سلام به همه دوستان!
يه سوال!
ميخواستم بدونم روي اين گوشي حداكثر چندتا تم ميشه نصب كرد؟
آيا تعداد خاصي هست يا بستگي به ميزان فضاي خالي روي مموري (گوشي يا كارت) داره؟
پيشاپيش ممنون!
سلام به همه دوستان!
يه سوال!
ميخواستم بدونم روي اين گوشي حداكثر چندتا تم ميشه نصب كرد؟
آيا تعداد خاصي هست يا بستگي به ميزان فضاي خالي روي مموري (گوشي يا كارت) داره؟
پيشاپيش ممنون!
بستگی به رم داره ... اما هر چی کمتر نصب کنی بهتره .... سرعت گوشیت رو میاره پایین
شما اگر 450 می خوای پول بدی به نظر من یه خورده بیشتر خرج کن و N95 بخر ولی اگر نمی خوای بیشتر خرج کنی میتونی N73 بخری. به نظر من نسخه ME رو بخر چون یه حافظه 2 گیگ روش هست و قیمتش هم مناسبه. اگر مدل معمولی بخری دیگه روش حافظه نیست و باید پول بدی و حافظه بخری (تازه اگر حافظ اصل بهت بدن)با سلام به خدمت همه دوستاران و هواداران سرسخت گوشيهاي نوكيا.
راستش من يك سوال در رابطه با گوشي Nokia N73 Music Edition داشتم. من الان در حدود 400 الي 450 هزار تومان پول دارم و ميخواهم يك گوشي بخرم و راستش يك وسواس خاصي روي گوشي دارم و به خاطر همين از خيلي ها پرس و جو كردم و تحقيق و همه به من Nokia N73 Music Edition را معرفي كردند و گفتند در حال حاضر اين گوشي بهترين انتخاب هستش زيرا از لحاظ كيفيت و قدرت صدا در بين گوشي هاي ديگر واقعا تك هستش و همينطور از لحاظ كيفيت دوربين و كيفيت تصوير نيز اين گوشي يكي از بهترينهاست.
حالا من مخواهم نظر دوستان در اين انجمن را هم بدانم و لطفا نظر خودتونو در باره كيفيت و قدرت صدا و كيفيت دوربين و كيفيت تصوير گوشي Nokia N73 Music Edition بدهيد زيرا بنده در رابطه با اين 3 خصوصيت روي گوشي خيلي حساسم و ميخواهم بدانم انتخاب خوبي كرده ام؟
با تشكر از همه آنهايي كه طرفداران سرسخت گوشيهاي نوكيا هستند.
گوشی فوق العاده خوبیه. فقط یه ایراد داره و اون هم اینه که یه خورده کنده. باید سعی کنی مموری خود گوشی رو خالی نگه داری و هر چی داری روی کارت حافظه بریزی
سلام
بچها گوشيمو تازه خريدم خود به خود خاموش ميشه مشكل از كجاست ؟ديوانه شدم؟؟؟
دوست عزیز، خاموش شدن اینگونه معمولا با یک update یا یک فلش کردن گوشی باید درست شه اگر مشکل مربوط به نرم افزارها باشد ولی اگر مشکل از باتری یا در حالت بدتر بورد گوشی باشد دیگه باید فکر استفاده از گارانتی باشید.
سلام دوست عزيز
الان متوچه شدم بعضي وقت ها كه اس ام اس مياد و وقتي كه اس ام اس ميفرستم خاموش ميشه يكي از حالتهاش اينه.و اينك گوشيمو چطوري فلش كنم .update هم بلد نيستم اگه ميشه بگين چطوري ميشه اين كارو كرد. ممنون ميشم.
Last edited by M_Abieteh; 23-09-2007 at 13:58.
فلش کردن و UP DATE
کاره شما نیست ببر گارانتی واست رایگان UP DATE
میکنن
سلام كسي تم براي n73 me نداره؟
سلام من گوشیم دبلیو 610 هستش میخوام با یک گوشی ان 73 موزیکال اما بدون جعبهعوض کنم.
با چه قیمتی و چی کار کنم. موقع تعویض باید به چه مواردی توجه کنم.
سلام
ايا n73 me كد مخفي هم داره؟ اگه داره بنويسين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)