???????
دوست من 2 تا تاپیک برای دانلود ناروتو است به اضافه سایت هایی که اینجا معرفی کردیم .اقای vahaab هم که گفت داره.
شما صفحه قبل را نخوانده اید؟؟؟؟؟
???????
دوست من 2 تا تاپیک برای دانلود ناروتو است به اضافه سایت هایی که اینجا معرفی کردیم .اقای vahaab هم که گفت داره.
شما صفحه قبل را نخوانده اید؟؟؟؟؟
اخه عزيزم من تعريف كردم. گفتم تو هيچ تاپيكي كسي اينقدر كاربر تازه وارد رو تحويل نمي گيره. اگه برداشت بدي كرديد عذز مي خوام
Zed 2:
کاربر فعال شدن در انجمن فیلم و بازیی های آنلاین و شبکه ای رو بهتون تبریک میگم
بعد از ماهی سالی اومدی ولی عوضش خبر خوشی رو شنیدیم![]()
من هم فیلم جدید Narotu Shipuudden را دیدم. جالب بود.
ولی به کسایی که ناراحتی قلبی دارن توصیه میکنم صحنه اول فیلم را نبینن.خودم نزدیک بود سکته کنم.
ببخشیدمن امروز معلوم نیست چرا انقدر بد می خونم و بد می نویسم.چند جا دیگر هم مشکل پیش امد .ناراحت نشید.فکر کنم ذوق زده شدم
تشکر.من که همیشه اینجام
اهراست گفتی منم اولش را دیدم سکته کردم یک دقیقه فیلم را استوپ کردم ببینم درست دیدم یا نه
![]()
میدونم شما اینجایی!!! ولی من نیستم
برایه همین برام تازگی داشت![]()
دوست عزیز اول عضویتتون تو پی سی رو تبریک میگم.
بخاطر توضیحاتی هم که دادین ممنونم.
فقط این سایته که معرفی کردین لینکاش مستقیم نیست و بدرد ما زغالیا نمی خوره.
آره هنوز موقعی که کتاب 7 هری پاتر رو خودم یادمه تا چند وقت حالم گرفته بود.يه لحظه فكر كنيد ببينيد كه اگه ماه ديگه اومد و گفتن آخرين قسمت ناروتو. واقعا چقدر بده. نمي تونم تحمل كنم.
راستي دستتون درد نكنه. تو هيچ تاپيكي كسي همچين كارايي رو نميكنه. وقتي سوال مي پرسي كسي جواب نمي ده. ممنون
خدا کنه حالا حالاها تموم نشه.
خوشحالم که دوباره شما رو میبینم.من هم فیلم جدید Narotu Shipuudden را دیدم. جالب بود.
ولی به کسایی که ناراحتی قلبی دارن توصیه میکنم صحنه اول فیلم را نبینن.خودم نزدیک بود سکته کنم.
مگه اولش چطوریه؟؟؟؟؟؟مردم از کنجکاوی.اه راست گفتی منم اولش را دیدم سکته کردم یک دقیقه فیلم را استوپ کردم ببینم درست دیدم یا نه
----------------------------
آقاي zed2 منم کاربر فعال شدنتون رو تبريک ميگم.
آقا رايان خوشحالم که بعد از چند وقت دوباره اومدين اينجا.
آقا محمد ایشالا که شما هم تو امتحاناتون موفق باشین.
خوب من امروز قسمت 54 هم دانلود کردم.فقط خدا کنه دوباره حالگیری نباشه.
فعلا.![]()
باید حتما فیلم سینمایی ببینی هی اون چند وقت پیش می گفتند که ناروتو می میره و میمیره برای همین فیلم سینمایی بود نه برای خود شیپودن اولش نشون می ده ناروتو میمیره اما بعدا دختره عاشق ناروتو می شه و سرنوشت عوض می کنه
دوستان 57 58 هم دیدم خیلی جالب بودحیف که یک ماه نمی تونم ببینم دلم می سوزه لعنت به این امتحانا حالا منتظریم فردا مانگا 399 رو هم ببینم چی می شه
دوستان خبر خوش 9 اگوست همین امسال فیلم سینمایی شماره 5 ناروتو شیپودن مییاد این اینتروی که اول این قسمت هاست فکر کنم برای اونه که ناروتو با چاکراش یک پرنده می سازه به احتمال زیاد حالا کامل نمی دونم
Last edited by Asalbanoo; 11-05-2008 at 16:27. دليل: پیغام نقل قول شده حذف شده است.
شما اول 4ش رو به ما برسون. 5ش جدا. و ديگر هيچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)