بله .... اگر اچ پی باشد زیر لوگوی صفحه بوت یک لحظه کوتاه می نویسد
بله .... اگر اچ پی باشد زیر لوگوی صفحه بوت یک لحظه کوتاه می نویسد
چرا دو یا سه دی وی دی رایت میشه که اولی بوتیبل هست و دمی و سومی برای ادامه عملیات حین ریکاوری
سلام
من میخوام از برنامه Paragon Partition Manager 9.0 برای پارتیشن بندی در ویستا استفاده کنم ، اما وقتی میزنم روی گزینه هاش برای عملیات ها پیغام :
operation failed
Paragon Partition Manager requires adminstrative privilegas access to your system
please contact your system administrator to slove to problem
اما همین برنامه رو روی ویندوز xp روی pc امتحان کردم ، مشکلی نداشت !
مگه Paragon Partition Manager 9.0 ویستا رو پشتیبانی نمیکنه ؟
Last edited by IstaaKon; 27-05-2009 at 13:21.
سلام دوستان خوب
من لپ تاب acer aspire3690دارم و چند تا سوال دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم
1- لپ تاب های acer سیستم نرم افزاری دارن بنام empowering technology که متاسفانه من در حال حاضر بعد نصب ویندوز اون نرم افزار رو از دست دادم آیا این برنامه توی پارتیشن مخفی لپ تابم هست و اگه میشه ریکاوری کرد با همین برنامه Paragon Partition Manager 9.0میشه انجام داد و اگه بله چه گزینه ای پارتیشن مخفی رو ریکاوری میکنه؟
منون میشم کنکم کنین(در سایتش این نرم افزار برا ویستا هست اما من برا xp میخوام که قبلا رو سیستمم اول اول بود)
2- بعد نصب ویندوز ویستا حتی با نصب درایو خود وبکم بازم وبکم رو شناسائی نمیکنه چیکار کنم؟
سلام .
من داشتم یه لب تاب دل مدل xps رو پارتیشن بندی میکردم ولی بعد از شرینک درایو c وقتی خاستم پارتیشن بندی کنم در مر حله ی آخر یه erorr با این مضمون داد که شما ماکسیموم درایو مجاز رو دارین و دیگه نمیتونی درایو ایجادکنی.
کسی میتونه کمککنه.
بله ... این error نشان دهنده محدودیت ویندوز و البته برنامه های پارتیشن بندی درون ویندوز هست برای ایجاد کردن پارتیشن چهارم در حالت primary ... باید پارتیشن ها از نوع logical باشند
سلام عزیز من برای ریکاوری دیگر پیغام f11
ندارم میگن یک فایل کم دارم می تونی کمکم کنی
یعنی کسی نیست حداقل جواب سوال اولم رو بده؟![]()
با سلام من یک لپ تاپ با مشخصات compaq-hp presario cq61 خریده ام که کی بوردش عربی است. لطفا روش فارسی کردن کی بورد انرا بفرمایید.ممنونم.
سلامسلام دوستان خوب
من لپ تاب acer aspire3690دارم و چند تا سوال دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم
1- لپ تاب های acer سیستم نرم افزاری دارن بنام empowering technology که متاسفانه من در حال حاضر بعد نصب ویندوز اون نرم افزار رو از دست دادم آیا این برنامه توی پارتیشن مخفی لپ تابم هست و اگه میشه ریکاوری کرد با همین برنامه Paragon Partition Manager 9.0میشه انجام داد و اگه بله چه گزینه ای پارتیشن مخفی رو ریکاوری میکنه؟
منون میشم کنکم کنین(در سایتش این نرم افزار برا ویستا هست اما من برا xp میخوام که قبلا رو سیستمم اول اول بود)
2- بعد نصب ویندوز ویستا حتی با نصب درایو خود وبکم بازم وبکم رو شناسائی نمیکنه چیکار کنم؟
1- بله برنامه هست ولی تا وقتی که ما دی وی دی بوتیبل از ریکاوری نساختید نمی تونید نصبش کنید ... باید برید سایت Acer و این برنامه را برای لپ تاپ خود دانلود و نصب کنید و با آن ریکاوری کنید تا تنظیمات اولیه ریکاوری برگرده (البته برای اون نسخه از وینذدوز باید باشه) ... ریکاوری از روی هارد برای ACER با زدن دکمه ALT بهمراه F10 هنگام بوت می باشد
2- درایور ایسرها نیاز به نصب چند تا برنامه دیگر هم هست .... همه باید باشند همانند ویندوز اصلی ... بهتره ویندوز اصلی را نصب کنید چون ایسر از لحاظ تطبیق افتضاحه !
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)