یه سئوال , بازی pc چند تا دی وی دیه ؟
من رفتم خریدم ولی یدونه دی وی دیه , هرچی به فروشنده گفتم که باید بیشتر باشه با قاطعیت میگفت که مطمعنه یدونه بیشتر نیست
حالا آیا سرم کلاه رفته ؟
یه سئوال , بازی pc چند تا دی وی دیه ؟
من رفتم خریدم ولی یدونه دی وی دیه , هرچی به فروشنده گفتم که باید بیشتر باشه با قاطعیت میگفت که مطمعنه یدونه بیشتر نیست
حالا آیا سرم کلاه رفته ؟
من دیروز بازی رو تموم کردم .... 3 تا نوار هم پیدا کردم .
بیشتر ار 20 پست تو این تاپیک در مورد این مسئله گفته شده !
در هر حال درست گرفتی بازی 1 دی وی دی هست ....
save تو برام میزاری؟
سیو کل بازی من 450 مگ هست ! حالا میرم ببینم میشه کم کنم حتما برات میزارم . . . . .
مجبور نیستی که همش را بزاری یکی را بزاری کافی است
پوشه سیو را باز کن آخرین سیو را بزار در حدود 2 مگا است
زمانی که ماموریت نمیده باید چه کار کرد من تازه بازی رو خریدم وتو مرحله ای هستم که میری از تو اون کلیسا قرص میگیری دیگه بهم ماموریت نمیده باید چه کار کنم
سلام
بازی به دستم رسید.
فقط یک کلمه اون هم اینه که خیلی پایین تر از انتظاری که از این بازی داشتم هست.
این هم اشکالاتی که توی این 1 ساعتی که بازی کردم بدست اوردم که به نوع خودشون به نظر من اشکال بزگری هستن!
1.افکت اب وقتی که تیر می خوره بهش اصلا قشنگ کار نشده و کلا افکت اب توی این بازی خوب کار نشده.
2.ابجکت ها داخل محیط اصلا قابل تخریب نیستن!مثلا من با راکت به یه جعبه چوبی شلیک کردم جعبه اصلا از جای خودش تکون نخورد یا به یه کلبه شلیک کردم کلبه اصلا تخریب نشد!
3.موقع ماشن رانی اصلا عوض کردن دنده ی ماشین مشاهده نمیشه!فقط با یه دنده عقب و جلو میره!
4.گرافیک بازی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!گرافیکش اصلا با کریسیس مخصوصا warhead اصلا قبل مقایسه نیست و پایین تر هست!پس کو اون گرافیکی که سازنده ها میگفتن؟!یادمه می گفتن بازی کنان گرافیک این بازی رو با کریسیس مقایسه کنن پس چی شد اون حرف؟!
من به این بازی نمره ی 8 میدم!امیدوارم طرفدارای بازی ناراحت نشن من نظر خودم رو گفتم!
اون تریلرهایی که میدیدم نوید یه بازی پر هیجان و عالی رو میدادن ولی متاسفانه اصلا این طوری نبود!
گیم پلی بازی که خوبه ولی انتظار خیلی بیشتری از همه نظر با توجه به اون تریلرها از این بازی داشتم!
Far Cry 2 ATI Hotfix Patch - Vista
65.04 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 12 درصد بازي رو رفتم اما نه شهر ديدم نه منطقهي مسكوني نه آدم عادي
اين چيزا رو نداره؟
راستي كسي عكسي از كل مپش داره اگه داره بي زحمت بذاره؟
Last edited by cgp; 28-10-2008 at 18:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)