
تقلبی هستند و الان هم خیلی به سرویس پک نیاز دارم. ممنون میشم کمک کنید.
من ویندوز sp3 ریختم و حالا پچ های با زی و بعضی نرم افزار ها باز نمیشن چه کار باید بکنم ؟ ویندوزم مال لرده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)