دوست عزیز باید تک تک فولدر هارو سطح دسترسیشو باز کنید !
دوست عزیز باید تک تک فولدر هارو سطح دسترسیشو باز کنید !
سلام
يه مدتي نبودم
من با html cssتم طراحي كردم اما چه طوري بايد اونو به عنوان تم سايت قرار بدم؟![]()
اگه منظورتون ست کردن قالب رو سایته باید بگم که بایست بعد از اینکه xml قالب رو هم حاضر کردین ، قالب رو زیپش کنید و از بخش مدیریت نصبش کنید...
در مرحله بعد از لیست قالب ها پیش فرض قرارش بده
موفق باشی...
سلام
چند تا سوال داشتم
توی این عکسی که گذاشتم یکسری قسمتها رو می خوام حذف کنم و یک قسکت رو اضافه کنم
چطوری می تونم اون قسمتهایی که با رنگ سبز مشخص کردم رو حذف کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوم اینکه چطور می تونم مثل اون قسمت قرمز رنگ (منو) بسازم
یک قسمت هم با آبی مشخص کردم که نمی دونم اون وسط چیکار می کنه
یک سوال دیگه
قالب من نسخه آزمایشه. با وجود آزمایشی بودن مشکلی برای سایت پیش نمیاد ؟
ممنون می شم اگه یکی از دوستان کامل راهنماییم کنه
سلام محسن خان
به نظر من برو طلب آمرزش کن !!!چون من اومدم سراغت
سوال پیچ !!
من میخواستم بدونم یه همچین منویی رو چطوری بسازم ؟؟
----------------------
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
منظورم اینه که مثلا یه منوی اصلی هست و چند تا زیر مجموعه از اون منو...که هر پست از مطالب توی اون زیر مجموعه ها جا میگیرند ...
من چطور میتونم smf رو با joomla در کنار هم استفاده کنم ؟
من خیلی وارد به کار نیستم. فقط میدونم در ورژن جدید جوملا این امکان وجود نداره.
حالا کسی فایل آماده آپلود و نصب اگه داره ممنون میشم کمکم کنه و لینک دانلودش رو هم به من بده.
بالاترين قسمت ماژول تبليغات و يا Banner هست در مديريت ماژول ها غير فعالش كن unpublishedسلام
چند تا سوال داشتم
توی این عکسی که گذاشتم یکسری قسمتها رو می خوام حذف کنم و یک قسکت رو اضافه کنم
کد:
چطوری می تونم اون قسمتهایی که با رنگ سبز مشخص کردم رو حذف کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرين اخبار هم ماژول هست
در مديريت ماژول ها حذفش كن
براي اون به مديريت منو ها برويد و سپس قسمت main menu و يا منوي اصليدوم اینکه چطور می تونم مثل اون قسمت قرمز رنگ (منو) بسازم
اونجا حذف و يا اضافه كنيد
منظورتون ورود اعضاست ؟یک قسمت هم با آبی مشخص کردم که نمی دونم اون وسط چیکار می کنه
مشكلي نيست به زودي نسخه هاي جديد منتشر مي شنیک سوال دیگه
قالب من نسخه آزمایشه. با وجود آزمایشی بودن مشکلی برای سایت پیش نمیاد ؟
خوش اومدي همشهري !!!سلام محسن خان
به نظر من برو طلب آمرزش کن !!!چون من اومدم سراغت
سوال پیچ !!
من میخواستم بدونم یه همچین منویی رو چطوری بسازم ؟؟
----------------------
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
منظورم اینه که مثلا یه منوی اصلی هست و چند تا زیر مجموعه از اون منو...که هر پست از مطالب توی اون زیر مجموعه ها جا میگیرند ...
مشكلي نيست
اول يك section < يا بخش اصلي بساز
بعد چند تا category و يا زير مجموعه
مطالب را در اين زير مجموعه ها بنويس
براي ساخت منوها هم به مديريت منوها برو و بي نهايت منو و زير منو بساز
براي اين كار احتمالا ماژول باشهمن چطور میتونم smf رو با joomla در کنار هم استفاده کنم ؟
من خیلی وارد به کار نیستم. فقط میدونم در ورژن جدید جوملا این امکان وجود نداره.
حالا کسی فایل آماده آپلود و نصب اگه داره ممنون میشم کمکم کنه و لینک دانلودش رو هم به من بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون محسن جان
فقط چند تا سوال دیگه دارم
قسمتهای اضافی رو همین طور که گفتی حذف کردم غیر از دو مورد که تو عکس زیر مشخص کردم مخصوصا اون پایین که تبلیغات جوملا هست
دوم اینکه اگر ممکنه در مورد ساختن منو از مدیریت منو یخورده بیشتر توضیح بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوم اینکه بنر این قالب رو چطوری می تونم عوض کنم
ممنون
بالايي كه ماژول تبليغ هست به نام banners در قسمت مديريت ماژول ها unpublished كن
در مورد ساختن منو به مديريت منوها برويد و منو يمورد نظر را براساس مطلب جديد و يا براساس كامپوننت خاص بسازيد ، دقيقا منظور سوالتون را نمي دونم كه كجا مشكل داريد
در مورد اون قسمت پايين اون كپي رايت هست
در ميان فايل هاي جوملا به پوشه includes برويد و فايل footer را ويرايش كنيد
در مورد بنر قالب ،در پوشه تم ها ،پوشه تم مورد را باز كنيد و در قسمت images عكس را تغيير دهيد
خوش اومدي همشهري !!!
مشكلي نيست
اول يك section < يا بخش اصلي بساز
بعد چند تا category و يا زير مجموعه
مطالب را در اين زير مجموعه ها بنويس
براي ساخت منوها هم به مديريت منوها برو و بي نهايت منو و زير منو بساز
ممنون محسن خان..
بشتر میخوام بدونم چطوری منو ها رو بسازم...یعنی چطوری توی منویهای سمت چپ سایت یک بخش اصلی رو بیارم که وقتی اون رو میزنند زیر مجموعه ها نسان دارده بشه ؟؟
مثلاا قبلا بخش و زیر مجموعه ساهتم حالا مخوام بیارمشون توی منو..نمیدونم گدام گزینه از منو ها یرم تغیر بدم یا بسازم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)