تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 156 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مدارکی که میخواد :

اصل‌ شناسنامه‌ و دوبرگ‌ فتوكپي‌ ازتمام‌ صفحات‌ آن .‌
    6 قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌ .
    فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
    داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ راكه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند 3-2 مندرج‌ در صفحات 3 تا 5 دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ كارداني‌ نظام‌ جديد آموزشكده هاي فني وحرفه اي سال‌ 1388 مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.
    داوطلباني‌ كه‌ با استفاده‌ از سهميه‌ ايثارگران‌ در آزمون‌ پذيرفته‌شده‌اند، بايد برابر ضوابط مربوط به‌ استفاده‌ از سهميه‌ مذكور فتوكپي‌ فرم‌ گواهي‌ تاييد شده‌ استفاده‌ از سهميه‌ ايثارگران‌ را كه‌ قبلاً اصل‌ آن‌ را به‌ همراه‌ مدارك‌ ثبت‌ نام‌ براي‌ شركت‌ در آزمون‌ ارسال‌ نموده‌اند، به‌ هنگام‌ ثبت‌ نام‌ در آموزشكده‌ محل‌ قبولي‌ ارائه‌ نمايند

اصلا خودتون ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.
    موفق باشی

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ّبچه ها آموزشکده ی شهید بابایی قزوین چه جوریه ؟؟؟
    کسی خبر نداره ؟

آهان راستی من صبجی به همین آموزشکده زنگ زدم گفتم کی ثبت نامه و اینا ، گفت تو پیک سنجش نوشته ...
    Last edited by iammahdi; 03-09-2009 at 17:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ّبچه ها آموزشکده ی شهید بابایی قزوین چه جوریه ؟؟؟
    کسی خبر نداره ؟

آهان راستی من صبجی به همین آموزشکده زنگ زدم گفتم کی ثبت نامه و اینا ، گفت تو پیک سنجش نوشته ...
    نگفت پیک سنجش چه روزی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد دانشگاه من اطلاعی ندارم.
    اما در مورد ثبت نام، شما آخر دفترچه راهنما رو ببین، به ترتیب شهر، اسم آموزشکده ها رو به همراه تلفن و آدرس نوشته. می تونی تماس بگیری و در مورد نحوه ی ثبت نام ازشون سوال کنی. البته شنبه.
    حتما قبل از ثبت نام تماس بگیر تا بدونی باید چه مدارکی رو برای ثبت نام ببری و چه روزی بری.

در مورد ورودی مهر یا دی هم تو دفترچه نوشته.شما کد رشتت رو ببین و با کد رشته ای که تو دفترچس مطابقت بده. اگه نیمسال اول باشه، شما ورودی مهر هستی و اگه نیمسال دوم باشه دی.
    برای ثبت نام هم تو سوال قبل توضیح دادم
    موفق باشید.
    متوجه نمیشم چی میگید...
    اون کد دانشگاه رو من رفتم تو دفترچه دیدم فقط تونستم بفهمم که دوره ی شبانه هست.
    برای ورودی مهر یا دی دیگه کد اختصاصی نزده که.زده ورودی مهر 40 نفر دی 80 نفر همین.
    من از کجا باید بفهمم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متوجه نمیشم چی میگید...
    اون کد دانشگاه رو من رفتم تو دفترچه دیدم فقط تونستم بفهمم که دوره ی شبانه هست.
    برای ورودی مهر یا دی دیگه کد اختصاصی نزده که.زده ورودی مهر 40 نفر دی 80 نفر همین.
    من از کجا باید بفهمم؟؟؟
    متاسفانه دقت نکرده بودم. چون یه نگاه سطحی به دفترچه کردم و دیدم اکثر آموزشکده ها یا نیمسال اول دارن یا نیمسال دوم، ولی به این موضوع که بعضی آموزشکده ها هردو نیمسال رو دارن توجه نکرده بودم.
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من هم آستانه اشرفيه قبول شدم.(كامپيوتر)
    اما هيچي از اين شهر نميدونم.
    چه جور شهريه چه امكاناتي چه بيمارستاني
    اگه كسي اهل اونجاست يا .... چند تا عكس و كليپ از كوچه بازار و خيابوناش و .... بزاره تا استفاده كنيم

راستي من پرسيدم تكليف ما چيه. بلاخره نيمه اول بايد بريم يا دوم(آ×ه هردوتا برميداره شبانه) بهم گفتن اونا موقع ثبت نام معلوم ميشه

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.
    موفق باشی
    اوه شرمنده اصلا دقت نکرده بودم ...

