تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 57 از 151 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين يه نمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من به عنوان نمونه ليست چند تا رو گذاشتم ! توي رپورت مي بيني كه چجور نشون ميده ،‌ كه هر شهر چند مدل جنس داره !
    ولي من به اون ترتيب نمي خوام نشون بده ! يه صفحه فرم همينجور ساختم ،‌كه فقط نشون بدم مي خوام چجوري نشون بده !
    چجوري جلو هر شهر بنويسم كه چند تا سالم چند تا خراب داره ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين يه نمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من به عنوان نمونه ليست چند تا رو گذاشتم ! توي رپورت مي بيني كه چجور نشون ميده ،‌ كه هر شهر چند مدل جنس داره !
    ولي من به اون ترتيب نمي خوام نشون بده ! يه صفحه فرم همينجور ساختم ،‌كه فقط نشون بدم مي خوام چجوري نشون بده !
    چجوري جلو هر شهر بنويسم كه چند تا سالم چند تا خراب داره ؟
    ممنون
    سلام،
    کلید حل این مساله، استفاده از Crosstab Query هست. به این شکل که این کوئری رو از روی یک کوئری مثل اون چیزی که خودت هم درست کرده بودی، باید ساخت. گزارش رو هم از روی این کراس-تب کوئری میسازیم. ( کوئریی که شما ساخته بودید یه کم پیچیده هست. همین کار رو میشه با کوئری Newquery که در فایل موجوده هم انجام داد.)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1-وقتی محدوده ای را در excel 2003 انتخاب می کنیم...بعد copy می کنیم...یک کادری ظاهر می شود....نام آن کادر چیست؟

2-زمانی می خواهیم از excel پرینت بگیریم...Ctrl+p را می زنیم...و...گزینه ی print to file را می زنیم...بعد خارج شدم...این

صفحه ای که در file پرینت کردیم ... در کدام فایل save شده است؟

اگر می شود هرچه سریعتر به سوالات من پاسخ دهید ... متشکرم....
    با سلام،

محل سوالات درباره اکسل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا محمد آخرشي
    يه نمونه هم در مورد همون كمبو بوكس ميزاري !
    از ديتا بيس اصلي هر شهري رو كه با كمبو بوكس انتخاب كرديم ،‌ اطلاعات اونو نشون بده !

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا محمد آخرشي
    يه نمونه هم در مورد همون كمبو بوكس ميزاري !
    از ديتا بيس اصلي هر شهري رو كه با كمبو بوكس انتخاب كرديم ،‌ اطلاعات اونو نشون بده !
    با عرض شرمندگی در پستهای قبلی درباره قسمت where در دستور open report ،اشتباه شده و درستش اینه:

[city]= forms![yourform_name]![yourcombobox]

این هم یک نمونه. فرم Form1 رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول ممنون از دوست گرامی wordist که بنده رو راهنمایی کردن به این تاپیک ، خدارو شکر مثل اینکه یه جایی بالاخره پیدا شده که میتونم کمک بگیرم.

راستش
    تو اكسس 2007 يه blank form باز كردم و توي اون يه سري command گذاشتم و براي اونا كد نوشتم . اجراي كدمم درسته تا زماني كه من اين فرمم رو save نكردم اما به محض اينكه اين blank form رو save ميكنم و مجددا باز ميكنم ديگه هيچ كدوم از كدها كار نمي كنن.

به نظر شما بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟

در ضمن من يه ديتابيس دارم كه اومدم از روي اون يه كپي گرفتم اما جالب اين جاست كه روي فايل اصلي هر كاري كنم جواب ميده اما روي اوني كه كپي هست هر كاري انجام بدم پيغام ميده ؟

اصلا نميدونم بايد چي كار كنم

راستي اگر بخوام تو همين سايت يه فايل ضميمه پستم كنم بايد چي كار كنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اول ممنون از دوست گرامی wordist که بنده رو راهنمایی کردن به این تاپیک ، خدارو شکر مثل اینکه یه جایی بالاخره پیدا شده که میتونم کمک بگیرم.

راستش
    تو اكسس 2007 يه blank form باز كردم و توي اون يه سري command گذاشتم و براي اونا كد نوشتم . اجراي كدمم درسته تا زماني كه من اين فرمم رو save نكردم اما به محض اينكه اين blank form رو save ميكنم و مجددا باز ميكنم ديگه هيچ كدوم از كدها كار نمي كنن.

به نظر شما بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟

در ضمن من يه ديتابيس دارم كه اومدم از روي اون يه كپي گرفتم اما جالب اين جاست كه روي فايل اصلي هر كاري كنم جواب ميده اما روي اوني كه كپي هست هر كاري انجام بدم پيغام ميده ؟

اصلا نميدونم بايد چي كار كنم

راستي اگر بخوام تو همين سايت يه فايل ضميمه پستم كنم بايد چي كار كنم؟
    سلام،

در ابتدا عرض کنم که برای تبادل فایلها، از سایتهای رایگانی که این امکان رو در اختیار میذارن میشه استفاده کرد و لینک داده شده رو در اینجا قرار داد. سایتهای زیادی از جمله Rapidshare.com, Fileden.com, 4shared.com , و ... .
    در رابطه با سوالتون: آیا اسم فرمی که میخواهید یذارید، فارسیه؟ اگه آره، اگه نام لاتین هم براش بذارید باز همین طوریه؟
    اون پیغامی که نشون میده مگه چیه؟
    ( در ضمن اگه مثلا از صفحه تصویرتون عکس گرفتید و میخوایید توی پست تون نشون بدید، اونو تو یه سایت مثل tinypic.com قرار میدید و با استفاده از دکمه عکس در قسمت ایجاد پیام، اونو وارد میکنید. )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض فرمول نويسي در برس وجو-لطفابه من كمك كنيد

مي خوام به من كمك كنيد.من مي خوام يه فرمول در بك برس وجوي زير بنويسم.مي خوام يك ستون ديكه بنام مانده balance اضافه بشه كه مجموع ستون مبلغ را تا سطرمقابل نشون بده.يعني سطر اول ستون جديد بشه 1301 و سطر دوم 1912 و سطر سوم5657 الي اخر.مرسي وممنون
    Last edited by hamid330; 03-12-2008 at 01:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

salam
    man az roye ye crosstab query ye report sakhtam .hala mikham har bar ye SQL jadid ro be onvane record sourcesh barash beferestam ta reporte man bar asase un SQL filed ha ro be man neshun bede vali peighame "can not use the crosstab of non-fixed column as a sub query" ro be man mide va chizi ro tagheer nemide.
    mishe lotfan be man begid chetor mitunam in moshkel ro hal konam?
    "

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

salam
    man az roye ye crosstab query ye report sakhtam .hala mikham har bar ye sql jadid ro be onvane record sourcesh barash beferestam ta reporte man bar asase un sql filed ha ro be man neshun bede vali peighame "can not use the crosstab of non-fixed column as a sub query" ro be man mide va chizi ro tagheer nemide.
    Mishe lotfan be man begid chetor mitunam in moshkel ro hal konam?
    "
    سلام دوست عزيز

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

نوشتن به طريق فينگليش خلاف قوانين فروم هست

چون تازه وارد هستيد فعلا پستتون رو پاك نميكنم

شما يه پست جديد بزنيد و به فارسي درخواست يا سوالتون رو مطرح كنيد

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •