بحث درباره قیمت و خرید فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا.
ممنون.
بحث درباره قیمت و خرید فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا.
ممنون.
سلام
آقا من هم شنیدم 4870 هست!
خبر اشتباه بوده؟![]()
بهراد جان کاملا حق با تو بود تهویه ی کیسم مناسب نبود جای فن ها رو تغییر دادم الان با 37 درجه دور فن دمای کارت از 53 درجه بالاتر نمیره.با 53 درجه در حالت معمولی ممکنه مشکلی پیش بیاد برای کارت در اینده؟
با 53 درجه ، برای کارت هیچ مشکلی پیش نمی اد .
فقط ممکنه که سرما بخوره.
Last edited by alborz_k; 15-09-2008 at 22:12.
به دمای مناسب رسیدی
در بد ترین شرایط دما به 70 میرسه که اصلاً مشکلی نیست
با خیال راحت کار کن و لذت ببر![]()
اقا خدایی این 4870 عجب چیزیه!
قدرتش باور نکردنیه!بازی lost planet رو با اخرین تنظیمات گرافیکی 70 تا 80 فریم میده!
راستی الان به یه مشکل کوچیک هم برخوردم یه دفعه توی بازی سیستم هنگ کرد و صفحه ی مانیتور سیاه شد.البته این رو بگم اولین بارم هست که به این مشکل بر خورد کردم که البته فکر کنم مشکل از درایور باشه.کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.امیدوارم با درایور جدید این مشکل حل بشه.
با سلام
دوستان من یه وقتی درباره این کارت گرافیک ( 4850 ) سرچ می کردم تو اینترنت به فرومی برخوردم که شخصی از این کارت گرافیک ناراضی بود به شدت و می گفت که بازی ها رو نمی تونه به خوبی اجرا کنه
مثلا بازی مثل گرید رو نمی تونه با اخرین کیفیت نشون بده
یا کارزایس رو هم در حالت نرمال نمی تونه بازی کنه و صحنه اهسته هستش
به نظر من مشکل از رم و سی پی یو اون فرد بوده .
به نظر شما این کارت گرافیک به دردمن هم می خوره یا نه
من دو عدد رم یک گیگ دارم با باس های 533
و یه سی پی یو 3000 فول کش ( پنتیوم 4 )
هات فیکس هایی که برای سری 4000 ارائه شده رو نصب کردی ؟
دوست من با این سی پی یو و رم انتظار کارایی بالا رو از این کارت نداشته باشید!
شما با این سیستم اگر کارت 4870x2 رو هم بگیرین مطمعن باشین که نمی تونین کریسیس یا گرید یا بازی های مشابه رو روی گرافیک بالا بازی کنین!
سی پی یو و رم مخصوصا سی پی یو تاثیر بسیار بالایی در کارایی کارت گرافیک دارن.
دوستان پس به نظر شما من باید سی پی یو رو حتما عوض کنم
بعد مورد بعدی یعنی 2 عدد رم یک گیگ با باس 533 برای این کارت کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)