تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 83 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من یه لپ تاپ 5010 دل دارم .میخوام مستقیم با گوشی galaxy s 2 بصورت وای فای اینترنت رو شیر کنم.

میشه یه کمکی بکنیو با گوشی کانکشن رو نمیشناسه

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر فراوان
    باالاخره با راهنماییها شما تونستم پرینتر رو شیر کنم در شبکه و
    پرینت بگیرم.

اما در مورد شیر کردن پوشهها و داروها هنوز مشکل دارم.
    این چند تا عکسو ببینید.

اما من فکر میکنم مشکل از -network and sahring سیستم برید و در قسمت change advanse shareng seting
    در دو قسمت home or work و publice گزینه در قسمت publice تیک turn on shared رو بزنید
    (وقتی تیک فوق رو میزنم و با save خارج میشم وقتی بر می گردم میبینم به حالت قبل برگشته و تیک نداره
    گزینه فوق)

با تشکر فراوان منتظر راهنماییهای کارگشا شما هستیم .

شما یه بار با یه نرم افزار مثل RegCure ریجستری رو فیکس کنید و بعد ببینید بازم تغییرات شبکتون بعد تغییر توسط شما به حالت قبل برمیگرده یا نه؟
    شما هر فولدری دیگه ای هم میخواید شیر بکنید همین مشکل واستون پیش میاد؟؟؟
    این روش هم تست کنید: یه یوزر دیگه واسه ویندوز بسازید و تنظیمات شبکه رو تو اون یوزر انجام بدید شاید جواب داد.
    ولی من مطمئنم با اون روش حتما شیرینگ باید انجام بشه...

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.من یه لپ تاپ 5010 دل دارم .میخوام مستقیم با گوشی galaxy s 2 بصورت وای فای اینترنت رو شیر کنم.

میشه یه کمکی بکنیو با گوشی کانکشن رو نمیشناسه
    شما از مودم کابلی استفاده میکنی برای اتصال به اینترنت؟؟؟
    اگه اینطوریه شما باید وایرلس لپ تاپ رو به صورت روتر در بیاریدش بعد گوشیتون رو به این روتر وصل کنید بعدش میتونید کانکشن اینترنتتون رو با خود ویندوز رو وایرلستون شیر کنید و تنظیمات IP رو به صورت دستی برا گوشی انجام بدین و یا میتونید از برنامه CCProxy برا شیر کردن اینترنت استفاده کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهننمائی کنید
    میخواستم اینترنت adsl را بین دو کامپیوتر share کنم البته از طریق کابل این کار را کردم اما مشکلی است یعنی باید کامپیوتر اصلی را باز کنم تا کامپیوتر دیگر بتونه از اینترنت استفاده کنه اما میخواستم بطور جداگانه share بشود و هر موقع هر کامپیوتری را که خواستم باز کنم و از اینترنت استفاده کنم و همچنین v p n و نیازی نباشه هر دو کامپیوتر باز باشه از چه طریقی میشود این کار را کرد
    ممنون
    خداحافظ

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا راهننمائی کنید
    میخواستم اینترنت adsl را بین دو کامپیوتر share کنم البته از طریق کابل این کار را کردم اما مشکلی است یعنی باید کامپیوتر اصلی را باز کنم تا کامپیوتر دیگر بتونه از اینترنت استفاده کنه اما میخواستم بطور جداگانه share بشود و هر موقع هر کامپیوتری را که خواستم باز کنم و از اینترنت استفاده کنم و همچنین v p n و نیازی نباشه هر دو کامپیوتر باز باشه از چه طریقی میشود این کار را کرد
    ممنون
    خداحافظ
    سلام.

مودمت چند تا پورت خروجی داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سوال

سلام
    تشکر فراوان بابت مطالب آموزنده تمامی دوستان.
    تمام مطالب رو خوندم(یه تاپیک اشتباه باز کردم ببخشید امیدوارم ذخیره نشده باشه تا فهمیدم استپ زدم نمیدونم ارسال شد یا نه)
    من یه مودم قدیمی adsl دارم با پورت usb و در حال حاضر روی سیستم خونگی با ویندوز xp وصله و با سرعت128 مخابرات کار میکنه.
    مودم من درایور ویندوز 7 نداره و نیست(model: corcess 3112ug)
    میخواستم مودم رو روی لپ تاپ وصل کنم و استفاده کنم که به مشکل برخوردم به خاطر نصب(ویندوز7 نسخه64 بیت)
    به نظر شما بهترین راه برای استفاده از اینترنت در حال حاضر برای من چیه؟
    شبکه کردن بین دو کامپیوتر و استفاده از کابل کراس؟آیا متونم این کارو بکنم؟(هر دو سیستم پورت لن رو دارند سیستم خونگی ویندوز xp داره و لپ تاپ 7)
    و اگر این کارو انجام بدم همیشه باید هر دو سیستم روشن باشند؟سرعت بین این دو نصف میشه؟
    و یا به نظر شما مودم رو عوض کنم؟
    با توجه به اینکه خونه ما طبقه ای هستش آیا میتونم از مودم وایرلس برای هردو استفاده کنم؟
    ببخشید سوالاتم شاید مسخره باشه ولی ممنون میشم جواب بدید بهترین و کم هزینه ترین راه برای من چیه.

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    لطفا راهننمائی کنید
    ممنون
    خداحافظ
    شما می تونید مودمتونو اتو کانکت بکنید یعنی pppoe در اینصورت یوزر پس داخل مودم تعریف میشه و مودم کانکت میکنه و هر دو سیستم مستقل می تونن کار کنن

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    تشکر فراوان بابت مطالب آموزنده تمامی دوستان.
    تمام مطالب رو خوندم(یه تاپیک اشتباه باز کردم ببخشید امیدوارم ذخیره نشده باشه تا فهمیدم استپ زدم نمیدونم ارسال شد یا نه)
    من یه مودم قدیمی adsl دارم با پورت usb و در حال حاضر روی سیستم خونگی با ویندوز xp وصله و با سرعت128 مخابرات کار میکنه.
    مودم من درایور ویندوز 7 نداره و نیست(model: corcess 3112ug)
    میخواستم مودم رو روی لپ تاپ وصل کنم و استفاده کنم که به مشکل برخوردم به خاطر نصب(ویندوز7 نسخه64 بیت)
    به نظر شما بهترین راه برای استفاده از اینترنت در حال حاضر برای من چیه؟
    شبکه کردن بین دو کامپیوتر و استفاده از کابل کراس؟آیا متونم این کارو بکنم؟(هر دو سیستم پورت لن رو دارند سیستم خونگی ویندوز xp داره و لپ تاپ 7)
    و اگر این کارو انجام بدم همیشه باید هر دو سیستم روشن باشند؟سرعت بین این دو نصف میشه؟
    و یا به نظر شما مودم رو عوض کنم؟
    با توجه به اینکه خونه ما طبقه ای هستش آیا میتونم از مودم وایرلس برای هردو استفاده کنم؟
    ببخشید سوالاتم شاید مسخره باشه ولی ممنون میشم جواب بدید بهترین و کم هزینه ترین راه برای من چیه.
    شما میتونید از یک اکسس پوینت استفاده کنید که همون وایرلس هست شما می تونید با درایوره xp همون مودم رو روی 7 هم نصب کنید فقط اگه برنامه ست آپی داره باید روش کلیک سمت راست کنیدو گزینه troubleshooting compatibility رو بزنید اوکی میشه و نصب میشه

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
    آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟

داره خودمونی میشه Psychic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Sh!raZ

پيش فرض

توجه : در این روش یک سیستم به عنوان سرور می بایست به عنوان سیستم ارائه دهنده اینترنت به طور مداوم فعالیت کند.

تجهیزات مورد نیاز :

1- کانکشن ADSL یا مشابه برای تامین پهنای باند اینترنت.

2-یک سیستم مجهز به دو کارت شبکه به همراه سیستم عامل Windows XP

3-در صورت نباز برای تامیین اینترنت بیش از دو سیستم در شبکه به بک سویچ نیز نیازمندیم.

مراحل انجام کار :

با استفاده از یک کابل شبکه که به همراه اکثر مودم های ADSL ارائه میشود مودم را به کارت شبکه اول سرور متصل کنید .

سپس تنظیمات مورد نیاز برای برقراری ارتباط با شرکت ارائه دهنده ADSL را انجام دهید.

نکته :ICS برای Internet Sharing از ای پی 192.168.0.1 به همراه سابنت مسک 255.255.255.0 استفاده میکند.بنابراین هیچ سیستمی در شبکه از جمله مودم ADSL نیز نباید از این ای پی استفاده کند.در صورتی که ای پی مودم ADSL با این ای پی بکسان بود میتوانید با مراجعه به دفترچه راهنمای مودم برای تغییر این ای پی اقدام کنید.

سپس به تب Advanced کارت شبکه متصل به مودم ADSL رفته و گزینه

Allow other network users to connetc through this this computers internet connection

انتخاب کرده و Ok کنید.

شکل 1

نکته : در این هنگام پیغامی مبنی بر تغییر ای پی آدرس کارت شبکه دوم موجود بر روی سرور به ای پی 192.168.0.1 داده خواهد شد.

بعد از انجام این مراحل در صورتی که یک سیستم در شبکه موجود باشد با استفاده از کابل Back to Back سیستم را به کارت شبکه دوم سرور متصل می نماییم و در صورت وجود بیش ار یک سیستم تمامی سیستم ها را توسط کابل شبکه به سویچ متصل مینماییم.

بعد از برقراری ارتباط فیزیکی سیستم ها نیاز به تنظیم نحوه ی دریافت ای پی آدرس سیستم ها به صورت اتوماتیک داریم که از مسیر
    Local Area Connection --> Propertise --> Networking --> TCP/IP Propertise
    داریم.

شکل 2

به محض دریافت ای پی توسط کاربران ارتباط اینترنتی برای سیستم ها فراهم شده است.

سلام
    مهندسان گرامی ، من یه سرور 2008 دارم با یه کارت شبکه wired و یه دونه هم wireless
    یه مودم adsl wireless هم دارم
    حالا این روش رو با این سیستم ها چه جوری می شه پیاده کرد، همه چی مثل این مطلب می مونه فقط به جای اینکه کارت شبکه ی سرور به کلاینت ها توسط سوییچ به هم وصل بشن با همون مودم وایرلس وصل می شن
    حالا باید چه کار کنم که بتونم ICS رو راه اندازی کنم ، دلیل کارم اینه که می خوام با برناکه softperfect manager یا با نصب ISA Server پهنای باند رو کنترل کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •