منم منتظرم قیمت بیاد پایین
amd چطور (میخوام با این مادر برد asus p5p800 se سازگار باشه)از اینتل میتونی 2 مدل برداری
INTEL CORE2 DUE E4500 2.2GHZ 2MB CASHE قیمت 118 تومن
INTEL CORE2 DUE E6550 2.33 4MB CASHE قیمت 165 تومن
من در حال حاضر اینارو پیشنهاد میدم
آره ميخوام يه سيستم خيلي عالي بگيرم بالاترين قطعاتي كه پيدا كردم فعلا همينا هستن دارم سوال ميكنم كه بتونم در صورت امكان سيستم بالاتري جمع كنم
q6600 قيمتش چقدر هست ؟؟
حدودا 260
...
با سلام
من فردا میخوام برم سیستم رو بخرم
خواهشا تا شب من رو روشن کنید!
اول بین amd و اینتل مونده بودم که گویا همتون با اینتل موافقید!!حالا چرا؟
دوست ما (که باهاش میخوام برم بخرم ) بر عکس شما میگه!
گیج شدم!
حالا !
اینتل اکه بخوام بگیرم با برد احتمالی p5k شما چه cpu پیشنهاد میکنید!
اگه 6000 بگیرم به وقت نمیسوزه؟بسوزه cpu هم گارانتی داره؟
خوب دوست عزیز حتما حتما اختیار با خودته و کسی هم نمی تو نه به زور به شما پیشنهادشو وارد کنه
اینجا دو ستان شما رو فقط راهنمایی می کنن تا در انتخا با تون بهتر به نتیجه برسید بیشتر این دو ستان با این
سی پی ی.یو هایی که می گید کار کردن و نتیج هایی که در نر م افزارها (بنچ) گرفته شده شما رو راهنمایی می کنن
و شما هم به عنوان راهنمایی به اینجا او مدید
چرا بسوزه نظر خودته و از کسی هم نظر نمی خوای می تو نی با خیال راحت ورداری مشکل سوختن دیگهاگه 6000 بگیرم به وقت نمیسوزه؟بسوزه cpu هم گارانتی داره؟
قدیمی شده همین جورم که نمی شه مگر اینکه قطعه اسیب دیده باشه و کارکرده باشه والی دیگه کاربرانی هستن که
استفاده می کنن ولی دو ستانی که اینتل رو پیشنهاد دادن به خاطر تجر به هایی که دارن می گن اگه شما به
خنکی و اور کردن و کارایی در بازی و نرم افزار های قدرتمند رو می خواهید به نظر دو ستان اطمینان کنید
amdهم cpu خوبی می زنه و لی به خاطر قیمت نسبتا بالا و کارایی هایی که کمی کمتز از رقباش می زاره
می شه بهتر نتیجه گرفت وبه صرفه ازش استفاده کرد و دراخز خودتو ن تصمیم نهایرو می گیرید خودتون اختیار دارید
مو فق باشید
ممنون
الان بخوام یه cpu 6000 بگیرم میشه بگید اینتلش حدودا چنده؟ چه مدلی؟
اگه amd بگیرم چه مدلی بگیرم..چنده قیمت حدودا!
این مادربرد قدیمی شده. اصلا intel core2 ساپرت نمیکنه
با این قیمت ار اینتل میتونی e6750 برداری که پیشنهاد میشه قیمتشم 190 تومن
سلامبا این قیمت ار اینتل میتونی e6750 برداری که پیشنهاد میشه قیمتشم 190 تومن
دوست عزیز فکر نکنم قیمت اینقدار شده باشه ارزو نترازاین حر فاست دور و برای280 یا پایینتر بستگی به
فرو شنده داره قیمت همین دورو براست ارزو نتر م شاید باشه
من مي خوام يك Cpu E4500 بگيرم به نظر شما بعد از عيد ارزونتر مي شه يا نه؟ و معمولا اين افت قيمت چقدره؟
و اين cpu براي بازيهايي مثل crysis و امثال آن مناسبه؟ و تا چند وقت اين cpu خيال منو از تعويض cpu راحت مي كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)