حالا کدومش رنگش اصلیه؟
در ضمن من می خواهم کا850 را بفروشم یه رنگ دیگه بخرم کسی میدونه چه رنگهای موجود هست.
موبایل خودم الان رنگش سیاه>نقره ای با حاشیه آبی هست.
لطفا عکس هم بگذارید تا ببنیم کدومش خوش تیب تره.ممنون
حالا کدومش رنگش اصلیه؟
در ضمن من می خواهم کا850 را بفروشم یه رنگ دیگه بخرم کسی میدونه چه رنگهای موجود هست.
موبایل خودم الان رنگش سیاه>نقره ای با حاشیه آبی هست.
لطفا عکس هم بگذارید تا ببنیم کدومش خوش تیب تره.ممنون
یعنی به خاطر رنگ انقد میخوای ضرر کنی؟
من نتونستم نه در نروژ و نه در سوئد و نه در فنلاند این رنگش رو پیدا کنم. اکثر فروشگاه های بزرگ هم رفتم اما
نداشتند. سایت های اینترنتی برای خرید رو هم زیر رو رو کردم اما در این 3 کشور فعلا وارد نشده.
اسم مدلش هم اینه >> K850 Quicksilver Black
شاید فکر کنی من دروغ میگم منم فکر میکردم که فقط سبز و آبی هستش اما تقریبا ده روز قبل داشتم توی شالیکوبی گرگان میگشتم یه کا850رو میخواستم به دوستم معرفی کنم از قضا رنگش نقره ای بود. حالا من نمیدونم حرفم رو باور میکنید یا نه من با این سابقه ام دروغ نمیگم که. فقط چیزی رو که دیدم میگم
حالا شاید من اشتباه کرده باشم و خطای دید باشه اما مطمئنم که نقره ای بود.در ضمن اگه اون نقره ای نبوده کی نقره ایش وارد میشه؟آخه خیلی خوشکتلره
Last edited by zimka_14162; 06-05-2008 at 17:55.
خیلی ممنون زینا.راستی این سری Quicksilver چه فرقی با بقیه داره؟
عکس تو حالت داکیومنت با کا850
![]()
اینم یکی دیگه
![]()
دوستا از نظر کیفیت صدا توی اسپیکر نسبت به دبلیو850/580/810/880 چطور هستش آیا بهتره؟چون این گوشی سری کمرا سونی اریکسون هستش این رو میپرسم.بم و باسش خوبه؟توی هندسفری آیا از دبلیو810/800/700 و سایر واکمنها بهتره؟من شنیدم دو تا اسپیکر داخلش داره آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایول داش سعید !!!
عکسات عالین !
کاظم جون من اینجور که از بچه ها شنیدم باید صدای اسپیکرش توپ باشه !!
خواهش می کنم بهراد جون
راستش صدای کا850 تو اسپیکر زیاد زیاد هم توپ نیست ولی کیفیتش توپه و کلا نیازهات برآورده می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)