من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟
من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟
مشکل از بازیه. کل AC توی PS3 باگه.
شما باید پچش رو از PSN بگیرید.
جان مادرت بگو از کجا گرفتی؟قیمتاش عالیه!من به شخصه 75 تومن پول Oblivion رو ریختم تو حلق بی شرافت یارو!.......
دوست عزیز من اینارو از کسی گرفتن که خودش مستقیم از دبی میاره شما اگه بخواهید میتونم برای شما هم بگیرم![]()
سلام
من چند تا سوال درباره ps3 داشتم
آیا باید PS3 رو هر چند وقت یکبار مثل درایور کارت گرافیک کامپیوتر آپدیت کنی تا بازیها رو درست اجرا کنه؟
آیا باید توش یه چیزی شبیه ویندوز نصب کنی؟
آیا باید بازیها رو هم نصب کنی تا اجرا بشند ؟
آیا برا بازیهاش پچ نصب کرد
آیا میشه PS3 رو به مانیتور وصل کرد و با رزولوشن 1280,1024 بازی کرد؟
یعنی دیگه مثل PS2 نیستش که همینجوری DVD بذاری داخلش و اجرا بشه؟
بر اساس مشخصات PS3 و XBOX360 کدومشون از نظر گرافیکی قویترند؟
در ضمن آیا روند کرک شدن PS3 پیشرفتی داشته؟
و فرق PS3 40GB _60GB_80GB چیست؟ ببخشید زیاد سوال کردم
لطفا راهمایی کنید![]()
Last edited by Abolfazl3007; 08-03-2008 at 14:40.
خواهش میکنم عزیز!
اولا PS3 آپدیت میشه،ولی اگه برای اجرای بازی ها نیازی به آپدیت باشه خود بازی آپدیتش میکنه.تو نباید چیزی دان کنی.
نه،خودش سیستم عامل داره.
نه.بعضی بازی ها برای اجرای سریعتر یه سری چیز کپی میکنن،ولی با تو کاری ندارن!
بازی هاش پچ دارن،ولی اینکه نصب بکنی یا نه بستگی به خودت داره.
بله.تبدیلش هست.میتونی بخری.ولی 1280 در 1024 نه،1280 در 720(HD Ready) یا 1920 در 1080(Full HD،اگه مانیتور ساپورت کنه).
چرا،دقیقا همونجوریه!
معلومه،PS3!اینو خود فن بوی های 360 هم قبول دارن!
متأسفانه نه...
خیلی چیزا.یه سرچ بزن تو همین تاپیک هست!
Face2Face جان،دستت درد نکنه.اگه لازم شد بعدا باهات تماس میگیرم.فعلا پدرم داره میره دبی،بهش گفتم DMC رو واسم بیاره.بازم ممنون!
خیلی ممنون ارشیا خان
این راهنمایی شما خیلی بدردم خورد![]()
خوبه به نظر من که با قیمت مناسبی گرفتی...بچه ها
من ps3 60GB خریدم 510
pes 08:65 , beurnut:65 , call of..:65 , devil may cry 4:65
نظرتون در مورد قیمتهای بالا چیه؟
خوب خریدم؟
سلام اقا ارشیا ای کاش این قدر زود نمیگرفتی بازیdevil may cry4 چون خیلی از دوستان و بنده در یک مرحله عجیب و پیچیده 13 گیر کردیم به خاطر این گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)