دستت درد نكنه واقعا.خودم ميدونم با پارت پارت كردن ميشه.ميگم چطوري پارت پارت كنم؟
گوشي من پچ قبلي را پاك نميكنه.
دستت درد نكنه واقعا.خودم ميدونم با پارت پارت كردن ميشه.ميگم چطوري پارت پارت كنم؟
گوشي من پچ قبلي را پاك نميكنه.
حسام جون اينجا كه حسين جون گفتن چرا بهش گفتي كه مشكل پاك شدن پچ قبليه اگه گوشي تو پچ قبلي رو پاك نميكنه !
همه همين راه حل حسين جون رو ميگن تا حالا من پچ هاي خط بالا نصب نكردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!
ببینم مگه شما از quick_access_patch استفاده نمیکنین که پچ قبلی پاک میشه.... باید قبل از هر کاری اول quick_access_patch مخصوص گوشی خودتونو نصب کنین...بعد پچ بریزین!!!
در ضمن تو پست های قبلیم نحوه ریختن پچ های لاین بالا رو توضیح دادم ... اگه لازمه بگین تا دوباره توضیح بدم؟!!
Last edited by abolfazlm; 01-07-2008 at 23:26.
من نتونستم این quick_access_patch رو فعال کنم !
موقعی که میخوام اینو فعال کنم , بار اول که برنامه پیغام میده برای نصب پچ yes میزنم ولی دوباره یه پیغام میاد که yes میکنم ولی بعدش که گوشی روشن نمیشه !
با یونیستال کردن پچ هم بالا نمیاد !![]()
ايني كه شما ميگين درسته
موضوع يه چيز ديگه هيت
بدين صورت كه مثلا من يه پچ گرافيكي ميريزم (بعنوان پچ اول)
بعد مثلا پچ راديو بدون هندز فري را ميريزم
در اين صورت پچ اول حذف ميشه
يعني من در ان واحد فقط ميتونم يه پچ نصب كنم
واسه خاطر همين چند تا پچ را تبديل به يه پچ ميكنم و ميريزم
ابولفضل جان براي حسام جون توضيح بديد با اينكار مشكل دارن ما از ريختن همچين پچ پرهيز ميكنيم همه كارو با گوشيم انجام دادم نميخوام ديگه تغييرش بدم
موفق باشيد!
آره لطفا هر دوتاش رو توضیح بدین((فقط نگو که پچ رو پارت پارت کن چون تاحالا 10000000 دفعه این جواب رو شنیدم
))
من میخوام پچ گرافیکی نصب کنم
K810 r8ba024
به جمله توجه کن منظورش اونایی بود که این مشکل رو دارنخوب عزيز دلم مشكل اينا همينجاست كه اگر يك پچ را نصب كنن يكي قبلي پاك ميشه.![]()
Last edited by hossein-p30-f; 02-07-2008 at 07:30.
خدا خيرت بده
آقا شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم !!
نمیخواستم تاپیک جداگونه بزنم !!
آیا اس 500 به دبلیو 580 تبدیل میشه ؟؟
اگه بشه چه مشکلاتی پیش میاد !!
ممنون
تو اين تايپك زدن كه تبديل ميشه ولي كسي تا حالا كامل انجام نداده كه بفهمه بعد از تبديل چه مشكلاتي داره
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)