بله ترینر و .... البته باید دیدمود براش مییاد یا نه ک امیدواریم این اتفاق براش بیوفته!!
همچنین دوست داریم ابهامات درباره ی موتور و باشگاه رفع بشه که اونا هم باشند چون اگه دقت کنید موتوری در سطح شهر دیده
نمیشه متاسفانه!!!!!!!!
بله ترینر و .... البته باید دیدمود براش مییاد یا نه ک امیدواریم این اتفاق براش بیوفته!!
همچنین دوست داریم ابهامات درباره ی موتور و باشگاه رفع بشه که اونا هم باشند چون اگه دقت کنید موتوری در سطح شهر دیده
نمیشه متاسفانه!!!!!!!!
سلام دوستان
من می خواستم ببینم شرکت سازنده در مورد اهنگ و موسیقی متن بازی و روند بازی حرفی نزدن چون تو مافیا 1موسیقی بازی جذابیت بازی رو دو چندان می کرد و یکی از قشنگترین اهنگ ها بین بازیها بود می خواستمن ببینم در مورد شماره 2 این مورد چه جوریه؟
TANX
چرا خودشون گفتن ما خیلی رو این قضیه کار کردیم و قول این رو دادند که رضایت بخش باشه!
البته تمام کارهای موزیک در بازی رو جناب matus siroky انجام دادند!
البته صدا گذار یا شاید بازیگر ویتو اقای rick pasqualone هستند!!!!
اگه تریلر ها رو هم ببنید موزیک هنگام بازی خیلی خوب هست!!!!!
در رادیو هم اهنگ افرادی مثل LIttle richard تایید شده و هست.
سایت gamres tracker تاریخ و روز ریلیز مافیا2 رو مشحص کرده! البته میدونستیم که 2010 هست و تو چند صفحه قبل هم اخبار اونرو
گذاشتم .... اما حالا به روز و ماه ریلیز مافیا2 توسط این سایت مشاهده کنید:
ps3
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C.
..................x360
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C
..............................
pc
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C.
.................................................. ........
استرالیا که هنوز نا معلوم هست ولی این ماهش خیلی مسخرست فکر نکنم این تاریخی که این سایت گفته درست باشه !!!
چون Q1 قرار است بیاید!!!
اینم لینک این سایت:
.................................................. .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by a.z.p.z; 13-06-2009 at 13:16.
سلام دوستان من یه سوال داشتم که می دونم بقیه هم پرسیدن ولی خیلی سخته پنجاه تا صفحه رو زیر و رو کنم تا جوابم رو پیدا کنم
سوالم:به نظر شما چن وقت بعد از انتشار بازی نسخه فارسیش میاد(حودودآ)
این اصلا ربطی به بازی نداره ما هم چمیدونیم این شرکت ها کی میخوان بازی رو فارسی کنن
تازه پیشنهاد من به تو فارسی نخر چون خیلی بهتره چون ممکنه یکسری تغیییرات تو بازی ایجاد بشه تا داستان بازی رو نفهمی همچنین ممکنه بازی رو سانسور کنن و اون حس اولیه رو از بازی میگیرن و گند میزنن به بازی !!!
من گفتم که فارسی مزخرف حالا شما اجازه بده بازی منتظر بشه تا بعد !!!
این اصلا ربطی به بازی نداره ما هم چمیدونیم این شرکت ها کی میخوان بازی رو فارسی کنن
تازه پیشنهاد من به تو فارسی نخر چون خیلی بهتره چون ممکنه یکسری تغیییرات تو بازی ایجاد بشه تا داستان بازی رو نفهمی همچنین ممکنه بازی رو سانسور کنن و اون حس اولیه رو از بازی میگیرن و گند میزنن به بازی !!!
من گفتم که فارسی مزخرف حالا شما اجازه بده بازی منتظر بشه تا بعد !!!اصلا امکان نداره ! (به دلیل وجود استریپ کلاب) چون نمیتونن این بخش رو سانسور کنن 100 % فارسیش نمیاد و مثل ای ویسلام دوستان من یه سوال داشتم که می دونم بقیه هم پرسیدن ولی خیلی سخته پنجاه تا صفحه رو زیر و رو کنم تا جوابم رو پیدا کنم
سوالم:به نظر شما چن وقت بعد از انتشار بازی نسخه فارسیش میاد(حودودآ)
ممنوع هم میشه !
با تشکر ، خشایار
سلام دوستان
من یه سوال دارم یا من دوزاریم کجه یا مشکل از من نیس
من می دونم که هر روز تاریخ انتشار بازی تاخیر می خوره ولی اخرین تاریخی که از انتشار بازی گفته شده رو می خوام من دیگه صبر ندارم بابا من خوره شماره یکش بودم تا حالا 5 بار تمومش کردم
بابا اینا دیگه کندشو در آوردن فقط بلدن تاریخ انتشار بازی رو عقب بگشن به پست اول نگاه کنید تاریخ انتشارش کی بوده و حالا کی هست!!!!!!!!!!!!
شک نکن که فصل اول 2010 میاد !سلام دوستان
من یه سوال دارم یا من دوزاریم کجه یا مشکل از من نیس
من می دونم که هر روز تاریخ انتشار بازی تاخیر می خوره ولی اخرین تاریخی که از انتشار بازی گفته شده رو می خوام من دیگه صبر ندارم بابا من خوره شماره یکش بودم تا حالا 5 بار تمومش کردم
با تشکر ، خشایار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)