تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 99 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

به rmin69 : سلام
    ایا موقع روشن کردن لپ تاپ شما می پرسد برای ریکاوری کلید f11 را می توانید بزنید؟
    بله .... اگر اچ پی باشد زیر لوگوی صفحه بوت یک لحظه کوتاه می نویسد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام اين سي دي ريكاوري اچ پي كه بوت ايبل نسيت چطوري بايد ويندوز رو از اول ريخت؟
    چرا دو یا سه دی وی دی رایت میشه که اولی بوتیبل هست و دمی و سومی برای ادامه عملیات حین ریکاوری

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام از برنامه Paragon Partition Manager 9.0 برای پارتیشن بندی در ویستا استفاده کنم ، اما وقتی میزنم روی گزینه هاش برای عملیات ها پیغام :

operation failed

Paragon Partition Manager requires adminstrative privilegas access to your system

please contact your system administrator to slove to problem

اما همین برنامه رو روی ویندوز xp روی pc امتحان کردم ، مشکلی نداشت !

مگه Paragon Partition Manager 9.0 ویستا رو پشتیبانی نمیکنه ؟
    Last edited by IstaaKon; 27-05-2009 at 13:21.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان خوب
    من لپ تاب acer aspire3690دارم و چند تا سوال دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم
    1- لپ تاب های acer سیستم نرم افزاری دارن بنام empowering technology که متاسفانه من در حال حاضر بعد نصب ویندوز اون نرم افزار رو از دست دادم آیا این برنامه توی پارتیشن مخفی لپ تابم هست و اگه میشه ریکاوری کرد با همین برنامه Paragon Partition Manager 9.0میشه انجام داد و اگه بله چه گزینه ای پارتیشن مخفی رو ریکاوری میکنه؟
    منون میشم کنکم کنین(در سایتش این نرم افزار برا ویستا هست اما من برا xp میخوام که قبلا رو سیستمم اول اول بود)
    2- بعد نصب ویندوز ویستا حتی با نصب درایو خود وبکم بازم وبکم رو شناسائی نمیکنه چیکار کنم؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام .
    من داشتم یه لب تاب دل مدل xps رو پارتیشن بندی میکردم ولی بعد از شرینک درایو c وقتی خاستم پارتیشن بندی کنم در مر حله ی آخر یه erorr با این مضمون داد که شما ماکسیموم درایو مجاز رو دارین و دیگه نمیتونی درایو ایجادکنی.
    کسی میتونه کمککنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله ... این error نشان دهنده محدودیت ویندوز و البته برنامه های پارتیشن بندی درون ویندوز هست برای ایجاد کردن پارتیشن چهارم در حالت primary ... باید پارتیشن ها از نوع logical باشند

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

4

بله .... اگر اچ پی باشد زیر لوگوی صفحه بوت یک لحظه کوتاه می نویسد
    سلام عزیز من برای ریکاوری دیگر پیغام f11
    ندارم میگن یک فایل کم دارم می تونی کمکم کنی

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان خوب
    1- لپ تاب های acer سیستم نرم افزاری دارن بنام empowering technology که متاسفانه من در حال حاضر بعد نصب ویندوز اون نرم افزار رو از دست دادم آیا این برنامه توی پارتیشن مخفی لپ تابم هست و اگه میشه ریکاوری کرد با همین برنامه Paragon Partition Manager 9.0میشه انجام داد و اگه بله چه گزینه ای پارتیشن مخفی رو ریکاوری میکنه؟
    منون میشم کنکم کنین(در سایتش این نرم افزار برا ویستا هست اما من برا xp میخوام که قبلا رو سیستمم اول اول بود)
    2- بعد نصب ویندوز ویستا حتی با نصب درایو خود وبکم بازم وبکم رو شناسائی نمیکنه چیکار کنم؟
    یعنی کسی نیست حداقل جواب سوال اولم رو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام من یک لپ تاپ با مشخصات compaq-hp presario cq61 خریده ام که کی بوردش عربی است. لطفا روش فارسی کردن کی بورد انرا بفرمایید.ممنونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان خوب
    سلام

1- بله برنامه هست ولی تا وقتی که ما دی وی دی بوتیبل از ریکاوری نساختید نمی تونید نصبش کنید ... باید برید سایت Acer و این برنامه را برای لپ تاپ خود دانلود و نصب کنید و با آن ریکاوری کنید تا تنظیمات اولیه ریکاوری برگرده (البته برای اون نسخه از وینذدوز باید باشه) ... ریکاوری از روی هارد برای ACER با زدن دکمه ALT بهمراه F10 هنگام بوت می باشد

2- درایور ایسرها نیاز به نصب چند تا برنامه دیگر هم هست .... همه باید باشند همانند ویندوز اصلی ... بهتره ویندوز اصلی را نصب کنید چون ایسر از لحاظ تطبیق افتضاحه !

موفق باشید

13. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •