سلام
متاسفانه بعضي سايت ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
(مثل سايتنام مرورگر:اپراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
متاسفانه بعضي سايت ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
(مثل سايتنام مرورگر:اپراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
متاسفانه بعضي لينك ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
مرورگر: اپرا
ايا راه كاري هست؟
اون هایی که دانلود نشد رو روشون کلیک راست کن و move to queue کنه و تنظمات دانلود و تعداد اون رو مشخص کن
سلام
تو IDM چطوری میشه کاری کرد که چند فایل را برای دانلود انتخاب کنیم ولی تک تک دانلود کنه یعنی فایل اولی تموم شد بره سراغ دومی و .....
تو DAP این امکان هست ولی من تو این هرچی گشتم پیدا نکردم
با زمان بندی میشه این کارو کرد. روی آیکون زمان بندی(همون که شکل ساعته) کلیک کن توی پنجره جدید روی سر برگ فایلهای موجود در صف کلیک کن بالای صفحه دانلودهای همزمان رو از مقدار پیش فرض 4 به 1 تغئیر بده بعد اجرا و شروع موفق باشی.
idm قابلیت استفاده از پرو.کسی socks رو داره؟اگر نه راهی هست که از این نوع پرو.کسی بشه استفاده کرد؟
دانلودها>تنظمیات>پرو.کسی
prox<options<downloads
وقتی pause رو می زنم بعد دقیقه ای خودش را می فته دوباره
الان معضل شده!!!
چی کار کنم؟
سلام.. شب شما بخیر!
من دارم 57 تا لینک 50 مگی رو از رپیدشیر با IDM دانلود می کنم.. 20 تای اول رو بدون مشکل دان کردم.. اما از لینک 21 ام به بعد لینک با برنامه دانلود نمیشه و همون پنجره ی معروف معمولی (وقتی دانلود منیجری نصب نیست) میاد.. (شکل زیر).. همشون رو چک نکردم ولی ظاهرا همشون همین مشکل رو دارن.. برنامه رو هم چند بار بستم و باز کردم اما اوکی نشد.. دلیلش چیه؟!
تیک مروگر ie رو در تنظیماتش بزن. اگه نزده باشه
یه با مروگر دیگه برو دانلود کن ببین میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)