نه عزیز دل ;نوشته شده توسط majjidd
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم
نه عزیز دل ;نوشته شده توسط majjidd
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط chovalier
با سلام
http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=WinRar+3.5+Fars i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
Last edited by m45m; 11-11-2006 at 12:14.
دوست عزیزمنوشته شده توسط m45m
![]()
حیلی ممنونم که منو در جریان قرار دادید متاسفانه یا خوشبختانه این سایت به کلمه ی کرک حساسه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لینک جدید:
===========================
سلام دوستان![]()
با اجازتون من یه نرم افزار فارسی معرفی کنم.![]()
من همین الان دوتا نکته یاد آور بشم:![]()
1.می دونم یکم قدیمیه ولی به کرک سالمش می یرزه.
2.من سرچ کردم با کرک چیزی پیدا نکردم
WinRar 3.5 farsi
برنامه ای که قابلیت فشرده سازی و باز کردن فایلهایی با پسوند zip را دارا می باشد. همچنین این برنامه قابلیت حفاظت از فایلهای شما را بصورت رمز گزاری دارد.
محیط کاملا فارسی این برنامه علاوه بر اینکه برای افراد مبتدی و غیر حرفه ای فوق العاده موثر می باشد , برای تسلط بیشتر کاربران حرفه ای به زوایای پنهان نرم افزار نیز بسیار سودمند و کارا می باشد.
![]()
ممنونم از توجهتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
موفق باشید...![]()
Last edited by chovalier; 11-11-2006 at 15:20.
اگه ميشه كركش رو هم بگذاريد.اگرهم بازم ازين جور نرم افزار ها سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشمنوشته شده توسط mohsen_f_b
سلامنوشته شده توسط Ps_Trend
به تاپیک زیر برو ( خوراک خودته ! ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
اینم دیگه آخرشه.اگه نگیریدش واقعا ضرر کردید.یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل بسیاری از فایل های صوتی و تصویری.توی تصویر منویی که باز شده مربوط به فیلم های مخصوص نوکیا هست!میبینید که برای طیف وسیعی از گوشی ها کاربرد داره.با این نرم افزار برای هر گوشی فیلم با همخوانی کامل همون گوشی رو تبدیل میکنید.این نرم افزار هم چنین صدا و تصویر یک فیلم رو براتون براحتی جدا میکنه و یا صدا و تصویر رو تلفیق (تسهیم) میکنه.تبدیل دو وی دی تصویری و سی دی صوتی از دیگر کارهای این نرم افزار هست.یکی از بهترین ویژگی ها همخوانی بدون مشکل با فایل های ای وی آی هست.میدونید بعضی از مواقع این فایل ها یا تصویر ندارن و یا صوت ندارن.مثلا اگه با کم کوردر ضبط کنید اونوقت توی یه برنامه پخش فیلم صدا هست ولی تصویر نیست و توی یکی دیگه تصویر هست و صدا نیست.توی این جور مواقع شما موقعی که فایل رو به این نرم افزار دادین گزینه سمت راست رو بزنید تا جواب بگیرید.توی شکل 2 میتونید فورمت های قابل تبدیل رو ببینید
تا چند روزه آینده آپلود میشه
خواهش میکنم !ممنون.لطف كردين.
ما منتظریم !تا چند روزه آینده آپلود میشه
ما نیز منتظریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)