تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 2376 اولاول ... 747535455565758596061671071575571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

اینقدر اینو گذاشت تا بن شدای
    فکنم مدیران هم پرسپولیسی هستند
    ولی خدایش زیباست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

فیروز کریمی همه را به بازی گرفته است / از علی پروین انتظار نداشتم
    مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: به هیچ وجه اجازه نمی دهم یک مربی روابط خوب دو باشگاه همنام استقلال را خراب کند و با هوشیاری مقابل این حرکت خواهیم ایستاد و امیدوارم فوتبال کشور هم نسبت به اینگونه رفتارها آگاه باشد.

علی شفیع زاده درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: بتازگی بحثی مطرح شده مبنی بر اینکه آقای فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در هیئت مدیره ما سمتی ندارد در حالی که چنین نیست و ایشان همچنان عضو رسمی هیئت مدیره استقلال اهواز هستند. ایشان در این خصوص حکم عضو رسمی را دارند و نه افتخاری.

وی افزود: با این حال بحث جاری ما با استقلال در خصوص فیروز کریمی به قوت خودش باقی است و ما نسبت به این موضوع کوتاه نمی آئیم تا حقانیت خود را به اثبات برسانیم. من به هیچ وجه اجازه نمی دهم فیروز کریمی دو باشگاه استقلال اهواز و تهران را بازی بدهد و هیچ توهینی را به هیچکدام از دو تیم قبول نمی کنم.

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز در ادامه تصریح کرد: آقای کریمی باید بداند باشگاه استقلال اهواز دیگر تحمل رفتارهای اهانت آمیز او را ندارد و اگر شده تا آخر فصل حقوق او را پرداخت کنم نمی گذارم روی نیمکت تیم دیگری بنشیند. اگر غیر از این باشد یعنی از اصول فوتبال که همانا احترام به قوانین بدیهی فوتبال است تخطی کرده ام.

شفیع زاده اظهار داشت: در صحبتی که با کریمی داشتم قرار شد تیم استقلال اهواز را به تهران بیاورم تا او هم به مشکلات خود رسیدگی کند اما او سر تمرین حاضر نشد و خبردار شده ام که با مسئولان باشگاه استیل آذین وارد مذاکره شده است. من برای آقای پروین به عنوان پیشکسوت فوتبال احترام قائلم اما نمی دانم چرا ایشان اصول حرفه ای را رعایت نکرده و با این مربی وارد مذاکره شده است. باید بگویم انتظار نداشتم باشگاه استیل آذین با کریمی وارد مذاکره شود.

وی افزود: خیلی ها می ترسند حرف بزنند اما من وظیفه دارم واقعیت ها را به مردم بگویم کمااینکه در زمان مدیریت آقای دادکان هم این موضوع را ثابت کرده ام. الان هم اعتقاد دارم آقای علی آبادی باید در این موضوع دخالت کند و نگذارد اینگونه مسائل در فوتبال ما ریشه بدواند. به نظر من جامعه مربیان باید علیه فیروز کریمی برخیزد چراکه ایشان همه را به بازی گرفته است. تیم استقلال اهواز، استقلال تهران، کمیته انضباطی، هواداران و همه و همه شده اند بازیچه دست آقای مربی! اما اینگونه نمی شود.

مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: ما دو سال رفتارهای او را تحمل کردیم اما دیگر طاقتمان طاق شده و حاضر به ادامه نیستیم. باشگاه استقلال اهواز رسما اعلام می کند که فیروز کریمی در این تیم هیچ جایگاهی ندارد و ظرف امروز و فردا کادر مربیگری جدید خود را معرفی می کنیم.

علی شفیع زاده درپایان گفت: ما امروز تنها نگران خودمان نیستیم. اگر جلوی این اتفاق نایستیم چه بسا باشگاه های دیگر هم در آینده با این مشکل مواجه شوند. من به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز اعلام می کنم که دو تن از قوی ترین وکلای ایران را استخدام کرده ایم تا به این پرونده رسیدگی کنند و به هیچ وجه پا پس نمی گذاریم.
    منبع مهر
    چه خبره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

هم گلابی دارم هم ..........
    به وقتش برات خاطره هم تعریف میکنم .ولی از کی بگم برات از ............. خوبه ؟؟؟
    واقعا گلابی هستی!!!
    چه وقتی از این بهتر آخه فسکوت؟!
    فقط خاطره جدید باشه ها!!!

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه عزیز من چرا دروغ میگی ؟کی میگه این سایت هک شده بود ؟شما هم میدونید پرسپولیس طرفدارش بیشتر از استقلاله
    . . . . ( * * * * )
    Last edited by toliveistodie; 14-11-2007 at 11:15.

داره خودمونی میشه omid__ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکر نکنم دیگه در و دسته گلابی ها و گلابی فروش ها این طرفها پیدا بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

فکر نکنم دیگه در و دسته گلابی ها و گلابی فروش ها این طرفها پیدا بشه
    اینا اینقدر رو دارند که به این اسونیها از رو نمی رن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازهم یک برد مثل هفته گذشته (مبارک)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به استقلال داره ميتركونه اين هفته ها ايشالا ميره تو جمع مدعيان قهرماني

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

ایول استقلال یه حالی میکنم زمانی که میبره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •