تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 57 از 3745 اولاول ... 747535455565758596061671071575571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.امروز بعد از مدت ها تونستم با آسياتك تماس برقرار كنم.بعد از كلي معطلي و بذاريد چك كنم و اين پاس به اون داد و اون پاس به خانم شعباني داد و بالاخره گفت از پهناي باند هست.گفتم پس چرا بچه هاي منطقه ابوذر اين مشكل را ندارند و براي من سرعت افت كرده ؛ موند چي بگه.گفتم ويندوز هم عوض كردم سيم ها را هم چك كردم و ويروس هم نداشت.باز هم مونده بود چي بگه.گفتم: من 10 روز هست صبر كردم و با خودم گفتم كه انشاءالله خوب ميشه ولي نشد كه نشد.گفتم كه: شما هر چي ميشه به گردن مخابرات مياندازيد ؛ فرمودند: نه مقصر ما هستيم و مخابرات تقصيري ندارد و همين جور ساكت مونده بود كه چي بگه كه من تشكر و خداحافظي كردم و هيچ كار مثبتي هم انجام نداد كه نداد.سرعتي كه هميشه بين 14 تا 20 نوسان داشت الان بين 2 تا 8 نوسان داره.تماس هم كه ميگيريم چيزي براي گفتن ندارند.10 روزه كار ما عقب افتاده.اين هم داستان آسياتك.

سلام
    شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه

2. این کاربر از hamid415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایوبی پسر خوبی ولی یهو قاطی میکنه کسی هم جلودارش نیست ولی اگه از در دعوا باهاش وارد نشی محال کارتو را نندازه

اخه اون روزی که من زنگ زدم . بدجوری منو شکه کرد. طرز حرف زدنش فوقالعاده بد بود. با اینکه من اصلا باهاش بد حرف نزدم. فکر کنم با شمتری قبلی دعواش شده بود
    بالاخره دوست عزیز کسی پشتیبانی کار میکنه باید صبور باشه . من خودم هم در پشتیبانی کاری کردک گه مردم ملیونی پول داده بودند .
    من یک سال و نیم مشتری آسیاتک هستم اولین بار بود همچین برخوردی دیدم

داره خودمونی میشه H-Pianist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ..::Tehran::..

پيش فرض

برات متاسفم چون یکی از بدترین مودمهای دنیا رو داری استفاده میکنی (البته شوخی بودا)
    آره سازگاره ولی این مودمای corecess اگه بیفته به اذیت کردن آدمو رو بیچاره میکنه. من از کسایی که corecess 3115 دارن حتما میخوام که مودماشونو آپدیت کنن. اگه کسی خواست بگه تا فایلشو براش بفرستم
    حمید جان میتونی لینک دانلود آپدیتش رو بفرستی برام؟ (ترجیحا همینجا بذار تا بقیه دوستان هم بتونند دانلود کنند در غیر اینصورت پیغام خصوصی کنی ممنون میشم.)

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه
    سلام.قربان ظاهرا نميشه پيغام خصوصي به شما داد.مثل اين كه تازه عضو شديد و بخاطر همين هست.ممنون

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

نمی دونم مشکل شما چه جوریه ولی اگر در نهایت همچنان سرعت دانلودتون کم بود باید به تغییر isp فکر کنید.

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
    من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم. فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
    فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
    راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟

کدوم شرکت؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
    من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم. فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
    فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
    راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟

کدوم شرکت؟
    سلام.
    برای بازی ، بیشترین اهمیت پینگه ( اون زمانیکه طول می کشه تا پاکت ها سند و رسیو بشن )
    راستش بد جا پست زدی دوست من ، من از پینگ شرکتها خیلی خبر ندارم ( اگه اشتباه نکنم ، اگه اشتباه نکنم ، بچه ها می گفتن که سپنتا پینگ اش خوبه ، درست یادم نیست ، احتمالا اشتباه می کنم .)
    تو تاپیک جامع ایران باید پست می زدی تا ببین که پینگ اش از همه پایین تره ، می تونی به تاپیک شرکت ها هم یه سر بزنی، اون جا ها هم بچه ها معمولا تست می زارن ، می تونی اون جا ها رو هم یه نیگاه بهش بندازی ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

اگر منظورت آنلاین بازی کردن هست . برو سراغ 512 چون با 128 خیلی فرق می کنه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رو شکر گوش شیطون کر،طی این 1سال هیچ مشکل خاصی باشرکت نداشتم
    انصافا توی بعضی مناطق کیفیت خدماتشون عالیه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

کاملا تایید میشه.

من تو مرکز نصراللهی هستم و از کیفیت خدماتشون کاملا راضی هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •