سلام
مرسی
من با استفاده از چه کدی میتونم با Browse کردن یک عکس حجم اون رو تعیین کنیم و اون نسبت به اون حجم بهم عکسو بده!
تشکر//
سلام
مرسی
من با استفاده از چه کدی میتونم با Browse کردن یک عکس حجم اون رو تعیین کنیم و اون نسبت به اون حجم بهم عکسو بده!
تشکر//
سلام
چطور میتونم در یک متغیر این رو قرار بدم :
<?php
echo"dddd";
?>
یعنی یه کد php من قرار میدم ولی ارور میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی نیست سوال اولی رو جواب بده؟
تشکر//
یه سوال دیگه چطور میتونم اینو بگیرم
چطور میتونم بعد علامت سوال رو بگیرم یعنی awda ?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول آقا امین قبلآ بحث شده:یه سوال دیگه چطور میتونم اینو بگیرم
کد:
چطور میتونم بعد علامت سوال رو بگیرم یعنی awda ?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متوجه نبودم چون شلوغ بود منم که هرجا کد ببینم نمیام تست کنم دستت درد نکنه اون سوال گرافیکی مارو هم جواب بدی دیگه حله!
سلام
مرسی
تشکر//
یه چیز هم یادم اومد اینه که یه کد میخوام بگرده ببینه فولدری به نامه amir وجود داره یا نه اگر داشت بنویسه no اگر نه بنویسه ok
Last edited by Bill Gates; 10-09-2008 at 00:07.
اون سوال گرافیکی رو فکر نکنم راه حل مشخصی داشته باشه
به نظرم تنها راهش اینه که تصویر رو هر بار با کیفیت مختلف تست کنی مثلاً از بالاترین کیفیت شروع کنی به پایین و هر دفعه چک کنی ببینی با حجم مورد نظر تناسب داره یا نه اگه درست بود ازش خروجی میگیری و تحویل کاربر میدی اگر حجمش بیشتر بود میری سراغ کیفیت کمتر
میتونی از تابع file_exists استفاده کنی. برای فولدر هم جواب میده
------------------------
ببخشید نشد قبلی رو ویرایش کنم
همین جوابت رو با یه نمونه بگی خیلی خیلی ممنون میشمون سوال گرافیکی رو فکر نکنم راه حل مشخصی داشته باشه
به نظرم تنها راهش اینه که تصویر رو هر بار با کیفیت مختلف تست کنی مثلاً از بالاترین کیفیت شروع کنی به پایین و هر دفعه چک کنی ببینی با حجم مورد نظر تناسب داره یا نه اگه درست بود ازش خروجی میگیری و تحویل کاربر میدی اگر حجمش بیشتر بود میری سراغ کیفیت کمتر
تشکر//
شرمنده به خدا میدونی که زیاد Gd کار نکردم. باید همشو از رو منوال انجام بدم طول میکشه!
اگه فرصت کنم فردا کدشو مینویسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)