تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 57 از 75 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اعلام كادر فني پرسپوليس

محسن خليلي برابر استقلال بازي مي‌كند

خبرگزاري فارس: مصدوميت مهاجم پرسپوليس برطرف شده و اين بازيكن در دربي مي‌تواند بازي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني اين تيم اعلام كرد، مشكل مصدوميت محسن خليلي برطرف شده است.
    اين بازيكن مي‌تواند در دربي برابر استقلال بازي كند و مشكلي از اين بابت ندارد.
    محسن خليلي، مهاجم پرسپوليس در روزهاي گذشته دچار مصدوميت شده بود و برخي منابع خبري مي‌گفتند، نمي‌تواند در دربي حضور داشته باشد.
    مسابقه دو تيم پرسپوليس واستقلال روز يكشنبه 22 مهر ماه ساعت 15 و سي دقيقه در ورزشگاه آزادي و باحضور داوران اسپانيايي برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجازی در نشست خبری:
    قول پیروزی در دربی عاقلانه نیست / نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم / هر وقت فتح الله زاده بخواهد می روم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: پیش بینی برد در دربی مکمن نیست و هر مربی که قول پیروزی در این بازی را بدهد حرکتی عاقلانه انجام نداده است.
    به گزارش خبرنگار مهر، ناصرحجازی در نشست خبری که صبح امروز با حضور علی فتح الله زاده و هاشم ساعدی در سالن آمفی تئاتر خانه شهریاران جوان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: دوست دارم تیمم زیبا بازی کند و نتیجه بگیرد. اما در بازی های گذشته فقط زیبا بازی کرده و در نتیجه گیری توفیق لازم را نداشته ایم.

وی با اشاره به اینکه جایگاه استقلال در رده نهم جدول نیست، افزود: خبرنگاران و هواداران می توانند نسبت به شرایط تیم اعتراض داشته باشند. استقلال نباید تیم نهم جدول باشد. جایگاه ما همیشه بین سه تیم اول جدول بوده و سعی می کنیم بازهم به این جایگاه برسید. من قول می دهم استقلال را به این جایگاه برسانم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص بازی مقابل پرسپولیس گفت: پرسپولیس مانند استقلال یک تیم با ریشه است. بازی این دو تیم همیشه متفاوت از بازی های دیگر است و هر تیم بهتر از شانس های خود استفاده کند پیروز از زمین خارج خواهد شد. سعی می کنیم تا جو این بازی را برای بازیکنان جوان خود قابل هضم کنیم تا بتوانیم در یک بازی جوانمردانه 3 امتیاز را از آن خود کنیم.

حجازی در خصوص حضور مجید نامجو مطلق در کادر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: من نامجو مطلق را برای حضور در تیم استقلال مدنظر داشتم اما از سوی هیئت مدیره مسائلی عنوان شد که تصمیم گرفتم از همکاری با وی صرف نظر کنم.

وی تاکید کرد: تا به امروز تنها 8 هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته است و در این مدت به هیچ تیمی جام نمی دهند. بعد از 34 هفته است که تیم قهرمان مشخص می شود. در شرایطی که بعضی ها با چند سال فرصت از 7 جام موجود فقط یک قهرمانی کسب کرده اند، بهتر است به ما هم فرصت داده شود تا کار خود را بکنیم. قطعا می توانیم با حمایت مدیریت باشگاه و تلاش بازیکنان در فصل جاری یکی از دو جام موجود را از آن خود کنیم که دور از دسترس نیست.

سرمربی تیم فوتبال استقلال از اظهار نظر پیرامون نتیجه دربی 63 خودداری کرد و گفت: هیچ مربی قبل از بازی قول پیروزی نمی دهد که اگر این کار را بکند عاقل نیست.

وی با رد شایعه خروج نام محسن بیاتی نیا از فهرست تیم فوتبال استقلال افزود: من هیچ موقع پیش از آغاز مسابقات لیگ برتر نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم. اظهارت من در این خصوص مربوط می شود به فصول گذشته که گفته بودم آن تیم استقلال با بازیکنانش را چشم بسته به قهرمانی می رسانم.

حجازی یاد آور شد: 20 سال در تیم استقلال بازی کردم. کاپیتان و همه کاره این تیم بوده ام و موفقیت های زیادی تحت عنوان مربی و بازیکن استقلال به دست آورده ام. در این مدت برای باشگاه استقلال کیسه ندوخته ام. دنبال منافع شخصی خود نیز نبوده ام. این بار هم اگر به استقلال آمدم تنها به خاطر نام استقلال، هوادارانش و لطف آقای فتح الله زاده بود و هر وقت آنها بخواهند از تیم بدون کوچکترین اعتراض و درگیری می روم زیرا منافعی ندارم که بخواهد به خطر بیافتد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به اظهارت افشین قطبی گفت: گیوتین که ترس ندارد. فوقش در دربی شکست می خوریم و ما را برکنار می کنند.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا ترکیب تیم فوتبال استقلال در بازی های اخیر به دفعات تغییر کرده است، گفت: قبول دارم که ترکیب تیم زیاد دستخوش تغییر شده است اما باید دید علت آن چه بوده است. من در بیشتر بازی های فصل جاری بیشتر بازیکنان خود را بنا به دلایل مختلف همراه نداشته ام دراین شرایط ناچار به اعمال تغییر در ترکیب شده ام.

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در شرایطی که بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار ندارم، به ناچار باید بازیکنان دیگر را در ترکیب امتحان کنم، توانایی آنها رابسنجم و ببینم می توانم از وجود آنها در مواقع لزوم استفاده کنم. به همین خاطر ترکیب تیم بارها دستخوش تغییر شده است.

حجازی با ابراز امیدواری از آینده یاد کرد و افزود: الان هفته هشتم لیگ برتر است و فرصت تا پایان لیگ زیاد است. ما هم مانند دیگر تیم ها امیدوار هستیم. هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و می توانیم به رده های بالای جدول صعود کنیم.

وی در دفاع ازعملکرد سان جان اورسوویچ هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: این بازیکن خارجی در بازی گذشته زمانی که وارد زمین شد یکی از بهترین بازیکنان ما بود و به خوبی از عهده اجرای وظایف خود برآمد. با ورود کوشکی به ترکیب تیم در بازی های آینده منتظری به ترکیب خط میانی اضافه می شود و توانایی سان جان هم تقویت می شود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه برای دربی برنامه ویژه ای دارد، افزود: سعی داریم بازیکنان را برای این بازی از نظر روحی و روانی مهیا کنیم. آنها چون در بازی های گذشته نتیجه نگرفته اند از نظر روحی و روانی تحلیل رفته اند و فشار زیادی را احساس می کنند باید خودباوری آنها را تقویت کنیم تا بتوانند تمام توانایی خود را در بازی برابر پرسپولیس بروز دهند.

وی تنها مشکل تیمش در بازی های اخیر را استرس بازیکنان عنوان کرد و افزود: مشکل ما فقط استرس بازیکنان است که باید آن را برطرف کنیم. هر تیمی نتیجه نگیرد طبیعتا بعد از چند بازی تحت فشار روحی و روانی قرار می گیرد که با برتری درچند بازی این مشکل برطرف می شود.

حجازی بازی برابر پرسپولیس را نقطه عطفی برای تیم فوتبال استقلال خواند و در خصوص شرایط وحید طالب لو گفت: در دو فصل گذشته طالب لو بهترین دروازه بان لیگ برتر بوده است به همین خاطر گزینه اول من در فصل جاری برای حراست از دروازه استقلال طالب لو بود. با اعتقاد به اینکه در یک تیم نباید دو دروازه بان همسطح باشد تصمیم گرفتیم در کنار وحید دروازه بانی را به خدمت بگیریم که یک درجه از او پایین تر است.

وی با تاکید بر اینکه حضور دو دروازه بان همسطح می تواند مشکلاتی را برای آنها و تیم به دنبال داشته باشد، افزود: من و منصور رشیدی در استقلال چنین شرایطی داشتیم و گاهی اوقات بین ما مشکلاتی به وجود می آمد. اگر من بازی می کردم رشیدی قهر می کرد و با بازی کردن او من ناراحت می شدم. با درک این شرایط تصمیم گرفتم طالب لو را دروازه بان اصلی استقلال کنم در کنار او از وجود نامداری استفاده کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: اطمینان من به طالب لو بیش از دیگر دروازه بانان استقلال است . همانطور که رایکوف به من اطمینان داشت و اگر تمرین هم نمی کردم مرا به بازی می فرستاد من نیز نسبت به توانایی دروازه بان شماره یک تیمم اطمینان دارم و می دانم که از بازی مقابل پرسپولیس به اوج آمادگی می رسد و هفته به هفته بهتر می شود.

حجازی اذعان داشت: مرفاوی کارنامه خوبی در استقلال داشته و تا آخرین لحظه تیم را مدعی قهرمانی نگاه داشت اما مسائلی پیش آمد که مانع از موفقیت او شد. مرفاوی مربی توانمندی است به همین خاطر او را به کادر فنی استقلال اضافه کردم.

وی در ادامه تصریح کرد: من از جانب فتح الله زاده امنیت شغلی دارم اما برخی دوستان از هفته دوم و سوم بحث برکناری مرا مطرح کردند در حالی که من به هیچ عنوان از این مسائل نمی ترسم و هر وقت فتح الله زاده و هیئت مدیره باشگاه بخواهند می روم و از آنها به خاطر تصمیم شان تشکر می کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال اذعان داشت: زمانی که از استقلال رفتم مبلغ قراردادم مشخص بود. پس از جدایی بلافاصله با تیمی دیگر قرارداد بستم که رقم قراردادم با آن تیم 5 برابر بیش از آن مبلغی بود که از استقلال دریافت کردم این نشان می دهد که در استقلال پول و منافع مالی نیست که به دنبال آن به این تیم آمده باشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کريم باقری:
    فضای حاکم بر باشگاه بی سابقه است / در پست هافبک کارايی ام بيشتر خواهد بود

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با تلاش های مدير عامل باشگاه فضايی بر تيم حاکم شده که طی چند سال گذشته سابقه نداشته است.
    به گزارش خبرنگارمهر، کريم باقری که درچهارمين نشست خبری باشگاه پرسپوليس سخن می گفت، ضمن بيان اين مطلب افزود: پيش ازهرصحبتی بايد ازآقای کاشانی تشکرکنم زيرا فضای بسيارخوبی را درتيم مهيا کرده است که درچند سال گذشته که درپرسپوليس بوده ام چنين فضايی را نديده بودم.

وی ادامه داد: وجود چنين فضايی باعث شکل گيری محيط آرامی برای برگزاری تمرينات و حضور موثر بازيکنان درمسابقات شده است که اميدوارم درسايه اين آرامش فصل موفقی را سپری کنيم .

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: شرايط تيم پيش از ديدار با استقلال بسيارمناسب است و بازيکنان با روحيه بالا در تمرينات گروهی شرکت می کنند و اميدوارم در روز يکشنبه با ارائه يک بازی قابل قبول و زيبا، بتوانيم در اين ديداربه پيروزی دست يابيم.

وی درمورد مشکلات بوجود آمده درمورد بستن بازوبند کاپيتانی تيم فوتبال پرسپوليس اضافه کرد: درپرسپوليس چنين مشکلی وجود ندارد زيرا همه به بازيکن به کسوت احترام می گذارند. در پرسپوليس پس از من، کريمی کاپيتان است که فعلا با بازی نکردن فرشيد، شيث رضايی و محمدرضا مامانی کاپيتان های بعدی پرسپوليس هستند.

باقری درپايان گفت: امسال کادرفنی از من درخط ميانی استفاده می کند که مطمئنا دراين پست کارايی ام بيشترخواهد بود. سالهای گذشته چون بيشتر درخط دفاع بازی می کردم کمترگلزنی می کردم اما امسال درهمان پستی که به آن علاقه دارم، بازی می کنم و تمام تلاشم را بکار می گيرم تا از موقعيت هايی که بدست می آورم برای شوتزنی و گلزنی استفاده کنم .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا نیکبخت واحدی:
    می خواهند جلوی حرکت پرسپولیس را بگیرند / هیچ اختلافی با قطبی ندارم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در این روزها پرسپولیس روند روبه رشدی دارد و به همین دلیل بعضی ها می خواهند جلوی پیشرفت تیم را بگیرند.
    به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا نیکبخت واحدی که در چهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت، ضمن بیان مطلب افزود: چون پرسپولیس روند روبه رشدی داشته و در حال حرکت رو به جلواست به همین دلیل بعضی ها با استفاده از صحبت های بازیکنان، سعی می کنند با سنگ اندازی جلوی پیشرفت تیم را بگیرند.

وی ادامه داد: متاسفانه امروز به خاطر اینکه من عملکرد خوبی دارم و همچنین قطبی علاقه خاصی به من دارد، این شیطنت ها به سمت من برگشته تا مانع موفقیتم و در نهایت تیم شوند.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درمورد صحبتهایی که در یکی از برنامه های تلویزیونی علیه وی مطرح شده است، اضافه کرد: بین من و قطبی سوء تفاهماتی بوجود آمد و از صحبت هایم هم برداشت بسیار بدی شده است، درحالیکه اصلا چنین منظوری نداشتم.

وی تصریح کرد: با مربیان زیادی همچون بلاژویچ، کخ و ... کارکرده ام و می بینم که دانش قطبی هم در حد آنهاست. ضمن اینکه قطبی را به خاطر اختلاف کم سنی به اندازه برادرم دوست دارم. ضمن اینکه با بیان این سوء تفاهمات قصد دارند به تیم ضربه بزنند.

نیکبخت واحدی درپایان گفت: در سالهای گذشته با پیراهن استقلال با استرس برابر پرسپولیس بازی می کردم ولی امروز به علت شناختی که از سبک بازی و تیم استقلال دارم راحت تر برابر آنها به میدان می روم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشین قطبی:
    برنده دربی پرسپولیس است / احساس تماشاگران ایران در هیچ کجای دنیا وجود ندارد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به من گفته اند درباره پیروزی در دربی صحبت نکن اما من با صراحت می گویم برنده این دیدار خواهیم شد.
    افشین قطبی که درچهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ضمن بیان مطلب افزود: برنامه ما برای این بازی بسیار آسان است زیرا می خواهیم به میدان برویم تا پیروز شویم. البته به من گفته اند نگو در این دیدار پیروز می شویم اما من با صراحت می گویم برنده این دیدارپرسپولیس است.

وی ادامه داد: بازیکنان با نظم، سازماندهی، تمرکز و انرژی بالایی که دارند برای پیروزی تلاش می کنند و در روز عید فطر یک عیدی و هدیه بزرگ به همراه بازی زیبا و نتیجه جالب توجه به تماشاگران این تیم تقدیم می کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: مهمترین موضوع برای من این است که پرسپولیس فصل را خوب شروع کرد و هر بازی سازماندهی آن بهتر می شود ولی طول می کشد تا به آن تیمی که می خواهیم تبدیل شویم.

وی افزود: هر تیمی حتی تیم های بزرگ در 90 دقیقه دچار اشتباه می شوند زیرا فوتبال بازی اشتباهات است. البته ما سعی می کنیم کمتر دچار اشتباه شده و از مشکلات حریف برای رسیدن به برتری استفاده کنیم.

قطبی ادامه داد: پرسپولیس در8 بازی گذشته نباخته است و به من گفته اند این نتایج در 27 سال گذشته اتفاق نیفتاده بود ما باید از این نتایج خوشحال باشیم و درآینده هم بازی های بهتری ازخود ارائه دهیم تا به قول خود که قهرمانی پرسپولیس بودعمل کنیم و مطمئن باشید پرسپولیس قهرمان خواهد شد.

وی با بیان این موضوع که در22 سال گذشته مربیگری اش در داربی های مهمی در کشورهای آمریکا، مکزیک، کره جنوبی و حتی مسابقه مهم بین ژاپن و کره جنوبی همیشه پیروز بوده است افزود: درتمام این داربی ها فضای خاصی وجود دارد و تماشاگران با احساس زیاد فشار فراوانی را به تیم وارد می کنند اما می دانم احساسی که تماشاگران ایران دارند درهیچ جای دنیا وجود ندارد.

سرمربی پرسپولیس درتوضیح این مطلب ادامه داد: هر روز مردم زیادی من را در خیابان می بینند و از من می خواهند اگر دربازی های دیگر موفق نبوده ام حتما این بازی را ببرم. حال با هر نتیجه ای و تعداد گل بالا. به همین دلیل بسیارخوشحالم که روز یکشنبه روی نیمکت پرسپولیس می نشینم و می خواهم این بازی را با پیروزی به پایان برسانیم.

وی تاکید کرد: پس از دو مساوی تصمیم گرفتم با مشاوره کادرفنی به بازیکنانی که در تمرین انگیزه زیادی دارند بازی دهم و آنها خوب بازی کردند و باعث پیروزی پرسپولیس شدند. مطمئنا ما با بازیکنان خوبی که داریم نمی توانیم به آسانی ترکیب اصلی را انتخاب کنیم و حضور آنها می تواند قدرت پرسپولیس را در پست های مختلف افزایش دهد.

قطبی با اشاره به این موضوع که حضور باقری در داربی بسیار مهم است افزود: ما تلاش می کنیم آن طور که می خواهیم، بازی کنیم و تیم ها را وادار کرده که بر اساس بازی ما ترکیب و سیستم خود را عوض کنند.

وی در مورد شیوه دفاعی پرسپولیس در دقایقی پایانی مسابقه اظهار داشت: باید سعی کنیم در آن لحظات و با برنامه ریزی پیروزی را حفظ کنیم البته تیم های مقابل هم فشار می آورند تا به گل برسند و به همین دلیل ما تا حدودی بازی دفاعی انجام می دهیم. مطمئنا بخشی از فوتبال انجام دفاع خوب مقابل تیم های بهتر است.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به این مسئله که درسهای بزرگی از مساوی های پرسپولیس گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز با نظم و سازماندهی بهتر بازی خواهیم کرد تا برای رسیدن به قهرمانی نتایج لازم را بدست آوریم.

وی افزود: همیشه سعی کرده ایم بازی احساسی را از بازیکنان تیم دور کرده و آنها را به نظم و تمرکز و و سازماندهی در زمین مسابقه رهنمون سازیم. مطمئنا اگر در دربی احساسی بازی کنیم احتمال برد برای هر دو تیم یکسان می شود ولی ارائه بازی تاکتیکی همراه با نظم، انگیزه و کنترل حریف باعث می شود بهتربه پیروزی برسیم.

قطبی تاکید کرد: درکودکی هم مانند تمام بچه ها که عاشق یکی از این دو رنگ بودند بازی های آنها را دنبال می کردم. هنوزیادم هست که علی پروین در تیم پرسپولیس بود و من می کنم که در آن زمان همیشه پرسپولیس بود که پیروز می شد.

وی در مورد استفاده از پژمان نوری در دفاع چپ اظهار داشت: روزی که به پرسپولیس آمدم احساس کردم پژمان نوری درتمام عمر ورزشی در جناح چپ بازی می کرد زیرا بسیار مسلط بوده و سانترهای خوبی داشت به همین دلیل تصمیم گرفتیم از او در دفاع چپ استفاده کنیم و از جذب یک بازیکنان در این جناح خودداری کنیم.

سرمربی پرسپولیس در مورد حضور ادووکات و وربیک در ایران اضافه کرد: تیم ادووکات سه بازی حساس را در پایان لیگ روسیه پیش رو دارد که می تواند حتی قهرمان آن کشور شود به من اعلام کرد بعد از این مسابقات به ایران می آید همچنین وربیک بعد از سالها از این فرصت برای ماندن در کنار خانواده اش استفاده می کند.

وی تصریح کرد: قرار است برنامه های تیم را برای آنها بفرستیم تا به احتمال زیاد در ماه اکتبر به ایران بیاید. البته آنها بازی های پرسپولیس را از اینترنت دنبال می کنند و از این که ما صدرنشین هستیم خیلی خوشحال هستند.

قطبی در مورد درگیری های لفطی که در بین بازیکنان این تیم بوجود آمده است گفت: فوتبال ورزشی احساسی است که این مشکلات در آن وجود دارد اما من با بازیکنان صحبت کردم که آنها خونسردی خود را حفظ کرده تا دیگرشاهد این اتفاقات نباشیم.

سرمربی پرسپولیس درپایان گفت: دوست دارم در شرایط فعلی روی نیمکت پرسپولیس باشم تا نیمکت استقلال. چون در این بازی روحیه و انگیزه بالا نقش بیشتری موفقیت دارد. بازیکنان ما به خاطر پیروزی های گذشته روحیه بهتری دارند و در این بازی برای پیروزی می جنگند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استیلی در نشست خبری:
    نگفتم سرمربی پرسپولیس می شوم / تیم پیروز دربی احساس قهرمانی می کند

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مصاحبه خود اعلام کردم در آینده سرمربی خواهم شد اما هرگز نگفتم سرمربی فصل آینده پرسپولیس هستم.
    به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی که در چهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ضمن بیان مطلب افزود: این از شگردهای خبرنگاران است که سئوال های دردسر ساز می پرسند. آنها از من پرسیدند:" می خواهید سرمربی شوید؟ و من در پاسخ گفتم: " دوست دارم در سالهای آینده سرمربی شوم" اما هرگز نگفتم می خواهم سرمربی فصل آینده پرسپولیس شوم.

وی در ادامه این نشست خبری اضافه کرد: آسیب دیدگی خلیلی جزیی است و از فردا یا پس فردا در تمرینات گروهی شرکت می کند و می تواند در دربی به میدان برود.

مربی پرسپولیس همچنین تاکید کرد: در این بازی مهمترین مسئله، عوامل روحی روانی تیم است و این موضوع را در جلسه مربیان به قطبی گفته ام.

وی خاطرنشان کرد: در این بازی دو تیم اصلا به جدول نگاه نمی کنند و برای پیروزی به میدان می آیند زیرا با برتری در این مسابقه احساس قهرمانی به آنها دست داده و تماشاگران هم راضی خواهند شد.

استیلی در پایان گفت: در این چند روز هم من و هم قطبی سعی کرده ایم مسائل روانی و انگیزشی را در تمرینات و صحبت های خود به بازیکنان منتقل کنیم تا آنها با روحیه بالا دراین مسابقه به میدان رفته و به بازیکنی که مرد این دیداراست تبدیل شوند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي خبر داد:

وربيك و ادوكات براي ديدن دربي نمي‌آيند

خبرگزاري فارس: مربيان هلندي برخلاف اعلام قبلي براي تماشاي ديدار دربي تهران يه ايران سفر نمي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پيم وربيك و ديك ادووكات براي دربي به ايران نمي‌آيند.
    افشين قطبي، سرمربي پرسپوليس با بيان اين مطلب افزود: ادوكات به من گفت به دليل آنكه تيم زنيط روسيه مسابقه حساسي را در ليگ پيش روي دارد؛ نمي‌تواند به ايران بيايد.
    وي افزود: وربيك، سرمربي هلندي و سابق كره جنوبي نيز براي تماشاي دربي نمي تواند راهي تهران شود.
    قطبي در اولين روزهاي حضورش در پرسپوليس به هواداران تيم قول داد اين 2 مربي بزرگ هلندي را براي ديدن دربي تهران دعوت كند.
    وي پيش از اين به عنوان دستيار با اين 2 مربي كاركرده بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درگیری هواداران سرخابی 100 ساعت مانده به دربی

در جریان پیش فروش بلیت دربی در ورزشگاه شهید شیرودی بین هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس درگیری به وجود آمد.
    به گزارش خبرنگار مهر، درحالیکه کمتر از 100 ساعت به برگزاری شصت و سومین دربی شهر تهران باقی مانده است، هواداران تیم های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه شهید شیرودی تهران با هم درگیر شدند.

امروز درحالی که هواداران دو تیم برای تهیه بلیت به ورزشگاه شهید شیرودی رفته بودند بین آنها درگیری شدیدی به وجود آمد.

از آنجائیکه تمرینات تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار می شود، تعدد هواداران این تیم و تقابل آنها با هواداران تیم رقیب باعث شد تا بین آنها زد و خورد به وجود آید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاشانی در نشست خبری:
    برای قهرمانی باید در دربی پیروز شویم/ آبرامویچ نیستم

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: برای تداوم صدرنشینی و تثبیت موقعیت خود در جمع مدعیان قهرمانی باید استقلال را در بازی روز یکشنبه شکست دهیم .
    به گزارش خبرنگارمهرحبیب کاشانی که درچهارمین نشست مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ، ضمن بیان مطلب فوق افزود: امسال برنامه ویژه ای برای قدردانی از شخصیت های باشگاه پرسپولیس داریم. باشگاه پرسپولیس 325 پیشکسوت دارد که ما بر اساس اتفاقات خاص باید از آنها تقدیر کنیم.

وی با اشاره اتفاقی که شب گذشته دریکی از باشگاههای انگلیسی رخ داد گفت : این موضوع باید در برنامه های ما قرار بگیرد زیرا مسائل فرهنگی باید همواره سرلوحه اقدامات باشگاه باشد که یکی از آنها قدردانی از زحمات پیشکسوتان است. ما خانواده بزرگی داریم که بیش از 20 میلیون نفر از اقصی نقاط دنیا ما را زیر نظر دارند و بر عملکرد ما نظارت می کنند . شاید هیچ تیمی در دنیا تحت چنین نظارت گسترده ای نباشد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: نمی توانم بگویم اختلافی درخانواده پرسپولیس وجود ندارد. اما ما سعی می کنیم این مشکلات را درون تیم برطرف کرده و اجازه ندهیم این مسائل به خارج از باشگاه منتقل شود.

وی اضافه کرد: تا روز یکشنبه سعی می کنیم تیمی با قدرت را آماده کرده و به میدان بفرستیم تا ضمن ارائه بازی خوب سه امتیاز مسابقه را کسب کند زیرا اگر ما می خواهیم قهرمان شویم باید در این دیدار پیروز شویم و راه دیگری جز این نداریم.

کاشانی در مورد شایعه ای که درخصوص همکاری نکردن بیادی با باشگاه پرسپولیس مطرح شده است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت مدیره توسط ریاست مجمع انتخاب می شوند و تا مدت دو سال درباشگاه فعالیت خواهند کرد. این حق ریاست مجمع که است که هر زمان صلاح دید افرادی که نمی توانند کارکنند را عوض کنند اما بیادی تا ظهر امروز همچنان در باشگاه فعالیت می کرد و اگر اتفاق جدیدی می افتاد من مطلع می شدم. این درست نسیت که در آستانه دربی سعی کنیم با بیان این مسائل به حاشیه های تیم دامن بزنیم.

وی در مورد سخنان مسئولان باشگاه استقلال مبنی بر اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز برنامه های خود را به سازمان تربیت بدنی ارائه نکرده است، تاکید کرد : سخنگوی سازمان تربیت بدنی باید درمورد این مسائل اظهار نظر کند نه سخنگوی یک باشگاه.

وی اضافه کرد: از زمانی که وارد باشگاه پرسپولیس شدم مدیریت مالی تغییر نکرده و ما تمام تلاشمان این بود که بدهی های فصل گذشته را پرداخت کنیم ولی هنوزمطالبات این فصل پرداخت نشده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پیش از این 7 میلیون تومان درحساب باشگاه وجود داشت ضمن آنکه منابع درآمد باشگاه مانند ورزشگاه درفشی فر تا سال 87 به پیمانکار واگذار شده بود و هزینه آن نیزمصرف شد.

وی اضافه کرد: امروز سه ماه و 20 روز از مدیریت من می گذرد و ادعا می کنم تیم بسیار خوبی را در فصل نقل و انتقالات بستیم و بازیکنانی را استخدام کردیم که در زمان قرارداد مبلغی به آنها پرداخت کردیم اما تا کنون پولی از سازمان نگرفته ایم.

کاشانی خاطرنشان کرد: قبل از گرفتن حکم باید پیش آقای علی آبادی می رفتم و برنامه های خود را تقدیم می کردم تا باشگاه براساس سیاست کلی برنامه های خود را اجرایی می کرد زیرا اگر روزی کاشانی رفت نباید حرکت و برنامه باشگاه به هم بریزد.

وی با اشاره به حرکت ارزنده مدیران باشگاه ذوب آهن افزود: آنها به تیم خود که باخته اند 500 هزار تومان پاداش داده اند اما ما سه بازی خارج از خانه را برده ایم اما هنوز نتوانسته ایم پاداش شایسته ای را به بازیکنان تیم بدهیم.

وی با بیان اینکه با صداقت، تفاهم و صمیمیت و بدون چشمداشت مالی برنامه های تیم عملی می شود ، گفت: تا امروز تنها 100 میلیون از رئیس سازمان لیگ دریافت کرده ایم.

عضو شورای شهرهمچنین تصریح کرد: ما رئال مادرید نیستیم که بخواهیم از برنامه های جانبی درآمدزایی کنیم. امروز اسپانسر ما بالاتر از تعهد خود عمل کرده است وگرنه دراداره باشگاه به مشکل می خوریم. ضمن اینکه تمام تلاش خود را انجام داده ام تا با حمایت رئیس جمهورمشکل مالیاتی بازیکنان برطرف شده تا آنها بدون دغدغه سالهای آخرعمرفوتبال و دوران پیشکسوتی خود را با آسایش سپری کنند.

وی ادامه داد: اگر از ما برنامه می خواهند ما هم آماده ایم آن را ارائه دهیم . البته تا امروز فضایی فراهم نشده تا با آقای علی آبادی صحبت کنم و مشکلات موجود را به ایشان انتقال دهم.

کاشانی درمورد این خبر که داور داربی قراراست به سود استقلال قضاوت کند تاکید کرد: این شایعه است زیرا داوراسپانیایی یک داوربین المللی بوده و مطمئنا قضاوت او در این مسابقه زیرنظر فیفا و Afc است.

وی در پاسخ به این سئوال که به نظر می رسد علی آبادی تحت فشارحکم ایشان را به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امضا کرده است، گفت: درفضای موجود این موضوع با عقل منطبق نیست . اگر قرار به تحمیل بود ایشان روز بعد از انتخاب من حکم ام را امضا نمی کرد. در شرایط فعلی مسائل با شیطنت به ایشان منتقل می شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان این موضوع که هیچ پدری میان فرزندانش تبعیض قائل نمی شود ، افزود: پرسپولیس تیمی دولتی است و سهام آن متعلق به دولت است ضمن اینکه فرزند باید رسم ادب را به جا آورد و پدر نیز بزرگی کند . حتما آقای علی آبادی برای حل مشکلات تیم اقدام می کند و طی روزهای آینده سازمان به ما کمک مالی خواهد کرد.

وی تاکید کرد: مدیر ورزشی نبوده ام وعکس با لباس ورزشی ندارم ولی مدیر مدرسه بوده ام و مخاطبم را می شناسم . دراین مدت هم ندیده ام که بازیکنان به خاطر پول بازی کنند.

وی با اشاره به این موضوع که افتخارمی کنم باقری عضو تیم پرسپولیس است، تاکید کرد: روز اول به ایشان گفتم تو مانند فرانکو بارسی میلان برای پرسپولیس هستی و خوشحالم که او به عنوان یک فرمانده مقتدر و مرکز ثقل پرسپولیس نقش محوری و تعیین کننده ای در موفقیت های تیم دارد .

کاشانی درمورد مشکلاتی که درخصوص بستن بازوبند کاپیتانی در پرسپولیس بوجود آمد اظهار داشت: شاید درباشگاههای دیگربازی ملی و یا تجربه بازیگری ملاک انتخاب کاپیتان است اما در تیم ما از گذشته کسوت به عنوان ملاک انتخاب کاپیتان در نظر گرفته می شود. این روال هم ادامه خواهد داشت و درحال حاضر می توانم 25 کاپیتان پرسپولیس را پشت سرهم اعلام کنم . البته باید از حرکت ارزشمند پژمان نوری که بازوبند را به نیکبخت داد تقدیر شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه آبراموویچ نیستم که درآمد شخصی خود را برای حل مشکلات تیم مصرف کنم، تاکید کرد: برای اینکه باشگاه پرسپولیس به مدیریت درآمدزا نیاز داشت به این تیم آمدم و چون این باشگاه تحت پوشش سازمان تربیت بدنی است ما باید مانند ادارات دولتی تا پایان بهمن ماه سال جاری درآمد و هزینه های خود را به صورت مکتوب به این ارگان اعلام کنیم تا بودجه سال 87 ما تصویب شود که اگر برنامه ما تایید شود نباید هیچ کس از آن تخطی کند.

وی درمورد منابع درآمدزایی باشگاه گفت: تاکنون توسط 4 اسپانسر در حدود 5/2 میلیارد درآمد زایی شده است اما همچنان بدهی های قبلی درتیم وجود دارد و همین موضوع اداره باشگاه را سخت تر می کند.

کاشانی درمورد بازیکنان جدید پرسپولیس گفت: Dvd بازی آنها را دریافت کردیم ولی پیشنهادات آنها بالا بوده است. تقریبا دو بازیکن تایید شدند ولی درحال مذاکره هستیم تا با توافق بر سر مسائل مالی آنها به ایران بیایند که دراین صورت ممکن است چند بازی پرسپولیس را از دست بدهند.

وی پیرامون وضعیت رافائل تاکید کرد: کیومرث هاشمی به من اعلام کرده که آقای علی آبادی نامه های رسیده در این مورد را خوانده و نگران وضعیتی است که ممکن است شکایت رافائل برای پرسپولیس ایجاد کند اما قرار است روز دوشنبه آینده نماینده حقوقی ما در سوئیس این موضوع را با مستنداتی که در اختیار داریم پیگیری کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: عمده مشکل رافائل شرکت ترانسفرکننده این بازیکن است که 135 هزار یورو می خواهد. مربی که رابط انتقال این بازیکن به باشگاه شد اجازه نداد قبل ازعقد قرارداد تست پزشکی گرفته شود که پس از تست پزشکی مشخص شد رافائل هپاتیت دارد . آن مربی به پزشک تیم گفت در این مورد صحبت نکند اما طبق قوانین فیفا بازیکنی که ایدز و یا هپاتیت داشته باشد نباید قرارداد ببندد. بر این اساس امیدواریم مدارک ما مورد تایید دادگاه بین المللی ورزش قرار گرفته و این پرونده بسته شده است.

وی درمورد رای باشگاه پرسپولیس در روز انتخابات فدراسیون فوتبال افزود: نمی توانم این رای را اعلام کنم زیرا برای آن فرد تبلیغ می شود و این منطقی نیست البته این رای حبیب کاشانی نیست بلکه رای باشگاه بوده و پس از مشورت درهیئت مدیره و مشورت با کادر فنی بازیکنان فردی که حضورش در فدراسیون فوتبال به نفع این رشته خواهد بود را انتخاب می کنند.

کاشانی درمورد پاداش پیروزی پرسپولیس در دربی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی ابتدای فصل هر برد داخل و خارج از خانه پاداش خاصی دارد و پیروزی در این دیدار نیز شامل پاداش جداگانه ای خواهد شد که سعی می کنیم در صورت برتری در این دیدار با جمع آوری تمام مبالغی که دوستان وعده آن را داده اند پاداش شایسته ای به بازیکنان بدهیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان گفت: آقای فتح الله زاده مدیری حرفه ای در ورزش هستند که بنده از لحاظ سنی و علمی از ایشان بسیار پایین ترهستم. من مدیری هستم که 109 روز از پیشینه فعالیت دربخش ورزشی دارم ولی ایشان پیشینه زیادی در این زمینه دارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

نيكبخت: نبايد بي جهت دربي را حساس كنيم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به خواست مسئولان باشگاه نبايد ديدار با استقلال را حساس كنيم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در بازي‌هاي گذشته برخوردهاي شديدي با بازيكنان تيم هاي حريف داشتم و دچار ضرب‌خوردگي شده‌ام. به علت تمرين كردن در زمين نفت از ناحيه زانو احساس درد مي‌كنم و اميدوارم به مرور زمان براي دربي به شرايط صد در صد آمادگي برسم.
    نيكبخت تصريح كرد: در اين شرايط، در اختيار داشتن زمين نفت براي ما غنيمتي بزرگ است؛ اما به دليل سفت بودن زمين هر لحظه امكان دارد كه بازيكنان مصدوم شوند.
    وي افزود: سياست باشگاه اين است كه بازيكنان بازي مقابل استقلال را زياد حساس نكنند، به همين دليل نمي توانيم به طور مداوم با رسانه ها گفت و گو كنيم؛‌ اما هواداران خيالشان از بابت آماده بودن بازيكنان راحت باشد.
    تيم هاي استقلال و پرسپوليس يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي دربي تهران را برگزار خواهند كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •