سلام.من یه لپ تاپ 5010 دل دارم .میخوام مستقیم با گوشی galaxy s 2 بصورت وای فای اینترنت رو شیر کنم.
میشه یه کمکی بکنیو با گوشی کانکشن رو نمیشناسه
سلام.من یه لپ تاپ 5010 دل دارم .میخوام مستقیم با گوشی galaxy s 2 بصورت وای فای اینترنت رو شیر کنم.
میشه یه کمکی بکنیو با گوشی کانکشن رو نمیشناسه
شما یه بار با یه نرم افزار مثل RegCure ریجستری رو فیکس کنید و بعد ببینید بازم تغییرات شبکتون بعد تغییر توسط شما به حالت قبل برمیگرده یا نه؟
شما هر فولدری دیگه ای هم میخواید شیر بکنید همین مشکل واستون پیش میاد؟؟؟
این روش هم تست کنید: یه یوزر دیگه واسه ویندوز بسازید و تنظیمات شبکه رو تو اون یوزر انجام بدید شاید جواب داد.
ولی من مطمئنم با اون روش حتما شیرینگ باید انجام بشه...
شما از مودم کابلی استفاده میکنی برای اتصال به اینترنت؟؟؟
اگه اینطوریه شما باید وایرلس لپ تاپ رو به صورت روتر در بیاریدش بعد گوشیتون رو به این روتر وصل کنید بعدش میتونید کانکشن اینترنتتون رو با خود ویندوز رو وایرلستون شیر کنید و تنظیمات IP رو به صورت دستی برا گوشی انجام بدین و یا میتونید از برنامه CCProxy برا شیر کردن اینترنت استفاده کنید.
سلام
لطفا راهننمائی کنید
میخواستم اینترنت adsl را بین دو کامپیوتر share کنم البته از طریق کابل این کار را کردم اما مشکلی است یعنی باید کامپیوتر اصلی را باز کنم تا کامپیوتر دیگر بتونه از اینترنت استفاده کنه اما میخواستم بطور جداگانه share بشود و هر موقع هر کامپیوتری را که خواستم باز کنم و از اینترنت استفاده کنم و همچنین v p n و نیازی نباشه هر دو کامپیوتر باز باشه از چه طریقی میشود این کار را کرد
ممنون
خداحافظ
سلام.
مودمت چند تا پورت خروجی داره ؟
سلام
تشکر فراوان بابت مطالب آموزنده تمامی دوستان.
تمام مطالب رو خوندم(یه تاپیک اشتباه باز کردم ببخشید امیدوارم ذخیره نشده باشه تا فهمیدم استپ زدم نمیدونم ارسال شد یا نه)
من یه مودم قدیمی adsl دارم با پورت usb و در حال حاضر روی سیستم خونگی با ویندوز xp وصله و با سرعت128 مخابرات کار میکنه.
مودم من درایور ویندوز 7 نداره و نیست(model: corcess 3112ug)
میخواستم مودم رو روی لپ تاپ وصل کنم و استفاده کنم که به مشکل برخوردم به خاطر نصب(ویندوز7 نسخه64 بیت)
به نظر شما بهترین راه برای استفاده از اینترنت در حال حاضر برای من چیه؟
شبکه کردن بین دو کامپیوتر و استفاده از کابل کراس؟آیا متونم این کارو بکنم؟(هر دو سیستم پورت لن رو دارند سیستم خونگی ویندوز xp داره و لپ تاپ 7)
و اگر این کارو انجام بدم همیشه باید هر دو سیستم روشن باشند؟سرعت بین این دو نصف میشه؟
و یا به نظر شما مودم رو عوض کنم؟
با توجه به اینکه خونه ما طبقه ای هستش آیا میتونم از مودم وایرلس برای هردو استفاده کنم؟
ببخشید سوالاتم شاید مسخره باشه ولی ممنون میشم جواب بدید بهترین و کم هزینه ترین راه برای من چیه.
شما می تونید مودمتونو اتو کانکت بکنید یعنی pppoe در اینصورت یوزر پس داخل مودم تعریف میشه و مودم کانکت میکنه و هر دو سیستم مستقل می تونن کار کنن
شما میتونید از یک اکسس پوینت استفاده کنید که همون وایرلس هست شما می تونید با درایوره xp همون مودم رو روی 7 هم نصب کنید فقط اگه برنامه ست آپی داره باید روش کلیک سمت راست کنیدو گزینه troubleshooting compatibility رو بزنید اوکی میشه و نصب میشه
سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟
سلام
مهندسان گرامی ، من یه سرور 2008 دارم با یه کارت شبکه wired و یه دونه هم wireless
یه مودم adsl wireless هم دارم
حالا این روش رو با این سیستم ها چه جوری می شه پیاده کرد، همه چی مثل این مطلب می مونه فقط به جای اینکه کارت شبکه ی سرور به کلاینت ها توسط سوییچ به هم وصل بشن با همون مودم وایرلس وصل می شن
حالا باید چه کار کنم که بتونم ICS رو راه اندازی کنم ، دلیل کارم اینه که می خوام با برناکه softperfect manager یا با نصب ISA Server پهنای باند رو کنترل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)