تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 145 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

بابا اين حرف من در حد يه شوخي بود نه بيشتر

دوستان من يه بازي روي سوني نصب كردم خيلي باهاش حال ميكردم ((CavemanX-mas1592)) ولي روي D900i نصب نميشه كسي بازي مشابه اين رو داره

عزيز اگه فارسي داشته باشه گوشيت مي توني بخوني اگه نداشته باشه نمي توني
    حالا اگه مي خواي گوشيت رو فارسي كني ((منظورت اينه)) فكر كنم بايد فلش كني حالا در اين مورد دوستان صاحب نظر توضيح ميدن

كيه رو حرف دااااش حسين ما حرف بزنه

بياد تو مسنجرم حسابشو برسم

داش حسين راس ميگه آق morrigan_neit اگه گوشيت اصلا منو فارسي نداره تو بخش phone settings بدون كه بايد يكمي (از 3ه تومن يا 6 تومن تو تبريز و تهرون فرق ميكنه) خرج كني واسه فلش گوشيت (فقط بگي كه ميخوام گوشيمو طوري فلش كني كه منو فارسي هم داشته باشي آخه يه بار سرم اومده)

CavemanX-mas1592
    داااش حسين من كه گفتم ديگه نااميد شدم......داااااش پيمان هم تاييدم كرد
    Last edited by minizoro; 15-09-2007 at 15:46.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

D900i دو کابله و 5 روز کارکرده بدم 30 تومن هم بدم یه P990i فرانسوی اصل در حد آک بگیرم؟؟؟؟؟؟

راستی امروز گوشیم رو هم بردم که فلش کنم ولی گفتم شاید بدم بره دست نخورده بمونه. ولی مال صاحب مغازه رو گرفتم و یه فایل وورد براش بلوتوث کردم و دیدم مال خودش خوند و مشکلی هم نداشت.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

D900i دو کابله و 5 روز کارکرده بدم 30 تومن هم بدم یه P990i فرانسوی اصل در حد آک بگیرم؟؟؟؟؟؟
    بابا اگه اصله كه ديگه فكر كردن نداره بده بره ((فقط مواظب باش مشكلي نداشته باشه آخه P990 كجا D900 كجا كه طرف مي خواد با 30 تومن عوض كنه))
    نمي خواي بگو بده به خودم يه D900i يه ماه كار كرده بهش بدم
    فقط يه خورده گوشي بزرگه و پخمه ولي گوشي خوبيه برادر من يه P910 داره واقعا راضيه
    ببين از گوشي چي مي خواي اگه ضرافت و راحتكار كردن باگوشي و اينا رو مي خواي همين D900 رو نيگه دار
    ((البته اينا همش نظر منه كه كوچيك همه برو بچ پي سي هم هستم باشه دوستان هم نظرشون رو بدن))

راستی امروز گوشیم رو هم بردم که فلش کنم ولی گفتم شاید بدم بره دست نخورده بمونه. ولی مال صاحب مغازه رو گرفتم و یه فایل وورد براش بلوتوث کردم و دیدم مال خودش خوند و مشکلی هم نداشت

خوب شما يه دفعه يه نگاهي به فریم وره گوشي هم ميكردي ببيني چيه مال D900i هست يا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by hossein-p30-f; 15-09-2007 at 21:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ما که اینترنت ساعتی 285 تومن حال میکنیم(7 ساعته 2000)
    دوست عزيز پيمان گلم بين اين غير ممكنه كه فريم وييور دي 900 رو بزني رو آي و كار كنه گوشيت به كلا روشن نميشه ...... پول مفت داري امتحان كن

ساعتی 285 تومن حال میکنی
    خوبه كدوم شهر؟
    مثل اينكه مال من از همتون ارزونتره 100 تومن[/quote]

پس این که میگند برنامه دی 900 را روی آی نصب میکنند مربوط به چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اگر هم که خود سامسونگ گفته دی 900 آی نمیتونه فایل های ورد را بخونه پس این فرشاد خان چی میگه؟؟؟؟؟/
    یعنی خود ایرانی ها برنامه اصلی دی 900 آی را دستکاری کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ما که اینترنت ساعتی 285 تومن حال میکنیم(7 ساعته 2000)
    در ضمن من بچه مبارکه ام(اصفهان)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوست عزيز پيمان گلم بين اين غير ممكنه كه فريم وييور دي 900 رو بزني رو آي و كار كنه گوشيت به كلا روشن نميشه ...... پول مفت داري امتحان كن

ساعتی 285 تومن حال میکنی
    خوبه كدوم شهر؟
    مثل اينكه مال من از همتون ارزونتره 100 تومن
    اگر هم که خود سامسونگ گفته دی 900 آی نمیتونه فایل های ورد را بخونه پس این فرشاد خان چی میگه؟؟؟؟؟/
    یعنی خود ایرانی ها برنامه اصلی دی 900 آی را دستکاری کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]

من نگفتم مال دی900 میندازه روش. گفتم فکر کنم این کارو کرده.

به خدا خودم دیدم.

با 285 تومن حال میکنی؟؟

مال ما 10 ساعته 1800 تومن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بابا اگه اصله كه ديگه فكر كردن نداره بده بره ((فقط مواظب باش مشكلي نداشته باشه آخه P990 كجا D900 كجا كه طرف مي خواد با 30 تومن عوض كنه))
    ببين از گوشي چي مي خواي اگه ضرافت و راحتكار كردن باگوشي و اينا رو مي خواي همين D900 رو نيگه دار
    ((البته اينا همش نظر منه كه كوچيك همه برو بچ پي سي هم هستم باشه دوستان هم نظرشون رو بدن))

خوب شما يه دفعه يه نگاهي به فریم وره گوشي هم ميكردي ببيني چيه مال D900i هست يا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون از کمکت.

من نمیگم حتما مال دی900 ریخته. میگم فکر کنم این کارو کرده.

به خدا خودم دیدم مال اون میخوند.

فریم ویر رو چه جوری میشه دید؟؟؟؟. روم نمیشه دیگه برم پیشش.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

ممنون از کمکت.

با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع((دو صفحه قبل پست 548 ))

راستي يه چيزي هم جزو اختياراتمون هست به نام ويرايش پست
    بابا شماها ماشالا ديگه چند تا پيرهن بيشتر ما تو اين انجمن كهنه كردين
    شرمنده
    Last edited by hossein-p30-f; 15-09-2007 at 23:11.

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

راستی امروز گوشیم رو هم بردم که فلش کنم ولی گفتم شاید بدم بره دست نخورده بمونه. ولی مال صاحب مغازه رو گرفتم و یه فایل وورد براش بلوتوث کردم و دیدم مال خودش خوند و مشکلی هم نداشت.
    نه نه اصلا اين كارو نكن حتي اگه طرف دادشت باشه
    ببين داداشي بذار يه چيزي بهت بگم آخه كدوم ***اي (ببخشيد دور از حضور) حاظره گوشيشو اونم چيييييي؟؟؟ اصل فرانسهاونم چييييي؟؟؟؟ P990i با دي 900 آي كار كرده عوض كنه هاااااننننن كدوم ****اي حاضر به انجام اين كاره؟؟؟؟ اگه طرف عقل تو كله اش باشه خوب عمرا اگه اين كارو بكنه (مخصوصا اين كه دي 900 آي در مقايسه با پي 990 (حالا آي هم نه) خيلي خيلي امكانات كمي داره (البته من گوشيمو دوست دارم))
    به طرف از قول (يعني حرفمو نقل قول كن) من بگو 4شنبه (تو انگشتات از كوچيكه بشمر تا برسي به بزرگه ميشه 4شنبه) اگه راس ميگي گوشيتو 1هفته بهم بده بعد تصميم ميگيرم (اگه داد خوب ميشه هر كاري خواستي باهاش بكن خووووووب امتحانش كن از 7 خان ميني زورو ردش كن)
    اگرم نداد كه كارت راحتتر ميشه بگو يه روز يا چند ساعت بهم بده
    بعد تو همون چند ساعت ببرش پيش يه دكتر فوق تخصص مموبايل كه به مغز و اعصاب موبايلم وارد باشه (اگه تبريزي هستي من يكي ميشناسم دكتراست) بگو آقا اين سه تومن ميخوام اين گوشيرو برام بگي مامان باباش كيه؟
    يعني 1. واقعا ساخت فرانسه است 2. مشكلش چيه يه يارويي ميخواد اينو برام لقمه بگيره قشنگ برام حلاجيش كن ببينم نه نه باباش كين اين گوشي آخه 3. (خيلي مهمه) آب خورده هست يا نه(احتمال خيلي خيلي قوي ميدم كه اين مورد باشه)4. باز شده يا نه (اينو اگه بچه با دقتي باشي مثل شرلوك هولمز آواتارم) ميتوني خودت از روي اثرات باز شدن گوشي بر اثر برخورد پيچ گوشلي ولي دكتر بهتر و زودتر ميفهمه (علامتهاي ديگه اي هم داره) خوب اميدوارم همه ي حرفام به خوبي براتون جاافتاده باشه دوست عزيزم و بدوني كه اگه اين چيزه خوبي بود و وقعا كاسه اي نداشت زير گوشيش يابراي خودش نيگر ميداشت يا اينكه به قيمت عالي بهكس ديگري ميفروخت به هر حال خودت ميدوني شما سوال پريسدين منم از لحاظ شرعي وظيفمه جوابتونو بدم
    نميخوام بگم كه من بد بين هستم نه خير اصلا اين طور نيست....در چنين مواردي بايد بسيار حساس و مشكوك بود تا تو اين دورور زمونه يه وقت چشتو وانكني ببيني كلا سرت رفته اين هوا (شكلك بغل كردن مسنجر +اينا)
    باتقديم احترام (و گل)

بابا اگه اصله كه ديگه فكر كردن نداره بده بره بهخ ((فقط مواظب باش مشكلي نداشته باشه آخه P990 كجا D900 كجا كه طرف مي خواد با 30 تومن عوض كنه))

حسين جان شما ديگه چرا؟؟؟؟
    بابا مثل من نباشين (من قبلا خيلي ساده لوح بودم ولي دوست بسيار عزيزم MaSoOd منو بيدار كرد خواهشا: فاتحه+صلوات) دقت كنين قبل از اينطور كارا شايد يه كلاه بره توسرتون كه ديگه نتونين هيچ جا رو ببينين و بخورين زمين ا
    بنده خودم به شخصه تا اسم و امكانات پي 990 و آي رو شنيدم آب دهنم راااا افتاد ولي تا فهميدم چه گوشي اي هست حالم به هم خورد.
    من نگفتم مال دی900 میندازه روش. گفتم فکر کنم این کارو کرده.

به خدا خودم دیدم.

با 285 تومن حال میکنی؟؟

مال ما 10 ساعته 1800 تومن.

ساعتی 285 تومن حال میکنی
    خوبه كدوم شهر؟
    مثل اينكه مال من از همتون ارزونتره 100 تومن
    دوستان و برادران گلم پيمان و فرشاد (و ساير دوستان):
    1. اين ميتونه مربوط به اين باشه كه ما ايراني هستيم (كلك نزنيم روزگارمون نميچرخه (البته بعضي‌ها رو ميگم نه شما دوستاي گلم رو)حرفم به داداش فرشاد رو بخوني (همين زير) بخوني ميدوني چي ميگم)

2. جواب فرشاد خان رو دادم (همين زير) حالا ايشون بايد رل‌هاشو به خوبي اجرا كنه و يادش باشه تا تو همچين مواردي بيشتر دقت داشته باشه.

3. آره اگه كامپيوتر بود ميگفتم آره دستكاري كردند{چون اصلا از ملتي كه با هوش و نبوغ بي مثال و بي نظيرش ميتونه سر هر كسي (حتي آمريكا وهاليوودش) كلاه بزاره تا خودش پيشرفت كنه (و اين خيلي خوبه يعني تقاضا ارضه رو ارائه ميده) تواين تحريم بي مثال عليه ما} ولي چون بحثمون رو موبايل و نرم‌افزارشه گمون نميكنم همچين اتفاقي افتاده باشه يعني فعلا ايران در ضمينه موبايل مثل 4-5 سال پيش تو ضمينه كامپيوتر ميمونه وتا اون حد ما متخصص (همون طور كه گفتم دكترموبايل) نداريم (خيلي كم داريم). و اينا رو هم كه داريم بيشتر تو ضمينه سخت افزار گوشي دكتر هستند (همين دكتر خودمو ميگم) نه نرم افزارش. متاسفانه رشته اي براي اين هم مثل كامپيوتر نداريم تا بيشتر پيشرفت كنيم. ولي آموزشگاههايي هستند كه آموزش ميدهند ولي بازم متاسفانه سخت افزار رو فقط. ماهنوز راه داريم تا بيايم تو داخل نرم‌افزار و فرم ويوور و پلت فرم گوشيها دست ببريم {يكي فرق بين اين سه تا (پلتفرم فرم وييور-نرم افزار) روخوب برام بگه خوب روووشنم كنه چون كاملا خاموش هستم تواين زمينه‌ها در مورد سخت افزار گوشيهام اگه اطلاعاتي داشتين خواشحال ميشم بدونم} (اگرم چنين شخصي باشه كارش خيلي درسته و ميتونين تو برهه فعلي اونو پرفسور موبايل فرض كنين (
    {من بهتون اين قول رو ميدم كه اگه ايران بتونه و بذارن كه تو زمينه نرم افزار موبايل تحقيق وپيشرفت كنه قول ميدم كه تا 5-7 سال آينده ميتونيم اولين گوشييه كه تماما ساخت ايران هست رو داشته باشيم مثل سيستم عامل تو زمينه كامپيوتر( كه آقاي امير سام (اسم فايملش يادم رفت ببخشين) نابغه برنامه نويسي ايران (5امين برنامه نويس بزرگ جهان) و دوستشون تونستند اولين سيستم عامل كاملا ايراني (حتي بيسش) رو توليد كنند كه بسيار كا آمد و بسيار خوب هست*(پاورقي داره)}

(گفته باشم از اين به بعدشو تو اين بخش هم نخونيد ميشه هم مرتبط نيست هم هست)
    تو خارج از ايران هم كه خدا ايشالله سلامتشون كنه كه اين قانون كپي رايت رو گذاشتند تا مغزهاي اكثر بچه‌هاي خودشون آكــ باشه....و.... مغزه هر كسي كه ميخواد تو ايران با كامپيوتر كار كنه مجبور باشه (همون مغزه بچه ايراني) هزار تا چيزو ياد بگيره تا بتونه يه ويندوز نصب كنه. ودقيقا واسه همينه كه وقتي يكي از ايران ميره اونجا اگه فقط يه سيم كشي ساده بلد باشه نونش تو روغنه. چون اونا كه اكثرا الحمد لله مغزشون آكه ميرن ميگن آقا ببخشين اين ويروس كه ميگن چيه؟ اونم باتمسخر (تو دلش) جوابشو ميده و چند دلار ميزنه به جيب. ماهاهم درسته فكر ميكنيم كه اين اطلاعاتممون بي ارزشه ولي بايد بدونيم كه اينطور نيست واگه كسي ميخواد تيليادر بشه باس يه حرفه رو خيلي خوب بلد باشه بعد بره اونور آب پولاش از پارو بالا ميره.

4. مثل اينكه بازم مال من از همه‌تون ارزونتر شد: ارزونترينتون به جز من 180 تومن (داداش پيمان) ولي من 1700/15=113.13131313تومن ديدين كه بازم من برنده شدم
    ممنون از کمکت.

فرشاد جان عزيز باس بگم اين سوالت از سوال قبلي دقت بيشتري ميطلبه چون هر كاري ممكنه تو اين امري كه گفتي انجام شده باشه مثل تردستي هست دقيقا يعني ميگي به خدا به پير به پيغمبر خودم ديددم آدم رو نصف كرد (اشاره دارم به كليپي از كريس آنجل در همين موضوع) ولي بايد بري به كنح (ريشه-اصل-سرچشمه) ببيني چه خبره بعد ميبيني اههووووووههههه پسر كلكو باش عجب سرمون اين يارو شيره اي ماليده كه تازه الان تونستم ببينمش
    در مورد اينم همينطور با توجه به اين كه اين كار ها از فروشنده‌هاي تهران بزرگ اصلا بعيد نيست (آخه مردم ديگه خدا يادشون نمونده كه...) شممه شرلوك هولمزييم داره حدس ميزنه كه:
    1. احتمالا قاب دي 900 آي رو رو دي 900 گذاشته فقط براي پول در آوردن
    2. احتمالا هم قيمت كمي (مثل دو تومن يا سه تومن نميگه) مگه نه؟ شايد چيزي حدود 7-10 تومن و يابيشترمگه نه؟
    3. بازم ميگم راه هاي زياد ديگه اي براي گول زدن جماعت هست (اگرم نباشه اين جماعت رياكار دورو خودشون درست ميكنند)
    بالاخره خيلي تو اين مورد هم مواضب باش به فروشنده بگو: آقا ببخشيد ميشه يه لحظه اون گوشيرو دستم بگيرم؟ يا تو دست خودتونيه نيگاهي بهش بكنم؟
    اگه آره بود جوابش فوري بگير و ببين اگه راديو و منشي تلفن نداره بهش بگو آقا بفرمايد اين گوشيتون رو بنده رو چي حساب كردين شما?? طرف هم كفش ميبره و... (بقيه شو خودت بايد بازي كني)
    اگه نداد بگو ميخوام تو دست خودت نيگا كنم اگه نذاشت بري تو منوهاش بگو آقا ميخواي كي رو رنگ كني؟؟!! ما خودمون نقاشيم (ميدونين كه سابقا زغال و زغال فروش بود حالا شده اين. اختراع خودمه)
    4. يه راه هم هست
    .
    .
    .
    .اينكه
    .
    .
    .
    واقعا اون بتونه اين كارو بكنه

با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع((دو صفحه قبل پست 548 ))

راستي يه چيزي هم جزو اختياراتمون هست به نام ويرايش پست
    بابا شماها ماشالا ديگه چند تا پيرهن بيشتر ما تو اين انجمن كهنه كردين
    شرمنده
    و وقتي گوشي رو گرفتي تو دستت يا تو دست اون اولين كار اينو بكن حتما
    داش حسين چه ربطي داشت؟ .....ويرايش پست....منظورت چي بود؟ آها فهميدم اينو ميگي كه چرا داداش پيمانم تو همون پستش نگفت اصفهونيه؟؟!!!! خب شرلوك هولمز ميگه كه سه تااحتمال وجود داره:
    (جواب بده آق پيمان كنكوره 13nm هستش ببينم چند مرده حلاجي تو قبول ميشي از كنكورت يا من سوالم خيلي مثل خودم به درد سطل زباله ميخوره)

1. يا خودش عمدا اين كارو كرده
    2. بعدا يادش اومده و حال نداشته كه ويراش كنه
    3. خواسته مثل تازه واردا شلوغ كاري كنه
    4. اينكه احتمال چهارمي هم هست و اون هم اينه كه شرلوك نميدونه اونو

راستي حالا كه نشتي رو نيمكت داري سين جيم ميشي بگو ببينم چند تا پيرهن از ماها بيشتر پاره كردي؟ اه منو نيگا كن چرا تقلب ميكني (به پستات نيگا نكن)

دوستان از اينكه يه مقدار خنده و مزاح بنده زياده عذر خواهي ميكنم (قصد خود شيريني ندارم اصلا) فقط چون كيفم تا قبل از مهر (مهر بياد من ميرم- امضاي سابقم) عجيب كوك هستش اينطوريم. اگه به محضر آقايان محترم گستاخي كردم به شدت عذر خواهي ميكنم.

*شرمنده ولي اجازه بدين توضيحات خبر اين سيستم عامل رو بعدا بگم الان خيلي خسته شدم و خوابم مياد (ساعت ارسال پست رو نيگا ^)
    درآخر هم به خاطر رفع دلخوريتون از من برين اينجا تا حالتون جاش بياد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (پست اول صفحه)

فكر كنم يه 1.5 اي طول كشيد اينا رو نوشتم

واي نه ...حالا چطوري واسه سحري بلند شم؟!!! (باشه خدا رو دارم خدا يا كمكم ميكي پاشم؟ ايول خدا كار ت درسته)

چاكر همه رفقاي بيست پي سي (مخصوصا بروبچ اينجاكه خيلي بامرامو اهل كيف دادن و كيف گرفتن هستند)
    سر سفره افطار منم يادت باشم ها رفيق

Last edited by minizoro; 16-09-2007 at 11:43.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

داش minizoro راستش من میخوام گوشی خودمو بدم 225 و اونو از یه مغازه دیگه وردارم 260(255 هم میده).

در مورد فلش کردن گوشی هم بگم که احتمال اینکه شما درست بگید زیاده. مخصوصا احتمال اولی. ولی اینم بگم که 15 تومن میگیره و با باکس این کارو میکنه.

واقعا زحمت کشیدی این همه تایپیدی. من یکی که اینقدر حوصله ندارم. ممنون از کمکت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •