جنس خوب می خوای pqi تهش قفل سخت افزاریم داره.
جنس خوب می خوای pqi تهش قفل سخت افزاریم داره.
اگه هم سرعت خوب و كيفيت مي خواي برو سراغ OCZ
اينم لينك قيمت از نماينده اصليش تو ايران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید من یه مشکلی با فلشم دارم.وقتی تو ویندوزXP کامپیوترم میخوام ازش استفاده کنم هیچ درایوی نمیسازه.درضمن در حالت اتصال به سیستم برای مدتی کوتاه در اوایل اتصال(حدود یک ثانیه) چراغش روشن میشه بعد خاموش میشه.همچنین در تمامی درایوها فولدری به اسمAUTORUN.INF درست شده که به هیچ وجه حتی از سیستم عاملهای دیگه،یا حتی با استفاده از آنتی ویروسهای معتبر آپدیت شده پاک نمیشه.اگر ممکن است راهنمایی کنید.درضمن مدل فلش من Transcend V30-2GB هستش.
جای این سوال که این جا نیست!
اگر واقعاً پاک نمیشه ویندوزت رو عوض کن و بدون نصب برنامه اضافی یا چیزه دیگری، اون ها رو پاک کن!
البته مطمئنی که فولدری به این نام هست؟؟؟ چون معمولاً یک فایل هست نه فولدر!!!
کسی آدرس شرکت انفورماتیک گستر رو بلده؟
فکر کنم سرعت سری ocz atv پایین تر از سری ocz rally2 باشه تو سایتش که سرعت سری atv رو نزده.
اين سرعت سري ATV
Pen Drive Reviews
"The OCZ ATV performed well in our benchmark. With excellent 28.5MB/s average read speeds and decent 11.8MB/s write speeds. I really enjoyed using this drive."
و اينم سرعت سري Rally2
Up to 32-35MB/s (read), 8-15MB/s (write)
تو سرعت با هم برابر هستند
چرا کسی از JetFlash 168 چیزی نگفته؟
Read up to 16 MByte/sec, Write up to 12 MByte/sec (1~4GB)
Read up to 30 MByte/sec, Write up to 25 MByte/sec (8GB,16GB)
سرعتش از ocz rally2 هم بیشتره.
البته قیمت 4GB حدود 65000 تومان و 8GB حدود 130000 تومان.
شما با حدود 75 ميتوني OCZ مدل Rally2 يا ATV از سري TURBO رو بگيري كه سرعتش از اين هم بيشتر هست
يادم رفت سرعت فلش Rally 2 رو بالا زدم همچين آش دهن سوزي نيست اين مدل كه شما گفتين بازم Rally 2 بيشتر هستش
Last edited by shahab_blaster; 11-09-2008 at 20:47.
jet flash هم جنس خوبیه من دارم خودمم قیمت هایی که گفتی اشتباه 4 گیگش 20000 تو مشهد ب فرم گارانتی.
سلام.
من یه فلش مموری PNY 1Gig خریدم.رنگش هم قرمز هست.
به نظر شما این برند خوبه؟سرعتش خوبه؟کلا مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)