SalaM Khaste Nabshin . Mamnounam Ke Amouzeshe Unsine Kardane Narm Afzararo Gozasti. Vali Man Movafagh NashodaM Ino Download KonaM . Khaheshan In Fileo Az Ye Upload Centre Khoub Upesh Konin Ta Betounam DL KonaM . Missi [ MilaD.Zeus ]
SalaM Khaste Nabshin . Mamnounam Ke Amouzeshe Unsine Kardane Narm Afzararo Gozasti. Vali Man Movafagh NashodaM Ino Download KonaM . Khaheshan In Fileo Az Ye Upload Centre Khoub Upesh Konin Ta Betounam DL KonaM . Missi [ MilaD.Zeus ]
من برنامه راساین کردم اما پاسخ خطا باید به روز اوری شود میده
سلام دوستان عزیز. من فایل cer رو از سایت اپدا گرفتم ولی اصلا به درد نمی خوره و تمام فایل های ساین شده پیغام خطای required application access not granted رو میده.
حالا اگه کسی بتونه فایل cerاز سایت سیمبین برای من بسازه منو از شر این همه ناز سایت سیمبین نجات داده.
حتی فایل csr رو هم ساختم ولی نمی تونم فایل cer بدست بیارم.
IMEI: 354846023988247
nokia 6120 classic
ممنون از لطفتون
سلام
من میخوام نرم افزار smartcom gps نصب کنم
imei:354829024585626
ممنون
سلام زحمت میکشید برای من هم تهیه کنید
n96
359320022637887
با استفاده از برنامه زير فايلها رو ساين كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میشه عجزانه خواهش کنم من و راهنمایی کنین من samsung omnia hd i8910 دارم و ریست کردمش حالا وقتی میخوام بازی کنم یا از دیکشنریش استفاده کنم میگه نمیشه و error میده یکی ازدوستام گفت باید update کنم گوشیم اما بلد نبود میشه بگید باید چه کنم؟
ممنون
با سلام
این لینک شما داره خطا می ده ؛ لطفاً بررسی کنید
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A-GH
Last edited by hos987; 05-06-2010 at 22:18.
دوســت عزيـــز تو تايپك زير لينك و آموزش برنامه همراه با عكس گذاشتــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
اینم مال گوشی من لطفا برام بفرستید
358064015330628
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)