تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 737 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ثبت نام مگان شروع شده؟چون رفتم سايتش چيزي عنوان نشده

در ضمن يه سوال ديگه هم هست توي سايت مگان گفته شده كه مگاني كه ايران و شركت سايپا ميخواد بزنه 2 تا كيسه هوا داره در صورتي كه مگاني كه ايراني نيست 6تا كيسه هوا داره اين يه ضعف توي مگان ايراني ميخوان بدونم همچين ضعف هايي باز هم وجود خواهد داشت؟يا يه چيزي رو نزارن يه چيز كم باشه؟
    مجدي جان شما گفتيد كه مگان ثبت نامش 18.5 هست و تو بازار 27-8 تومنه
    مگان 2000 ثبت نامش 28 تومنه تو بازار شده 35 تومن
    يعني اينقدر اختلاف قيمت وجود داره بين مگاني كه ايران ميخواد بزنه؟مگان 2000 چه فرقي داره؟اتومات هست؟شما خبر داريد درباره شرايط ثبت نام و اينكه چند ماه ديگه تحويل ميدن؟ممنون ميشم يك كم اطلاعات بهم بدي
    بازم ازت ممنونم
    یکی از مدیرای ارشد رنوپارس از دوستان قدیمی بنده هست که در مسابقات اتومبیلرانی کشور با ایشون آشنا شدم

ایشون گفتن بزودی ثبت نام مگان شروع میشه حالا کی معلوم نیست

پارسال که با این شرایط میفروختن
    من 3 روز دیر اقدام کردم برای ثبت نام مگان 2000 قیمت ثبت نامش 7 میلیون بود طرف گفت 8 میلیون و 300 ...

مگان 2000 از لحاظ امکانات فوق العاده هست و اتومات و تیپ ترونیک .....

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تعویض موتور گلف با پراید .حالت خوبه؟بابا من میگم متور پراید رو با موتور مزدا میخوام عوض کنم تو میگی موتور گلف رو با پراید عوض کنی .یکی هم اینو بگم موتور 1800 بیشتر واسه پراید خوب نیست .چون به زور تو ماشین جا میشه و وزنش هم تعادل ماشین رو به هم میزنه .اصولا الان بهترین انتخاب واسه تعویض موتور پراید 1600 مزدا هستش مال 323 .
    البته فکر کنم متور مدل بالاتر واسه گلف پیدا بشه .یعنی موتور فولکس واگن به احتمال قوی پیدا بشه .اینطوری حداقل مشکل پلاک و سند هم میشه یه جوری حلش کرد.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عمو اولا اینجا جای این آگهی نییییییییییییییییییست
    و اما جواب.من خودم که از یه مقایسه خوندم .به مطالب این مجله ماشین هم اعتماد دارم چون به عینه بیشترشون رو تجربه کردم .تو یه مقایسه تو همین رنجی که تو میگی دو تا ماشین برتر مزدا و مگان بودن .البته مزدا به خاطر طراحیش کمی از مگان عقب بود.ولی اگه میخوایی یه اسکن از مقاله بگیرم بزارم اینجا .
    من مزدا رو ترجیه میدم چون اسپرتی تر هستش .مگان کمی خسته کننده به نظر میرسه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اگه دنبال سرعتي همون يه پرايد بگير و يه موتور Bp بنداز روش اگه نه كه همون گلف رو بگير
    اپل هم فقط يه زره قيافه داره ديگه هيچي نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اگر جانتان را دوست داريد ريو نخريد
    من پارسال توي سايپا كارآموز بودم و همه جا رو سر كشيدم
    بدنه ريو از پرايد هم ضعيفتر است
    با چشم هاي خودم نتايج تست ها رو ديدم
    مگان رو هم نمي دونم اما من بودم بازم نمي خريدم

تئوري يكي از مهندسان سايپا:
    هر ماشيني كه جديد به بازار مي آد تا دو سال بدنه اش مزخرفه و در طي اين دو سه سال رفع عيب ميشه و بهتر ميشه

از نظر من فعلا هيچ كدوم

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مزدا اسپرته و فضای زیادی نداره مخصوصا فضای صندلیهای عقب کاملا از مزدا 323 کوچیکتره و فضایه پایه کمتری هم داره صندوق بار کوچیکتری هم داره و قائدتا طبق خصیصه ماشینهای نسبتا اسپرت یکمی خشکم هست (البته تو نرمی ماشین بدون شک هیچ کدوم از این ماشینها به پایه زانتیا نمیرسن) ولی مگان راحت تره و فضای بیشتری هم داره (خانوادگی تر) . ولی اگر من خودم بخوام ماشین بگیرم بدون شک مزدا 3 رو انتخاب میکنم ولی برای خانواده اگر باشه حتما مگان البته 2000 نه 1600 البته یه حقیقتی هم وجود داره ماشینهای ژاپنی حقیقتا کم خرج تر هستن در مورد مصرف سوخت هم با توجه به این که هردو ماشین اتوماتیک هستن مصرف مزدا 3 طبق چیزی که من خوندم اگر اشتباه نکنم کمتره.
    Last edited by Bracket; 18-04-2008 at 13:22.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض منو شرمنده ميكني

عمو اولا اینجا جای این آگهی نییییییییییییییییییست
    و اما جواب.من خودم که از یه مقایسه خوندم .به مطالب این مجله ماشین هم اعتماد دارم چون به عینه بیشترشون رو تجربه کردم .تو یه مقایسه تو همین رنجی که تو میگی دو تا ماشین برتر مزدا و مگان بودن .البته مزدا به خاطر طراحیش کمی از مگان عقب بود.ولی اگه میخوایی یه اسکن از مقاله بگیرم بزارم اینجا .
    من مزدا رو ترجیه میدم چون اسپرتی تر هستش .مگان کمی خسته کننده به نظر میرسه .
    اگه بتوني اسكن بگيري خيلي خوب ميشه و منو شرمنده ميكني هيچ وقت فكر نميكردم اين تاپيك رو بزنم اينقدر جواب بياد و منو راهنمايي كنيد بازم از همتون ممنونم

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض .....

مزدا اسپرته و فضای زیادی نداره مخصوصا فضای صندلیهای عقب کاملا از مزدا 323 کوچیکتره و فضایه پایه کمتری هم داره صندوق بار کوچیکتری هم داره و قائدتا طبق خصیصه ماشینهای نسبتا اسپرت یکمی خشکم هست (البته تو نرمی ماشین بدون شک هیچ کدوم از این ماشینها به پایه زانتیا نمیرسن) ولی مگان راحت تره و فضای بیشتری هم داره (خانوادگی تر) . ولی اگر من خودم بخوام ماشین بگیرم بدون شک مزدا 3 رو انتخاب میکنم ولی برای خانواده اگر باشه حتما مگان البته 2000 نه 1600 البته یه حقیقتی هم وجود داره ماشینهای ژاپنی حقیقتا کم خرج تر هستن در مورد مصرف سوخت هم با توجه به این که هردو ماشین اتوماتیک هستن مصرف مزدا 3 طبق چیزی که من خوندم اگر اشتباه نکنم کمتره.
    بله درسته مگان خانوادگي تره. در مورد مصرف سوخت من تو سايت مگان چيزي نخوندم و جايي عنوان نشده كه تو 100 تا چند تا ميسوزونه ولي فكر ميكنم بايد مزدا3 مصرفش كمتر باشه.
    مگان 2000 بچه ها گفتن كه توليد نميشه اگر بشه به نظر من خيلي گزينه خوبي هستش حالا ببينيم با مقايسه ها آخر به چه نتيجه ايي ميرسيم چون پولش برام مهم نيست فقط ميخوام تو اين رنج بهترين رو انتخاب كنم.
    بازم ازت ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله درسته مگان خانوادگي تره. در مورد مصرف سوخت من تو سايت مگان چيزي نخوندم و جايي عنوان نشده كه تو 100 تا چند تا ميسوزونه ولي فكر ميكنم بايد مزدا3 مصرفش كمتر باشه.
    مگان 2000 بچه ها گفتن كه توليد نميشه اگر بشه به نظر من خيلي گزينه خوبي هستش حالا ببينيم با مقايسه ها آخر به چه نتيجه ايي ميرسيم چون پولش برام مهم نيست فقط ميخوام تو اين رنج بهترين رو انتخاب كنم.
    بازم ازت ممنونم
    بهترین انتخاب بستگی به سلایق خودت داره و هر چند انتخاب بین مزدا3 و مگان واقعا دشواره
    در مجوع مگان ماشین روون و با امکانات بالا و همین طور بسیار ایمنی هستش و مزدا 3 ماشینی با سواری اسپرت تر و کابینی اسپرت تره
    راستی این نکته هم در نظر داشته باش که بعدها مگان بدلیل عرضه بیشتر و تولید در داخل دارای لوازم یدکی بهتر و همین طور بازار دست دوم بهتری هست

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بازم ازت ممنونم

شتاب صفر تا صد مگان 2000 با گيربكس تيپ ترونيك 11.1 ثانيه هستش با قدرت 136 اسب!
    اين بخاطر وزن زيادش و گيربكس اتوماته. مدلاي 2000 گيربكس منوال شتاب 0 تا 100ش 9.8ثانيه است كه البته تو ايران نيومده.
    شتاب اوليه تقريبا كمه ولي كشش ثانويه بخاطر اينكه گشتاورش تو دور پايين بدست مياد خيلي خوبه و ماكزيمم اسپيد خوبي هم داره. شنيدم تا 220 راحت ميره ولي من هنور نتونستم امتحانش كنم.
    درسته شتابش از زانتيا 2000 كمتره. ولي همه چيز به نظر من شتاب نيست. اگه يه بار با اين ماشين رانندگي كنين متوجه منظورم ميشين. به هيچ وجه با تكنولوژي قديمي زانتيا قابل مقايسه نيست مخصوصا با قيمت فعلي زانتيا (31ميليون) كه ديگه اصلا توجيه نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •