اینقدر اینو گذاشت تا بن شدای
فکنم مدیران هم پرسپولیسی هستند
ولی خدایش زیباست
فیروز کریمی همه را به بازی گرفته است / از علی پروین انتظار نداشتم
مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: به هیچ وجه اجازه نمی دهم یک مربی روابط خوب دو باشگاه همنام استقلال را خراب کند و با هوشیاری مقابل این حرکت خواهیم ایستاد و امیدوارم فوتبال کشور هم نسبت به اینگونه رفتارها آگاه باشد.
علی شفیع زاده درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: بتازگی بحثی مطرح شده مبنی بر اینکه آقای فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در هیئت مدیره ما سمتی ندارد در حالی که چنین نیست و ایشان همچنان عضو رسمی هیئت مدیره استقلال اهواز هستند. ایشان در این خصوص حکم عضو رسمی را دارند و نه افتخاری.
وی افزود: با این حال بحث جاری ما با استقلال در خصوص فیروز کریمی به قوت خودش باقی است و ما نسبت به این موضوع کوتاه نمی آئیم تا حقانیت خود را به اثبات برسانیم. من به هیچ وجه اجازه نمی دهم فیروز کریمی دو باشگاه استقلال اهواز و تهران را بازی بدهد و هیچ توهینی را به هیچکدام از دو تیم قبول نمی کنم.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز در ادامه تصریح کرد: آقای کریمی باید بداند باشگاه استقلال اهواز دیگر تحمل رفتارهای اهانت آمیز او را ندارد و اگر شده تا آخر فصل حقوق او را پرداخت کنم نمی گذارم روی نیمکت تیم دیگری بنشیند. اگر غیر از این باشد یعنی از اصول فوتبال که همانا احترام به قوانین بدیهی فوتبال است تخطی کرده ام.
شفیع زاده اظهار داشت: در صحبتی که با کریمی داشتم قرار شد تیم استقلال اهواز را به تهران بیاورم تا او هم به مشکلات خود رسیدگی کند اما او سر تمرین حاضر نشد و خبردار شده ام که با مسئولان باشگاه استیل آذین وارد مذاکره شده است. من برای آقای پروین به عنوان پیشکسوت فوتبال احترام قائلم اما نمی دانم چرا ایشان اصول حرفه ای را رعایت نکرده و با این مربی وارد مذاکره شده است. باید بگویم انتظار نداشتم باشگاه استیل آذین با کریمی وارد مذاکره شود.
وی افزود: خیلی ها می ترسند حرف بزنند اما من وظیفه دارم واقعیت ها را به مردم بگویم کمااینکه در زمان مدیریت آقای دادکان هم این موضوع را ثابت کرده ام. الان هم اعتقاد دارم آقای علی آبادی باید در این موضوع دخالت کند و نگذارد اینگونه مسائل در فوتبال ما ریشه بدواند. به نظر من جامعه مربیان باید علیه فیروز کریمی برخیزد چراکه ایشان همه را به بازی گرفته است. تیم استقلال اهواز، استقلال تهران، کمیته انضباطی، هواداران و همه و همه شده اند بازیچه دست آقای مربی! اما اینگونه نمی شود.
مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: ما دو سال رفتارهای او را تحمل کردیم اما دیگر طاقتمان طاق شده و حاضر به ادامه نیستیم. باشگاه استقلال اهواز رسما اعلام می کند که فیروز کریمی در این تیم هیچ جایگاهی ندارد و ظرف امروز و فردا کادر مربیگری جدید خود را معرفی می کنیم.
علی شفیع زاده درپایان گفت: ما امروز تنها نگران خودمان نیستیم. اگر جلوی این اتفاق نایستیم چه بسا باشگاه های دیگر هم در آینده با این مشکل مواجه شوند. من به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز اعلام می کنم که دو تن از قوی ترین وکلای ایران را استخدام کرده ایم تا به این پرونده رسیدگی کنند و به هیچ وجه پا پس نمی گذاریم.
منبع مهر
چه خبره
واقعا گلابی هستی!!!
چه وقتی از این بهتر آخه فسکوت؟!
فقط خاطره جدید باشه ها!!!
. . . . ( * * * * )![]()
Last edited by toliveistodie; 14-11-2007 at 11:15.
فکر نکنم دیگه در و دسته گلابی ها و گلابی فروش ها این طرفها پیدا بشه
اینا اینقدر رو دارند که به این اسونیها از رو نمی رن
بازهم یک برد مثل هفته گذشته (مبارک)![]()
به به استقلال داره ميتركونه اين هفته ها ايشالا ميره تو جمع مدعيان قهرماني
ایول استقلال یه حالی میکنم زمانی که میبره
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)