تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 1004 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دیروز خواستم ج-میلم رو بدون ـــ باز کنم. خیلی جالب بود صفحه پیوندها باز شد .خیلی وقت بود که بصورت ساده از اینترنت استفاده نمی کردم و دیروز هم چون از یه سیستم دیگه استفاده میکردم ابزار مورد نیاز رو نداشتم. یه چندتا سایت که لود کردم دو سوم سایتها صفحه پیوندها رو لود کرده بودن. محتوای سایتها هم نه مخالف دین بود نه امنیت ملی رو مخل میکرد و نه های دیگه.
    هم چنان مایوس مرورگر رو بستم تا شب از سیستم خودم استفاده کنم!!! درکل عقیده اینها دقیقا هیتلری هست: تمام سایتها رو باید فیلتر کرد مگر اینکه ثابت بشه سایت مشکلی نداره. که با این حساب احتمالا در آخرالزمان به این مهم(این... پاک) دست پیدا خواهند کرد!
    خلاصه Squall Leonhart عزیز، در عجبم از این نظر شما. وظیفه آزاد کردن سایتها که با کاربر نیست. یکی از مزیتهای اصلی اینترنت دسترسی سریع به مطلب مورد نظر هست. نه اینکه با صفحه پیوندها روبرو بشی؛ ایمیل بفرستی و بعد مدتی سایت رو از ----- دربیارن. شما یا آدم صبوری هستی یا وقت کش.

پ.ن: این رو بنویسم که مطلبم به مبحث مربوط بشه: ترکانت قیمتها رو کاهش داد. جهت اطلاع به این صفحه مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by IVAN; 15-03-2011 at 15:07.

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

منم با اینترنت پاک موافقم اما چرا سایتهای بدون محتوای مستهجن و مجرمانه مثل سایت دانلود موزیک رو فیل.تر میکنن؟

مشکل من سانسور مطالب مستهجن و مجرمانه نیست چون همه ما ها خانواده داریم و مطمئنا دوست نداریم بطور ناخواسته وارد اینگونه مسائل آلوده بشن و من خودم شدیدا موافق سانسور سایتهای مستهجن هستم.

اما چرا وقتی یه نفر بدنبال چیزی که مرتبط با مطالب مستهجن و مجرمانه نیست باید به بن بست بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثل شما که دنبال مقاله در زمینه الکترونیک بودید و به بن بست خوردید.

سانسور باید منطقی باشه و دقیقا آنچه که کانون خانواده ها رو مورد هدف قرار میده و یا امنیت انسانهارو به خطر میندازه باید سانسور بشه اما چند تا سایت دانلود موزیک،سریال و فیلم و نرم افزار و سایتهای اجتماعی چه مصداق مجرمانه ای دارن که اینا با استناد به قانون میان سانسور میکنن؟؟؟؟؟؟؟

در این موارد باید دقت بشه تر و خشک با هم نسوزن.
    سانسور شده یه چماق یه ابزار سیاسی تا کسی حرفی میزنه میزنن تو سرش !
    مشکل من اینگونه سو استفاده هاست وگرنه هر کس مخالفتش به این دلیل باشه که چرا سایتهای مستهجن فیل .تر میشن قطعا اون آدم مشکل اخلاقی داره.

به قول معروف نه شوره شور نه بی نمکه بی نمک

نه کاملا آزاد بذارن( چون محیط برای خیلی ها میتونه مشکل ساز بشه مخصوصا اونایی که با مسائل جنسی و سیاسی آشنایی ندارن)
    نه اینکه اونقدر کمربند سانسور رو سفت ببندن که نفس آدم در نیاد!

تو عکس اول نگاه کنین متوجه میشین همه کشورهای پیشرفته و جهان اولی سانسور خفیف دارن حتی استرالیا یه level هم بالاتر قرار داره(در تائید حرفهای شما) اما این سانسور شامل مواردی مثل تجاوز به کودکان،ترور،اختلاس،پولشوی ی،قتل و آدم ربایی میشه. بله این موارد باید سانسور بشن اما در ایران در کنار موارد بالا سایت دانلود موزیک و فیلم و کلیپ و... فیل.تر میشن
    تو حاضری یه کاست تولید بکنی بعدش من بیام یکی از کاست هات رو بخرم و آپلود کنم یه جایی و لینک دانلودش رو بزارم توی وبلاگم؟
    به نظر من فیلتر شدن سایت های فیلم و موزیک به دلایل حق مولف قابل قبوله. فوقش اگه از یه آهنگی خوشت میاد میتونی بری بیرون ۵۰۰ تومن ناقابل بدی و بخری.
    تازه بعضی از جاها گلچین هم میزنن البته این کار هم نقض حق مولف هست و باید اورجینالش رو تهیه بکنی ولی مورد بحث ما اینترنت هست و با این مورد کاری ندارم.

