دوستان من طبق دستور عمل 1.6 رو دانلود كردم بعد 1.7 و پانك بوستر و كارهاي مربوطشو انجام دادم
ولي من 1.6 رو نصب كردم ولي وقتي 1.7 رو ميخوام نصب كنم ارور ميده
![]()
دوستان من طبق دستور عمل 1.6 رو دانلود كردم بعد 1.7 و پانك بوستر و كارهاي مربوطشو انجام دادم
ولي من 1.6 رو نصب كردم ولي وقتي 1.7 رو ميخوام نصب كنم ارور ميده
![]()
به نظر ميرسه كه اين پچ 1.7 تي كه داري ماله يه ورژن ديگه هست از يه لينك ديگه دانلود كن.
راستي حجمش رو هم بنويس. 1.7 تي كه داري رو ميگم.
سلام داداش
والا فايلي كه دي ال كردم از پست اول همين تاپيك بود
اسمش Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.7_Patch_DR و حجمش هم دقيق 274.37 مگابايته4- دانلود ----- 1.7 از لینک زیر :
کد:
http://www.digitalriver.com/promo=216392
274 مگ
نه بابا اين نيست. 1.6 حجمش 282 مگ و 1.7 حجمش 38 مگ هستش.
اين فايل رو دانلود كن. توي صفحه اولش لينك دانلود هر دو تاش هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اتفاقا
اينم عكسش:
اوكي پس من از همون لينك 1.7 رو دانلود ميكنم
ممنون كه كمك كردي
اگه سؤال تكراريه ببخشيد.
ميشه call of duty 4 modern warfare رو به صورت شبكه بازي كرد؟ (نه آنلاين) اگه ميشه چطوري؟
توي پست قبلي يه فايل آموزش به صورت pdf هست. اون رو بخون كامل توضيح دادم. اگه مشكلي داشتي بپرس من در خدمت هستم. فقط يادت باشه كه براي شبكه نيازي به دانلود و نصب پچ 1.6 و 1.7 نداري. نكته مهم اينه كه براي هر كامپيوتر يه سريال متفاوت بايد بزني و وقتي ميخوايي سرور بزني از فايل مخصوص سرور زدن استفاده بكني.
ممنونم. مقاله كاملي هست ولي من كامل نخوندم چون فكر كنم اون طوري كه ميخوام نميشه بازي كرد.
من براي شبكه خانگي ميخوام يعني خودم و برادرم. انگار فقط ميشه خودم و برادرم توي يه مپ بيفتيم جون هم نه؟ راستش من اينطوري ميخوام كه مثلاً من با يار هاي CPU خودم با داداشم و يارهاي CPU خودش بجنگيم. يا منو داداشم توي يه گروه يار باشيم و با كامپيوتر بجنگيم. اينطوري ميشه؟ مثلاً مثل فيفا كه هم ميشه بر ضد هم توي 2 تا تيم كه كامپيوتر هم توش دخالت داره بازي ميكنيم يا با هم يا هستيم توي يه تيم كه كامپيوتر هم توش دخالت داره و بر ضد كامپيوتر فوتبال بازي ميكنيم.اگه نشه كه شبكه اين بازي بيشتر به درد گيم نت ميخوره. اگه ميشد اينطوري كه من مقاله رو كامل بخونم بعد شما راهنمايي كن چي كار كنم. اگرم نميشه كه لطفاً اگه چند تا بازي كه اين قابليت هايي كه گفتم رو داره معرفي كنين. (به جز بازي هاي استراتژي)
![]()
اين پست رو بخون حالشو ببر :
بازي Counter Strike : Condition Zero هم براي اين منظور هست ولي يه نكته مثبت و يه نكته منفي نسبت به CoD4 داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نكته منفي : از لحاظ گرافيك و گيم پلي به پاي CoD4 نميرسه.
نكته مثبت : ربوت هاش خيلي هوشمندتر از CoD4 هستند.
انتخاب با خودته!
Last edited by Spaniuly; 25-08-2009 at 12:12.
آقا مرسي موفق شديم ولي درست بر خلاف اونچه شما نوشتين كه 2 تا داداش متحد ميشن ما بر ضد هم بوديم داداشم لباس خلاف كارا رو داشت من لباس كماندو و بايد همديگر ر ميكشتيم و جز خودمون كسي توي نقشه نبود! تعداد ربوت ها هم يه بار 4 گذاشتم يه بار 10 ولي فرقي نكرد. راستي اين تعداد ربوت ها همون تعداد دشمن ها هستن؟
راستي PES 2009 شبكه ميشه؟ (اگه جواب بله هست نميخوام تاپيك منحرف بشه فقط بگين ميشه من برم توي تاپيك "Pes 2009 را آنلاین بازی کنید!" بپرسم كه بيشتر ربط داشته باشه.)
Last edited by siamak_mu; 25-08-2009 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)