تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چرا P2 ?

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت عالی پخش (صوتی و تصویری)

15 62.50%
  • صفحه بزرگ لمسی

13 54.17%
  • زیبایی و قیافه

12 50.00%
  • بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...)

16 66.67%
  • سایر امکانات ( نمایش متن و تصویر ، بازی و ....)

10 41.67%
  • DNSe 2

10 41.67%
  • تجربیات قبلی

7 29.17%
  • تمامی موارد

13 54.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 57 از 86 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 854

نام تاپيک: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

ذوستان عزیزم سلام

من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ذوستان عزیزم سلام

من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
    من هم این مشکل واسم پیش امده ولی خودم این کار رو کردم............و هر کار کردم درست نشد.........بعد که ویندوز عوش کردم خوب شد..................
    برا من هم مثل تو بود

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ذوستان عزیزم سلام

اگه ویندوزتون آپدیت نباشه ( نسخه های قدیمی باشه ) باید درایورهاشو از سی دی نصب کنید
    واگرم بازم نشناخت برید از کنترل پنل نصبش کنید .اگه نشد
    یا سیستمتون ویروس داره یا ویندوزش خرابه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من هنوز مشکلم با بلوتوث حل نشده هاااااااااااا! هی register failed میده reset هم کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

آقا سلام من چون با ديال اپ وصل مي شم وقت نكردم تمام صفحان رو ببينم تلفنش چه جوري كار مي كنه . ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام من هنوز مشکلم با بلوتوث حل نشده هاااااااااااا! هی register failed میده reset هم کردم
    مهسا خانوم این مشکل همه هست تو ورژن جدید همین طوریه..................طرز کار باهاش اینه که باید اول اون طرف واست چیزی بفرسته تا تو اکی کنی بعد ریجیستر می خواد......2 رو بزن یا هر چی اون هم میزنه وقتی ریجیستر شد میگه می خوای سند کنه میگی نه.........یا اره...........بعد می تونی راحت واسش چیزی بفرستی چون ریجیستر شده..............

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟

از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام علی جان خوبی عزیز؟ما رو که یادت هست چند وقت پیش میخواستم p2 بگیرم ازت مشورت گرفتم آقا ما دوباره برگشتیم D: دانشگاه فوق قبول شدم حالا فکر میکنم بهش دیگه احتیاج دارم هنوزم روی همین دستگاه فکر کنم؟یا توی این چند ماه چیزه جدید و یا بهتری اومده؟بعد آپدیت این دستگاه که راحته نه؟ممنون میشم یه اطلاعات جدید بهم بدی چون واقعآ چند ماهی هست که اینجا نیومدم و از همه چیز بیخبرم.
    ممنونم ازت

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟

از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
    امتحان کردن مجانی هست.............برو تهش پول میدی.....................

سلام علی جان خوبی عزیز؟ما رو که یادت هست چند وقت پیش میخواستم p2 بگیرم ازت مشورت گرفتم آقا ما دوباره برگشتیم D: دانشگاه فوق قبول شدم حالا فکر میکنم بهش دیگه احتیاج دارم هنوزم روی همین دستگاه فکر کنم؟یا توی این چند ماه چیزه جدید و یا بهتری اومده؟بعد آپدیت این دستگاه که راحته نه؟ممنون میشم یه اطلاعات جدید بهم بدی چون واقعآ چند ماهی هست که اینجا نیومدم و از همه چیز بیخبرم.
    ممنونم ازت
    ببخشید اگه جایه علی جواب میدم............
    مبارک باشه.............انشالله دکتری هم قبول شی.................من خیلی بچه ام نصبت به شما.................ما هنوز دیپلم هم نگرفتیم............دی
    بله داداش چرا که نه به همین فکر کن..........کاراییش تو ایران خیلی خوبه.......ipod touch 50 درصد کاراییش تو ایران فعال نیست تازه پول بیشتری می خواد.................ipod touch جدید امده که قبلیش بهتره چون جدیدش هک نشده..........اپدیتش فقز کافیا فایل رو دانلود و توی p2 بریزی یعنی وقتی به پیسی وصل میکنی و وقتی شناختش و بازش کرد همون جا کپی کن.................
    خبر جدید که سلامتی...........تم هاش {uci} هم واسه دان هست.............

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض خواهش میکنم

امتحان کردن مجانی هست.............برو تهش پول میدی.....................

ببخشید اگه جایه علی جواب میدم............
    مبارک باشه.............انشالله دکتری هم قبول شی.................من خیلی بچه ام نصبت به شما.................ما هنوز دیپلم هم نگرفتیم............دی
    بله داداش چرا که نه به همین فکر کن..........کاراییش تو ایران خیلی خوبه.......ipod touch 50 درصد کاراییش تو ایران فعال نیست تازه پول بیشتری می خواد.................ipod touch جدید امده که قبلیش بهتره چون جدیدش هک نشده..........اپدیتش فقز کافیا فایل رو دانلود و توی p2 بریزی یعنی وقتی به پیسی وصل میکنی و وقتی شناختش و بازش کرد همون جا کپی کن.................
    خبر جدید که سلامتی...........تم هاش {uci} هم واسه دان هست.............

نه خواهش میکنم شما استاد مایی عزیز
    من خودم قبلا دنبال تاچ بودم چون واقعآ از تیپ و ظاهرش خوشم میاد ولی وقتی با علی صحبت کردم منو یه جورایی پشیمون کرد و فرستاد دنبال این حالا هم از اون موقع دنبالش بودم ولی میخواستم ببینم قضیه سربازیم چی میشه بعد بگیرمش حالا هم که همه چی درست شده گفتم بیام اینجا اول یه مشاوره دوباره بگیرم بعد برم دنبالش بازم ازتون ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •