سلام
توی دسکتاپ میله ی پائینی که منوی استارت و تسک با در اون قرار داره نمایش داده نمیشه،وقتی ویندوز بالا می یاد اول هست ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمایش داده نمیشه......!!!!
لطفا راهنمایی کنید / مرسی
سلام
توی دسکتاپ میله ی پائینی که منوی استارت و تسک با در اون قرار داره نمایش داده نمیشه،وقتی ویندوز بالا می یاد اول هست ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمایش داده نمیشه......!!!!
لطفا راهنمایی کنید / مرسی
دوستان سلام
ببخشید یه sp3 نصب کردم که زبان فارسی توش نداره
مجا میتونم زبان فراسی رو براش گیر بیارم
توی کنترل پنل دیدم که نداشت
سلام
من چند روزی می شه که XP SP3 رو ریختم
یه application هست به نام NMIndexStoreSvr.exe که تحت نام کاربری اجرا می شه ( تحت system نیست ) و هر دفعه که ویندوز بالا میاد بعد 10-15 دقیقه شروع می کنه به انجام یه پروسه ای که 100% توان cpu رو می گیره... و خب دور فن cpu بالا می ره و اعصاب آدم خورد می شه و از این حرفا...و حتما باید End Process کنم تا دست از سر سیستم بر داره ؛ همین جوری خودش متوقف نمی شه!
می دونید این application اصلا برای چی هست؟؟؟
راهی وجود نداره که این جوری نشه؟
( تو ویندوز قبلی که SP2 بود همچین مشکلی نداشتم! )
ممنونم از توجهتون
سلام
من یه ویندوز دارم هر کاری میکنم اجازه نمی ده فارسی و کشور ایران رو انتخاب کنم پیغام میده با administrator تماس بگیرید
این ویندوز خیلی پر سرعته و فقط 89 مگه میشه بگید تو کدوم قسمتا دستکاری کنم تا اجازه نصب زبان فارسی و کشور ایران رو بده
لينك دانلود
[code]http://rapidshare.com/files/98909183/MicroXP.rar[/code
Last edited by danyel; 31-05-2008 at 11:29.
با تشكر از آقا farbod2
راستي اگر اينطورباشه كه هنوز اميددارم كه نباشه! راه حل پيشنهادي شما چيه؟من يه آنتي ويروس دارمmcafee وخيلي وقته درصدد تعويض آن به كاسپر اسكاي و يا مكافي فول بودم.نظر شما چيه؟ راستي با نصب دوباره IE مشكل حل نميتونه بشه چون ....
اكر اين فايل درc:\programfiles\commenfiles است مربوط به nero scout است nero scout را اجرا كن و بعد ان راdisable كن اما اكرc:\windows ,c ياc:\windows\system32 است ميتونه ويروس باشه كه ان هم راه حل داره
به احتمال زياد شما ان را auto-hide كرده ايد اكر mouse را بايين ببريد روي taskbar كه فعللا نميبينيد نمايش داده ميشه روش right click كن properties بعد auto-hide را بردار
ای کاش ایراد از این بود!!
راستش یادم رفت بگم : که Auto_Hide the taskbar غیر فعال هستش. واقعا من که گیج شدم اشکال از کجاست؟!!!
سلام دوست عزیز
فایل nmindexstoresvr.exe مربوط به Nero Scout موجود در Nero CD/DVD Burning 7 هستش.
Nero Scout را غیر فعال کنید احتمالا مشکل حل بشه .
به My Computer برید ، بر روی آیکون Nero Scout راست کلیک کنید و Options رو انتخاب کنید. تیک Enable Nero Scout رو بردارید. سیستم رو رستارت کنید.
اگر مشکل همچنان پا بر جا بود ، به Start > Run برید و عبارت cmd رو وارد کنید و Enter بزنید.
کد زیر رو وارد کنید و Enter بزنید:
کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم رو رستارت کنید. امیدوارم مشکل حل بشه .
موفق باشید .
سلام
خوب به نظر میاد این ویندوز جزء ویندوز های دستکاری شده باشه . اگه اینطور باشه و سازنده اون این کار را کرده باشه فکر نکنم بشه به این راحتی این کار را کرد .
موفق باشید .
سلام
شما اگه از IE6 استفاده می کنید اونا به IE7 ارتقا بدید .
یا اینکه یکبار IE را حذف کنید و دوباره اون را نصب کنید .
از احتمال وجود ویروس هم نباید غافل شد .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)