اینم از قانونی که شامل این مورد میشه :
    ز ) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو حاضری یه کاست تولید بکنی بعدش من بیام یکی از کاست هات رو بخرم و آپلود کنم یه جایی و لینک دانلودش رو بزارم توی وبلاگم؟
    به نظر من فیلتر شدن سایت های فیلم و موزیک به دلایل حق مولف قابل قبوله. فوقش اگه از یه آهنگی خوشت میاد میتونی بری بیرون ۵۰۰ تومن ناقابل بدی و بخری.
    تازه بعضی از جاها گلچین هم میزنن البته این کار هم نقض حق مولف هست و باید اورجینالش رو تهیه بکنی ولی مورد بحث ما اینترنت هست و با این مورد کاری ندارم.

اینم از قانونی که شامل این مورد میشه :
    ز ) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی

کاست به کنار چرا سایتهایی که هیچ محتوای مورد داری ندارن فیل.تر میشن؟؟؟؟؟

نه دوست عزیز تنها موردی که با شما موافقم اینه که سایتهای مستهجن رو فیل.تر کردن. شما مثل اینکه خیلی راضی هستی ازین وضعیت و کلا موافقی.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اینترنت پاک فقط به دست افرادی مثل من و تو هست که میتونه تحقق پیدا بکنه درسته وظیفمون نیست ولی برای رسیدن به یه آرمان باید همگی تلاش بکنیم.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش را بخواهید آقای Squall Leonhart فکر کنم شما زیاد اهل اینترنت نباشید.
    ببینید٬ قسمت ویدئوی گوگل فیل۹۷تر است٬ قسمت اخبار یاهو همچنین٬ لایف هکر و freewarefiles و بسیار سایت های تکنولوژی هم همین طور٬ حتی سایت مراجع هم فیل۹۴تر است! مثل آیت الله بیات زنجانی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این صفحه پیوندها ببیند در الکسا رتبه چندم دارد؟
    بعد این که بعضی سایت های دانلود به خاطر حق مولف فیل۹۴تر است! چرا بقیه نیست؟ چرا پی سی دانلود و ... نه؟و ....
    این اینترنت نیست٬ فیل۰تر نت است.

7. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

جناب Squall Leonhart چند تا سوال دارم از شما و خواهش میکنم خوب به این جملات فکر کنین اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید.

1- ایران بهتر و دقیقتر کپی رایت رو رعایت میکنه یا کشورهای خارجی؟ قطعا کشورهای خارجی. تو همین کشورهای خارجی چرا همچین سایتهایی که موسیقی کپی شده و نرم افزار کرک شده واسه دانلود دارن فیل.تر نمیشن؟ خودشون کپی رایت رو اختراع کردن پس خیلی خیلی بهتر از ما به اون عمل میکنن. حالا ما شدیم کاسه ی داغتر از آش !!!!

2-بنظر شما فیل.تر کردن سایتی که موسیقی کپی واسه دانلود گذاشته میتونه مصداق حمایت از قانون کپی رایت باشه؟
    (یادم میاد استاد شجریان تو تلویزیون گفت صدا و سیما هرگز از بابت پخش حتی یکی از کارهای من از من اجازه نگرفته و حالا که اینجوریه منم دلم نمی خواد دیگه کارهای منو پخش بکنن که در همین راستا ایشون فیل.تر شدن و دیگه صدای دعای ملکوتی ربنای ایشون در ماه رمضان رو نشنیدیم)

3- تا جایی که من میدونم مراجع اعلام کردن موسیقی حرامه. حالا چطور میشه دولت ما برای حمایت از یه صنعت حرام (به قول مراجع) میاد اون سایتهارو فیل.تر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اگه حرامه چطور مجوز میگیرن خواننده ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من دیگه ادامه نمیدم چون نمی خوام وارد جزئیات و مسائل سیاسی بشم. تا همین جا واسه من کافیه. من حرفمو زدم. میدونم جوابی که بتونه قانعم کنه نخواهم گرفت ولی جناب Squall Leonhart بهتره سرتو از تو برف در بیاری و یه خورده واقع بین باشی.
    فیل.تر کردن هر سایتی بغیر از سایتهای مستهجن و مجرمانه بنظر من کار بسیار اشتباهیه.
    Last edited by urumchi; 16-03-2011 at 07:17.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1- ایران بهتر و دقیقتر کپی رایت رو رعایت میکنه یا کشورهای خارجی؟ قطعا کشورهای خارجی. تو همین کشورهای خارجی چرا همچین سایتهایی که موسیقی کپی شده و نرم افزار کرک شده واسه دانلود دارن فیل.تر نمیشن؟ خودشون کپی رایت رو اختراع کردن پس خیلی خیلی بهتر از ما به اون عمل میکنن. حالا ما شدیم کاسه ی داغتر از آش !!!!
    در قوانین آن ها لینک دادن به فایل جرم نیست٬ فقط ذخیره کردن فایل ها مشکل دارد. یعنی warez-bb با بیش از ۱ میلیون عضو چون فقط لینک می دهد مشکل ندارد٬ ولی رپیدشیر اگر بفهمد فایلی warez است و حذف نکند مشکل دارد و مجرم است.
    3
    - تا جایی که من میدونم مراجع اعلام کردن موسیقی حرامه. حالا چطور میشه دولت ما برای حمایت از یه صنعت حرام (به قول مراجع) میاد اون سایتهارو فیل.تر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اگه حرامه چطور مجوز میگیرن خواننده ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب اشتباه می دونید
    بعضی انواع موسیقی حرامه٬ اونم عبضی وقت ها به عرف جامعه و تشخیص خود فرد ربط دارد.

البته من از آقای Squall Leonhart دفاع نمی کنم٬ ولی خب دیدم اطلاعات دارم بروز بدم.

11. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

کپی رایت جنبه های مختلفی داره و هر کدوم از جنبه هاش ابعاد خیلی خیلی وسیعی داره.
    در زمینه نرم افزار من یادم میاد که قبلا به راحتی نرم افزار ها رو کپی میکردن و میفروختن ولی الان خیلی بهتر هست و با قیمت پایین دیسک های اورجینال بیرون فروخته میشن.
    توی اینترنت اگه دقت بکنی برای برنام های ایران هیچ گونه کرکی نمیتونی پیدا بکنی. در صورتی که برای نرم افزار های خارجی این طوری نیست و پر است از کرک واسه برنامه های مختلف.
    کپی رایت رو کسی اختراع نکرده کپی رایت یه مسئله اخلاقی هست که در سال های اخیر بهش توجه بیشتر شده. هر کشوری که بتونه از سازنده های کشور خودش حداکثر حمایت رو بکنه پیشرفت خواهد کرد.
    ایران عضو پیمان برن نیست و در نتیجه الزامی به حمایت از حقوق کشورهای خارجی نداره همون طور که کشورهای خارجی هم به صورت برعکس الزامی برای حمایت از آثار ایرانی توی کشورشون رو ندارن.

کشورهای خارجی مردمشون به حدی به رشد فکری و عقلی رسیدن که میدونن وقتی از یه نرم افزاری که استفاده تجاری میکنن باید پولش رو بدن ولی کسی که توی خونه استفاده غیر تجاری از یه نرم افزار میکنه نیازی به پرداخت پول بابتش نیست چون در آمدی از این راه نداره. در این مورد به بعضی از نرم افزار ها میتونی دقت بکنی که نسخه کامرشل و پرسونل برای این منظور دارن.
    ولی در مورد ایران وضع فرق میکنه و به کرات میتوی افرادی رو ببینی که هر روز دارن از ویندوز به عنوان سیستم عامل و از نرم افزار های رایت برای کسب درآمد استفاده میکنن بدون اینکه حتی وجدانشون ناراحت بشه که من که دارم از این طریق پول در میارم چرا نباید سازنده این نرم افزار ها رو حمایت بکنم؟

در مورد مسائل شرعی موسیقی اطلاعی ندارم ولی در زمینه حقوق مادی و معنوی این آثار باید بگم که تقریبا شبیه به توضیحاتی هست که دادم. به اضافه این توضیحات :

هیچ وبسایتی نباید هیچ لینک دانلودی از یه موسیقی رو بزاره مگر اینکه سازنده خودش اعلام بکنه که توزیع این موسیقی آزاد هست و هر کس خواست میتونه دانلودش بکنه.

بعضی از سایت ها رو دیدم که فقط موسیقی رو میتونی پخش بکنی و نمیشه دانلود کرد اصولا نباید این گونه سایت ها (بدون در نظر گرفتن مسائل شرعی) فیل بشن. ولی ممکنه یه خواننده شکایت بکنه و بگه که راه هایی واسه دانلود از این گونه سایت ها هم وجود داره پس باید برداشته بشه.

این گونه سایت ها میتونن اول از خواننده اجازه بگیرن که در چه حدی (دانلود، پخش و ...) میتونن آهنگ یا ترانه یا موسیقی اونا رو بر روی سایتشون قرار بدن.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هر گونه سانسور در جهت غرض ورزی و سرکوب، کار بسیار کثیف
    و مذمومی بوده و هنوز معتقدم سانسور در ایران یک وسیله برای
    کنترل و سرکوب میباشد نه در جهت اعتلای فرهنگ عمومی و تشویق
    در جهت رعایت هرچه بیشتر قانون کپی رایت.

بهتر این بحث همینجا تموم بشه و پیگیری نشه.

Last edited by urumchi; 16-03-2011 at 14:38.

14. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

من که جای وی تی ان نباشه اصلا با اینترنت کار نمیکنم چون یک جای به بن بست میرسی من سایت های مرتبت با رشته خودم هم میرم فیلترش کردن تازگی ها هم کلان سیستم بلاگر رو فیلتر کردن من واقعا تعجب میکنم بعضی ها از این کار راضی هستن از یک طرف سایت های هستن که ایران رو تحریم کردن و از یک طرف اونهایی هم که تحریم نکردن ما خودمون جلوشو میگیریم

16. 3 کاربر از h106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •