تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 357 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

چه ضد حالی خوردم دیروز! رفتم بازار موبایل مشهد. 95 8گیگ شده 660 تومن! باید صبر کنم دوباره بیاد پایین! 95 معمولی 535 و آیفون 690! بازار مشهدم عجیبه...

ولی گوشی رو که دیدم کامل بود،مدل اسپایدر من. فقط تنها بحث بازار نبود کاور لنزه.مثل اینکه به قول نوکیا در ضدخش بودن لنز کسی اعتماد نداره.نظر شما چیه؟

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکان نداره خش نیفته...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

امکان نداره خش نیفته...

امکان داره ولی این امکان نسیت که کثیف نشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان .دیروز یه ان95 8گیگ رو داشتم تست میکردم دیدم توی منوی اصلیش یه آیکون به اسم ngage داره تو فابریکش این آیکون رو زدن قبلا هم شنیده بودم که بازی های ان گیج رو دارن می سازن برای سری 9.1 ولی الان مطمئن شدم !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی یه دموی باحالم داشت .خیلی باحاله نه ؟؟
    Last edited by asfa; 07-12-2007 at 16:28.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

امکان داره ولی این امکان نسیت که کثیف نشه !
    فکر می کنید چرا نوکیا این کار رو کرده؟ (منظورم برداشتن کاور لنزه) چون شرکت معتبری مثل نوکیا حاظر به پسرفت نیست.هست؟؟؟

یه نکته دیگه،کسایی که بجای 95 8گیگ منتظر 82 موندن...مدل معمولی 82 تا رم 2 گیگ ساپورت می کنه و واسه نیاز امروز کمه.پس باید واسه مدل 8 گیگ یا بیشتر ان 82 صبر کنید که زمان زیادی خواهد برد... من که نمی تونم صبر کنم.چون وقتی 82 بیاد مطمئنا نوکیا یه گوشی دیگه معرفی می کنه که اینجوری باید تا ابد صبر کرد!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر می کنید چرا نوکیا این کار رو کرده؟ (منظورم برداشتن کاور لنزه) چون شرکت معتبری مثل نوکیا حاظر به پسرفت نیست.هست؟؟؟

یه نکته دیگه،کسایی که بجای 95 8گیگ منتظر 82 موندن...مدل معمولی 82 تا رم 2 گیگ ساپورت می کنه و واسه نیاز امروز کمه.پس باید واسه مدل 8 گیگ یا بیشتر ان 82 صبر کنید که زمان زیادی خواهد برد... من که نمی تونم صبر کنم.چون وقتی 82 بیاد مطمئنا نوکیا یه گوشی دیگه معرفی می کنه که اینجوری باید تا ابد صبر کرد!!!
    آقا آدم یا باید کلی پول داشته باشه هر کدوم که میاد رو یکی یکی بگیره یا باید از یکی خوشش بیاد و تا آخرش نگهش داره ...
    اگه بخوای همه رو امتحان کنی باید متحمل کلی هزینه شی .هیچ وقتم بیشتر از 3 ماه نمیتونی یه گوشی رو به عنوان بهترین گوشی موجود داشته باشی چون هر چند ماه یکی بهترش میاد ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی به نظر من نباید کلا برش می داشت اگه طرحش رو عوض میکرد بهتر بود آخه باز و بسته کردن در اون رو ان95 معمولی یه خورده سخت بود اگه مثل سونی یه خورده راحتترش میکرد خیلی بهتز برداشتنش بود ...

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض اولین مشکل

pc suite شو نصب کردم ولی هر چی گشتم فایل منجرشو پیدا نکردم مجبور شدم به حالت File Transfer وصلش کنم تا بتونم هر چی می خوام توش بریزم. 10 تا پوشه Mp3 توش ریختم ولی وقتی کابل رو جدا کردم و Music Player رو Refresh کردم آهنگهای مربوط به 6 تا از پوشه ها رو پیدا نکرد حتی تو فایل منجر هم نبودن ولی وقتی دوباره به حالت فایل ترانسفر وصلش کردم و از کامپیوتر رمشو باز کردم پوشه ها سر جاشون بودن. قبلا هم این مشکل رو با ان73 داشتم ولی اون PC suite ش فایل منجر داشت درسته یه کم بیشتر طول می کشید ولی دیگه این مشکل رو نداشت. از کسانی که مشکل منو دارن خواهش می کنم راهنمایی کنن. مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

والا من اول با پی سی سوئیت خود سی دی مشکل داشتم و از سایت دوباره ورزن ان95 معمولی دانلود کردم و راحت وصل شدم و هرچی سی دی mp3 دارم میریزم توش ولی تازه 3گیگ پر شده خیلی حال میده این همه حافظه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •