دوستان دوگانه سوز خوبه اما نه پایه گاز سوزش. مطمئن باشید که بسیار اذیت میشید. و دوگانه کردن 206 هم دیگه نوبره. من شده باشه ماشینمو بخوابونم تو خونه نمیرم گازسوز بگیرم.
اما سعی کنید دوگانه پایه بنزینی بگیرید. والا بهتره.
دوستان دوگانه سوز خوبه اما نه پایه گاز سوزش. مطمئن باشید که بسیار اذیت میشید. و دوگانه کردن 206 هم دیگه نوبره. من شده باشه ماشینمو بخوابونم تو خونه نمیرم گازسوز بگیرم.
اما سعی کنید دوگانه پایه بنزینی بگیرید. والا بهتره.
بازم جوابه پستو دادید مجبور جواب بدم
منم سال 2004 اینجا عضو بودم وقتی سیستم سایت از phpbb به vb تبدیل شد یوزرم پاک شد
نه رفیق برای گاز هم بزودی یه فقره کارت هوشمند میدند دست مردم بعد صف گاز + استحلاک (هرکاریش کنی اب داخلشه و باعث اسیب به موتور میشه)+قدرت کم + به هم زدن ایرو دینامیک و سنگینی عقب خودرو و از همه مهمتر ایمنیش که یه تصادف یه خیابون را ممکنه به فنا بده را در نظر بگیری میبینی که بنزین با صرفه تره
به شخصه بنزین لیتری 10 هزار هم که بشه میخرم و نوش جون ماشینم
در مورد چراغ هم باهات موافقم بحث الکیه و بهتره دیگه ادامه پیدا نکنه
خوش بحالتون. من از 2005 عضو شدم و نمیگم 2003 عزیز.
در مورد این قسمت از حرف شما برای بنزین هم کاملا موافق هستم و بنده هم اگر بنزین به هر قیمتی باشه میریزم تو ماشین و زیر بار گاز نمیرم. حتی اگه بخواد ماشینم بخوابه تو خونه.
گاز که سوخت ماشین نیست. وگرنه عقل خیلی ها زودتر از ما به کار می افتاد. بهتره به فکر بهبود وضع موتورها و سیستم احتراق و پاشش بنزین بشه تا گازسوز کردن ماشین ها. این یعنی کار رو از سر خودشان باز کردن. الان موتورهای 4600 سی سی مصرف بسیار پایین تر از این موتورهای 1400 و 1600 و 1800 ما دارن.
اینقد الکی بحث نکنید آخه مگه هنره که قدیمی تر باشه کی جدیدتر باشه ، مهم اینه که بهم کمک کنیم اطلاعاتمون بره بالا
تاپیک به حالت عادیش برگشت دیگه پست ندید ...
ممنون![]()
ای ول منم یک هفتس همینو میگم
بچه ها یه فردی تو تی تی بود تیپ 2 را گازسوز کرده بود و روش توربو بسته بود کارش خیلی جالب بود من هم به سرم زده روی تیپ 5 توربو نصب کنم اگه شد نتیجه را اینجا میزارم
درود
می خواستم بدنم این پورت AUX که رو پخش ماشین هست به چه درد می خوره؟
شما از طریق این پورت میتونی با فیش: گوشی و ipod و mp3 و....... به پخش وصل کنی
فکنم که فیش 3.5 میخوره![]()
آره 3.5 می خوره ولی چجوری یعنی باید یه کابل باشه که دو سرش 3.5 باشه؟
آره
برو کامپیوتری ها دارن
همین فیش اسپیکر که به کارت صدا pc هم میخوره میشه البته بعضی از اسپیکر ها
همون فیش که دو سرش سبز هست
ممنون رو mp3 پلیرم یه دونه بود ولی وقتی وصل می کنم اندازه ی CD کیفیت نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)