حالا من چكار ميتونم بكنم ؟ اخه 3 نوع بازي بيشتر توي بازار نيست كه من هر سه رو امتحان كردم. اگر راهي به ذهن شما ميرسه به من بگوييد لطفا.
حالا من چكار ميتونم بكنم ؟ اخه 3 نوع بازي بيشتر توي بازار نيست كه من هر سه رو امتحان كردم. اگر راهي به ذهن شما ميرسه به من بگوييد لطفا.
1.هر سه تاشو تا اونجا میری از بازی میندازه بیرون ؟
2.اون کاری که گفتم انجام دادی سیوش رو کپی کنی ببینی مشکل از بازیه یا سیوت ؟
3. اگه تو هر سه تا سیوت جواب نداد با یکی از بازیها که مطمئنی (منظورم شرکتشه ) دوباره تا اونجا برو جواب نداد ایراد از بازیه
شما شرکت پردیس رو امتحان کن چون من اونو بازی کردم کامله
موفق باشی
من چند بار از سيوها ي قبلترش باز كردم و هر سه تا سي دي رو امتحان كردم ولي باز هم نشد. درضمن اين بازي توي بازار به سختي گير مي ايد و من بعد از دو روز گشتن تونستم اين سه نوع رو گير بيارم . يارو ميگفت كه يكي از سي دي ها اصل خارجي هستش اما دو تا ي ديگه ايراني . البته يكيش سانسور شده بود اما در كل همشون همين مشكل رو داشتن.اگر هم مشكل از سيو باشه بايد وقتي از سيوهاي قبلي دوباره بازي ميكني اين مشكل بوجود نياد درسته؟
يه چيز ديگه امروز هر كاري كردم نتونستم مموريه رو باز كنم مثل اينكه يه مشكلي به هم زده البته بازي ها به راحتي لود ميشن.
يه سوال ديگه هم دارم اون دو تا راهي كه بعداز شكستن مجسمه باز شده طبيعي هست يا غير طبيعي ؟ ايا اون راه بايد باز باشه يا اينكه با چرخوندن اون دستگيره بايد راهي پيدا بشه ؟ و يا هيچ كدام؟ شد تست چها گزينه اي!
Last edited by ghasanfar; 01-09-2008 at 09:36.
با سلامم
این بازی یکی از قسمت های زیبای Prince
است. منم تموم کردم و بسی لذت بردم
هر کی اینو دوست داست دو تا نسخه
Sands Of Time
Two Thrones
رو هم بگیره بازی کنه
کدوم مجسمه مجسمه ای نیست تو بازی یا من یادم نمیاد ...!!؟يه سوال ديگه هم دارم اون دو تا راهي كه بعداز شكستن مجسمه باز شده طبيعي هست يا غير طبيعي ؟
نه یدور بشین از اول با یکی از بازی ها بازی کن چرا راحت گیر میاد بازیش نسخه پردیس رو بگیر ترجمه نشده من تاییدش میکنم چون همونو بازی کردممن چند بار از سيوها ي قبلترش باز كردم و هر سه تا سي دي رو امتحان كردم ولي باز هم نشد
از این حرفا زیاد میزننيارو ميگفت كه يكي از سي دي ها اصل خارجي هستش اما دو تا ي ديگه ايراني
همون یه بار از نو بازی کنيه چيز ديگه امروز هر كاري كردم نتونستم مموريه رو باز كنم مثل اينكه يه مشكلي به هم زده البته بازي ها به راحتي لود ميشن.
در ضمن خواستی بگو سیوای خودمو بدم بهت ببین چیزی دستگیرت میشه
موفق باشی
یا حق
سلام من بعد از مدت ها که این بازی رو تموم کردم متوجه شدم که بازی دوتا پایان داره یک پایان که کایلینا رو میکشی و یه پایان که داهاکا رو میکشی و با کایلینا به بابل بر میگردی
برای اینکه پایان دوم رو بازی کنم باید چیکار کنم؟
باید تمام LIFE UPGRADE هارو بگیری
بعد تو اتاقی که sand of time اونجا هست یه شمشیر از جنس اب بهت میده
و با اون میتونی داهاکارو بکشی
من هر نسخه از این بازی 10بار تموم کردم
همه جاشو حفظم
سلام به همه بچه ها
من سیو بازی رو گرفتم ولی وقتی می ریزم که بازی کنم
بازی رو که اجرا می کنم load game خاموشه چجوری می تونم بازشون کنم
حتی یه profile جدید به اسم خودم ساختم و سیوهارو کپی کردم داخلش ولی بازم نیومد
لطفا منو راهنمایی کنین چون یکبار تا وسطاش رفتم سیستمم خراب شد سیوهاشم بر نداشتم
حالا که داره اینجوری اذیت می کنه
ممنون میشم کمکم کنین
سلام دوستان.
من میخوام سری بازی های Prince of Persia رو شروع کنم به نظر شما از کدوم شماره شروع کنم بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
از اون سوالا بودا............
اگه می خوای همشو بازی کنی و تموشون کنی از اول بری بهتره چون موضوشون رو راحت تر می گیری این بازی 3 گانه هستش و داستان هر 3 تاش مربوط به همه
اگه حال کردی فقط یکیش رو بری من 3 اش رو بهت پیشنهاد می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)