تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 1081 اولاول ... 747535455565758596061671071575571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض آيا kaspersky سرعت اينترنت را كم ميكند؟

آيا kaspersky سرعت اينترنت را كم ميكند؟
    بچه ها من سالهاست كه از انواع antivirus ها استفاده مي كنم حالا بعد از مدتها با كسپر كار ميكنم.ورژن 6 فول .ويرو س كشش بي نظير ولي توي network monitor اون خودتون ميتونين ببينيد برنامه خودش يه اطلاعاتي ردو بدل ميكنه و مقداري از پهناي باندو ميگيره اگه اشتباه ميكنم راهنما ييم كنين.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

2

نقل قول نوشته شده توسط Aamoo
    سلام
    چطوري و از كجا ميشه فايل آپديت كسپر اسكاي رو دانلود كرد؟ نمي خوام كسپر رو آپديت كنم ، مي خوام فايل آپديتش رو دانلود كنم كه بشه هر سيستمي رو كه كسپر روش نصبه رو آپديت كنم.از اون سايت خودش كه رفتم نشد يا شايد هم اون جايي از سايت كه بايد ميرفتم رو نرفتم!لطفا منو راهنمايي كنين.ممنونم
    دوست عزيز اصلا نياز به اين كار نيست كاسپرسكي فايلهاي آپديت خود را در اين ادرس قرار ميده:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    كافيه كه از اين فايلها يك بك اپ بگيري بعد از نصب مجدد ويندوز اونهارا دوباره كپي كني به همين آدرس و كامپيوتر را يك بار ديگر راه اندازي كني!!!!!
    به همين سادگي!!!!!
    موفق باشي

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط raminbh
    آيا kaspersky سرعت اينترنت را كم ميكند؟
    بچه ها من سالهاست كه از انواع antivirus ها استفاده مي كنم حالا بعد از مدتها با كسپر كار ميكنم.ورژن 6 فول .ويرو س كشش بي نظير ولي توي network monitor اون خودتون ميتونين ببينيد برنامه خودش يه اطلاعاتي ردو بدل ميكنه و مقداري از پهناي باندو ميگيره اگه اشتباه ميكنم راهنما ييم كنين.
    سلام دوست عزیز

کاسپرسکی سرعت اتصال به اینترنت را کاهش می دهد (و این کاهش عمدتا در کسانیکه از اتصالات پر سرعت استفاده

می کنند بیشتر محسوس است ) و دلیل آن هم نه استفاده از پهنای باند اینترنتی شما (کاسپرسکی جز در موارد آپدیت

از پهنای باند شما استفاده نمی کند) بلکه به خاطر اسکن اطلاعات ورودی از اینترنت می باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط royaye_talkh55
    دوستان سلام
    من يه مشكل برام پيش اومده البته برا خودم كه نه
    استاد آمار مون گفت كه كامپيوترش ويروس داره و مك آفي جواب نمي ده و من اومدم ثواب كنم كباب شد!
    مجموعه كوانتوم رو بهش دادم و گفتم كاپسر رو نصب كن اونم رفت و نصب كرد اينطوري كه گفت وقتي ريسيت كرد ديگه بالا نيومد
    مي خواستم ببينم اشكال از كجا بوده؟
    البته بگم كه مك آفي رو پاك نكرده بود و من هم همين دليل رو آوردم واون گفت كه با نورتون كه سازگار بوده احتمالا بايد با كاسپر هم ساز گار باشه دوستان واساتيد كمك كنن دونمره ازم كم كرده چون مجبور شده ويندوزش رو عوض كنه

اينتر نت سكوريتي شامل آنتي ويروس هم ميشه و ديگه نيازي به هيچ چي نداري خيالت راحت
    اگر ویندوزت را هنوز نو نکردی اینکار را بکن .
    از قسمت سیف مد بر و و انتی ویروس اولی را پاک کن . ویندوز با کسپر میاد بالا .
    اگر باز هم نیامد دوباره از سیف مد برو بالا و اینبار کسپر 6 را هم پاک کن .
    وقتی امد بالا حالا اینبار کسپر 5 . اخرین ورژن 5 را اینستال کن .
    احتمالا چون در سیستمت 50 60 تا اسپای و ترویان بوده به این دلیل نمیتونی کسپر 6 را اینستال کنی چون این ورژن سریع میخواد ترویان ها و غیره را پیدا و نابود کنه اما دچار مشکل میشه .
    بنا براین اول در سیستم بدون آنتی ویروس کسپر 5 را اینستال کن که ویروس ها را پیدا کند و پاک کند . بعد
    دوباره کسپر 6 را اینستال کن تا سیستم بدون مشکل بالا بیاد .
    من این مورد را که به سر خودم آمده در صفحات قبلی ا ین تاپیک نوشتم .

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mossi
    اگر ویندوزت را هنوز نو نکردی اینکار را بکن .
    از قسمت سیف مد بر و و انتی ویروس اولی را پاک کن . ویندوز با کسپر میاد بالا .
    اگر باز هم نیامد دوباره از سیف مد برو بالا و اینبار کسپر 6 را هم پاک کن .
    وقتی امد بالا حالا اینبار کسپر 5 . اخرین ورژن 5 را اینستال کن .
    احتمالا چون در سیستمت 50 60 تا اسپای و ترویان بوده به این دلیل نمیتونی کسپر 6 را اینستال کنی چون این ورژن سریع میخواد ترویان ها و غیره را پیدا و نابود کنه اما دچار مشکل میشه .
    بنا براین اول در سیستم بدون آنتی ویروس کسپر 5 را اینستال کن که ویروس ها را پیدا کند و پاک کند . بعد
    دوباره کسپر 6 را اینستال کن تا سیستم بدون مشکل بالا بیاد .
    من این مورد را که به سر خودم آمده در صفحات قبلی ا ین تاپیک نوشتم .