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خواهشمندم!
    فیش پستی تاییدیه تحصیلی چیست؟(باید بریم پست؟دیپلم و سایر موارد رو هم باید برد؟)
    دوره روزانه چه خصوصیاتی داره؟

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نگفت پیک سنجش چه روزی؟
    یه جور حرف می زد که انگار سرش خیلی شلوغ بود ، منم ولش کردم ...
    نمی دونم هفته ایی یه بار می یاد دیگه ...
    به من فقط همینو گفت ، حالا چرا با تغحب نگاه می کنی
    حالا بفیم خواستن تماس بگیرن ، جوابش رو بزارن اینجا ...

داره خودمونی میشه Masoud3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي سازمان سنجش، پذيرفته‌شدگان‌ نهايي‌ آزمون ‌ورودي‌ دوره‌هاي‌ کارداني‌ ‌ نظام‌ جديد آموزشکده‌هاي‌ فني‌ و حرفه‌اي‌ سال‌ 1388 بايد منحصراً در يکي از روزهاي دوشنبه و يا سه شنبه (30 و 31 شهريورماه) با دردست ‌‌داشتن ‌‌مدارک‌‌ لازم‌، براي‌ ثبت‌ نام‌ به‌ آموزشکده‌ فني‌ و حرفه‌اي محل‌ قبولي‌ خود مراجعه‌ کنند.
    پذيرفته‌ شدگان‌ هريک‌ از کد رشته‌ محل هاي‌ اعلام‌ شده‌ ضرورت‌ دارد با مطالعه دفترچه ‌راهنماي‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ کارداني‌‌ نظام‌ جديد آموزشکده‌هاي‌ فني‌ و حرفه‌اي‌ سال‌ 1388، نسبت‌ به‌ شناسايي‌ آموزشکده‌ فني‌ محل‌ قبولي‌ خود اقدام ‌کنند.
    دانش‌آموزاني‌ که‌ در اين آزمون‌ پذيرفته‌ شده‌اند، به‌ شرطي‌ مجاز به‌ ثبت‌نام‌ در آموزشکده‌هاي ‌فني‌ خواهند بود، که‌ تمامي واحد‌هاي درسي‌ دوره‌ سه‌ ساله‌ ، کارورزي و کارآموزي خود را در رشته‌ مربوط حداکثر تا پايان شهريورماه‌ 1388 با موفقيت‌ طي‌ کرده‌ باشند و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند.
    اگرتعداد پذيرفته‌ شدگان‌ در يک‌ رشته‌ تحصيلي‌ درهريک‌ از آموزشکده‌هاي‌ فني‌ به‌ حد نصاب‌ تشکيل‌ يک‌ کلاس‌ نرسد، محل‌ تحصيل‌ اين ‌قبيل‌ پذيرفته‌ شدگان‌ در نزديک ترين‌ آموزشکده‌ فني‌ تعيين‌ خواهد شد.
    پذيرفته شدگان در اين آزمون لازم است اصل ‌‌مدرک ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌ جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جديد دريکي‌ از شاخه‌هاي‌ کاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن کليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزي و کارآموزي را حداکثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1388 در هنگام ثبت نام به همراه داشته باشند.
    پذيرفته شدگان در اين آزمون همچنين بايد اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن،6 قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ و فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم را به موسسه محل قبولي به همراه داشته باشند.

11. این کاربر از Masoud3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •