سلام
شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه
اخه اون روزی که من زنگ زدم . بدجوری منو شکه کرد. طرز حرف زدنش فوقالعاده بد بود. با اینکه من اصلا باهاش بد حرف نزدم. فکر کنم با شمتری قبلی دعواش شده بود
بالاخره دوست عزیز کسی پشتیبانی کار میکنه باید صبور باشه . من خودم هم در پشتیبانی کاری کردک گه مردم ملیونی پول داده بودند .
من یک سال و نیم مشتری آسیاتک هستم اولین بار بود همچین برخوردی دیدم
حمید جان میتونی لینک دانلود آپدیتش رو بفرستی برام؟ (ترجیحا همینجا بذار تا بقیه دوستان هم بتونند دانلود کنند در غیر اینصورت پیغام خصوصی کنی ممنون میشم.)
سلام.قربان ظاهرا نميشه پيغام خصوصي به شما داد.مثل اين كه تازه عضو شديد و بخاطر همين هست.ممنون
نمی دونم مشکل شما چه جوریه ولی اگر در نهایت همچنان سرعت دانلودتون کم بود باید به تغییر isp فکر کنید.
من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم.فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟
کدوم شرکت؟
سلام.
برای بازی ، بیشترین اهمیت پینگه ( اون زمانیکه طول می کشه تا پاکت ها سند و رسیو بشن )
راستش بد جا پست زدی دوست من ، من از پینگ شرکتها خیلی خبر ندارم ( اگه اشتباه نکنم ، اگه اشتباه نکنم ، بچه ها می گفتن که سپنتا پینگ اش خوبه ، درست یادم نیست ، احتمالا اشتباه می کنم .)
تو تاپیک جامع ایران باید پست می زدی تا ببین که پینگ اش از همه پایین تره ، می تونی به تاپیک شرکت ها هم یه سر بزنی، اون جا ها هم بچه ها معمولا تست می زارن ، می تونی اون جا ها رو هم یه نیگاه بهش بندازی ...![]()
اگر منظورت آنلاین بازی کردن هست . برو سراغ 512 چون با 128 خیلی فرق می کنه.
خدا رو شکر گوش شیطون کر،طی این 1سال هیچ مشکل خاصی باشرکت نداشتم
انصافا توی بعضی مناطق کیفیت خدماتشون عالیه
کاملا تایید میشه.
من تو مرکز نصراللهی هستم و از کیفیت خدماتشون کاملا راضی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)