کم کم داره اعصاب خورد کن میشه، این بازی به درد تابستون میخوره، نه الان که هزار تا بدبختی واسه درس خوندن داریم.
تا میرم یه کم فکر کنم چه جوری باید رد بشه سر رو برمیگردونی میبینی یه ساعت گذشت !!
ولی نسبت به نسخه ی قبلی خیلی قشنگتره.
کم کم داره اعصاب خورد کن میشه، این بازی به درد تابستون میخوره، نه الان که هزار تا بدبختی واسه درس خوندن داریم.
تا میرم یه کم فکر کنم چه جوری باید رد بشه سر رو برمیگردونی میبینی یه ساعت گذشت !!
ولی نسبت به نسخه ی قبلی خیلی قشنگتره.
آقا من رسیدم مرحله آخر همون اولش یه گیر کوچیک کردم
اونجا هست که باید چهار تا چیز پیدا کنیم که بزاریم تو اونجا که قرمز بشه (فکر کنم گرفتید چی گفتم)
من سه تاش رو پیدا کردم ولی چهارمی رو پیدا نمیکنم بقیه کارها رو هم انجام دادم یعنی همه اون چرخ دنده ها رو جا زدم و هم شمشیر ها رو کشیدم بالا فقط اون یکی رو باید پیدا کنم
یکی رو که کنار اون دو تا چپی بود پیدا کردم
دومیش رو توی اون در سمت چپی پیدا کردم
سومی رو هم توی در سمت راستی پیدا کردم
چهارمی کجاست؟
ممنون
اینم عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارمی تو محوطه هست رو زمین افتاده همون دورو ورا که عکسشو گذاشتی(البته اینجا روبرو وایستی میشه راست طرف چپ رو بگرد رو زمینه) یه نمه بگردی میپیدایی به حول قوه الهی در ضمن چرخ دنده ها رو فراموش نکن : دیچهارمی کجاست؟
گفتم جوابتو بدم یکم خوشحال شوچی میگی ؟؟؟؟
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنه
شما 10 ساعت بشین زمانهایی که من تو زندگی بازی کردم رو حساب کن ببین میتونی ...
Last edited by Mist; 04-12-2008 at 22:45.
اینو اسمشو باید میذاشتن آندر واتر از اول بازی زیر آبی رفت تا آخر
1. این قسمتهایی که باز نشده رو چجوری باید بری که باز کنه ؟
2. اگه کارش زیاده یکی سیو کامل با پروفایلی که همه قسمتها باز شده بذاره ؟
3.این مثل سری های قبلی نیست مراحلی که رفته بودیم لیست میشد تو پروفایل میتونستی هر مرحله رو دلت خواست دوباره بری من گشتم همچین چیزی نداشت ؟
هو.س یا مگی عزیز یا هر عزیزی که بلده لطفا جواب بده مرسی
Last edited by Mist; 05-12-2008 at 01:11.
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد
1. بايد تمام گنج هاي بازي رو پيدا كني
2. توي قسمت درخواست سيو مطرح بشه.
3. نه ، نداره ، بايد از اول همه رو بريد.
ممنون مگی جان
جناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره
الان هم بازی رو تموم کردم
پایان جالبی داشت (البته من از داستان هیچی حالیم نشد)
آماندا مرد؟
کلا یکی داستان آخرش رو بگه که چی شد
ممنون
نه آماندا نمرد !
مادر لارا بود كه مرد ، در واقع لارا اين همه راه رفت كه مادرشو برگردونه كه ...![]()
سلام
من که اهلtomb raide نیستم ولی داداشم دیروز تمومش کرد
فقط تو دو روز
برین تو کف رکورد
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد
برادر و خواهر گرامی زیر آب بود و هزار بدبختی با کوسه من فقط دیدم افتاده رو زمین حالا زمین کجا بود الله اعلم من دوتاشو از درجناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره
چپی پیدا کردم یکی میرفت به راست یکی میرفت بالا در سمت راستی هم که میرفتی بالا ور میداشتی اون یکی رو زمین بود
شاید خیلی راحت برا من پیدا شد دقیق نشدم ببینم کجا من فقط گیرم تو اون مرحله این بود چجوری شمشیرو بکشن از زنجیر بیرون که دیدم اهرمش پشت گردن آقا غولست![]()
شما هم بد نشد تو این دورو زمونه بیکاری مقادیری رفتی سرکار حالا در آمدش چطور بود ؟
در مورد سیو بی خیال شدم گنج پیدا کردنم حوصله میخواد
در مورد مراحل هم که ضایع شد رفت قبلیا خیلی بهتر بودن هر مرحله رو میخواستی دوباه میتونستی بری
خلاصه موتو شکر بابت راهنمایی و شرمنده بابت اون تیکه سنگ![]()
اقا اینجا چی کار کنم لون ستونی که می شه تکون داد رو بردم تا اخر انداختم جاش جالا چه کنیم؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)