سلام موسي عزيز
    ممنون از راهنماييت
    همونطور كه نوشتم برا من پيش نيومده برا استاد درس آمارم پيش اومد و به من دسترسي نداشت و با سيف مود هم كار نكرده بود مجبور شد كه ويندوز رو عوض كنه اين درس عبرتي ميشه براش تا دفعه آينده گوش به حرف من نكنه
    بازم ممنون از تو

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aamoo
    از Ivanجان و آقا مهدي عزيز بخاطر راهنماييشون سپاسگزارم

خواهش ميكنم قابلي نداشت اميدوارم استفاده كرده باشي!!

حالا من يه سوال از دوستان داشتم بالاخره آيا نسخه فول 2006 اومده يا نه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    من از نسخه 5 کسپر استفاده میکردم ...و چند روزیه که kaspersky internet security 6 رو نصب کردم
    و هنگام نصب ورزن جدید خودش ورزن قبلی رو پاک کرد و با موفقیت نصب شد و ظاهرا همه چی درسته و به خوبی هم اپدیت میشه..ولی یه مشکلی پیش اومده سیستم گاها هنگ میکنه و عذاب اور شده..ولی وقتی گزینه pause protection رو فعال میکنم دیگه هنگ نمیکنه.ولی انگار که کسپر دیگه کار نمیکنه و رنگش خاکستری میشه..
    من چیکار باید بکنم و ایا مشکل جدیه و نباید اون گزینه رو فعال کنم و اگر نه با هنگ کردن سیستم چه کنم..ممنون میشم
    راهنماییم کنید.

edit...

ضمنا باید بگم که اصلا سابقه هنگ کردن نداره و سیستم توسط یک گیگابایت رم پشتیبانی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جناب crachi سوالی از شما داشتم
    به نظر شما در کنار kaspersky internet security 6 از چه فایروالی میشه استفاده کرد که
    بهترین هماهنگی رو با کسپر داشته باشه...
    مرسی
    edit...
    و اینکه ایا واقعا انتی هکر کسپر قابل اعتماد نیست و نمیشه روش حساب کرد؟

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ADELANTE
    جناب crachi سوالی از شما داشتم
    به نظر شما در کنار kaspersky internet security 6 از چه فایروالی میشه استفاده کرد که
    بهترین هماهنگی رو با کسپر داشته باشه...
    مرسی
    edit...
    و اینکه ایا واقعا انتی هکر کسپر قابل اعتماد نیست و نمیشه روش حساب کرد؟
    Kaspersky Internet Security همون طور که از اسمش پیداست یک بسته امنیتی هستش که در داخل این بسته امنیتی
    فایروالی به اسم Kaspersky Anti Hacker رو داره. اگر شما میخواهید از آنتی هک کسپرسکای استفاده کنید در اون
    صورت نمیتونید که فایروال دیگه ای رو در کنارش نصب کنید و اگر هر دو فایروال یعنی آنتی هکر کسپرسکای و فایروالی که
    قصد نصبش رو دارید فعال باشند در کار همدیگه اختلال ایجاد میکنند و ممکنه که هیچ کدوم کارشون رو به خوبی انجام ندن

اگر میخواهید از یک فایروال دیگه استفاده کنید باید آنتی هک کسپرسکای رو غیر فعال کنید و بعد از رستارت کردن مجدد
    فایروال مورد نظرتون رو نصب کنید. در کل پیشنهاد میشه که 2 فایروال بر روی یک سیستم نصب نباشن.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

امروز شرکت کاسپرسکی نسخه جدیدی از کاسپرسکی را ارایه کرده است که در واقع نسخه بتای اول از نسخه MP1 می باشد در این

نسخه جدید به گفته تیم سازنده مشکل مصرف بالای CPU به هنگام فعال بودن AIC حل شده است و نیز چند گزینه جدید از جمله

سرویس مقابله با Keylogger ها به PDM اضافه شده است با توجه به جدید بودن این سرویس ظاهرا خطاهای بیشماری در مقابل

نرم افزارهای مختلف از جمله اجزای خود ویندوز دارد و من استفاده از آن را توصیه نمی کنم این نسخه جدید از کلیدهای تجاری

استفاده نمی کند و باید از کلیدهای بتا که در زیر می آید استفاده کرد اولین نسخه Official Beta از این محصول تابستان امسال

عرضه خواهد شد و بهتر است تا آن موقع صبر کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Activation Keys

KIS (10.07.2006)
    5BCB6413-C3AC-429C-92C7-A496CEC1C78A3

KAV (10.07.2006)
    1E45B7AF-77D3-4DA0-90E6-BF7944A94D776

WKS (01.09.2006)
    474B1EA0-D5E1-4B2F-A261-FD23CDBFEBC89

FS (01.09.2006)
    10A0458D-1615-4FAD-9EC8-E45F28CBE3C6D
    Last edited by vtn54; 21-04-2006 at 01:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •