تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 1404 اولاول ... 747535455565758596061671071575571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

سلام یه برنامه می خواستم که بتونم روی psp پسورد بگذارم اگه بدید ممنون
    ممنون میشم لینکش ماله سایت psp----- باشه ورژن دستگاه من 3.10 oe-a
    ممنون دوستان

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

3.50کرک شد............
    Last edited by mohsen.rajabi; 30-06-2007 at 18:18.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

3.50کرک شد....................................من تو ی توپ خونه یه مغازه دار رو دیدم که ادعا میکرد fw3.50رو کرک کرده وبرای نصب آن 50 هزارتومان میگرفت.
    Last edited by mohsen.rajabi; 30-06-2007 at 18:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام.من تازه PSP خريدم.همه 1 ساعت اینترنت مهمونه من.!! حالا ميخوام شو نگاه کنم و آهنگ گوش بدم.آهنگ ها رو داخل پوشه مخصوصش ريختم و بدون مشکل دارم اجرام ميکنم.فيلم ها رو هم با برنامه Total Video Converter به فرمت PSP Mpeg4 تبديل کردم که حاصلش دوتا فايله.اما موقعی که این فايل هارو داخل مموری در پوشه ويدئو ميريزم از تو پی اس پی نميتونم اجرا کنم.مينويسه This Video cannot be played .تورو خدا کمکم کنيد.چيکار کنم.من خيلی احتياج دارم.البته مموريم هم های سپيد نيست ها.256 هست.ولی دوباره به فرمت Mpeg4 تبديل کردم که خوشبختانه اجرا کرد رو پی اس پی.اما باز هم بعضی از فيلم هارو اجرا نکرد!!در حالی که همشون رو به يک فرمت تبديل کرده بودم.حالا چيکار کنم؟ ---- ميشه اسم نرم افزار برای انتقال فايل بين پی اس پی و مبايل معرفی کنيد؟----- موقعی که ميخوام يه فايل فلش با پسوند swf اجرا کنم بايد اول فلش مديا پلير رو فعال کنم.اما ميگه که بايد به اینترنت رفت برای این کار.چيکار کنم؟----رم ريدر و کابل يو اس بی مخصوص پی اس پی چنده؟-----ميشه همراه با آهنگ گوش دادن بازی هم کرد؟ چجوری؟ مثل مبايل های سری واکمن سونی اريکسون.-----بازی های پلی استيشن 1 رو سی دی های قديميشو من دارم.برای اینکه بخوام با پی اس پی اجرا کنم با چه نرم افزاره بايد این کار رو بکنم؟(تبديل کنم)؟------پوشه های Game150 و Game340 به چه دردی ميخورند؟-----از نظر قيمت مموری 2 گيگ های سپيد با معمولی چه فرقی ميکنه؟از نظر ظاهری استندبای با خاموش کردن کامل چه فرقی ميکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بچه ها من این ويدئو ها رو لازم دارم خيلی تورو خدا کمک کنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

.
    این برنامه هايی رو که گزاشتين چه پوشه هايشو تو چه پوشه هايی بايد ريخت؟.
    مخصوصا این برنامه انتقال بين پی اس پی و مبايل

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام.من تازه PSP خريدم.همه 1 ساعت اینترنت مهمونه من.!! حالا ميخوام شو نگاه کنم و آهنگ گوش بدم.آهنگ ها رو داخل پوشه مخصوصش ريختم و بدون مشکل دارم اجرام ميکنم.فيلم ها رو هم با برنامه Total Video Converter به فرمت PSP Mpeg4 تبديل کردم که حاصلش دوتا فايله.اما موقعی که این فايل هارو داخل مموری در پوشه ويدئو ميريزم از تو پی اس پی نميتونم اجرا کنم.مينويسه This Video cannot be played .تورو خدا کمکم کنيد.چيکار کنم.من خيلی احتياج دارم.البته مموريم هم های سپيد نيست ها.256 هست.ولی دوباره به فرمت Mpeg4 تبديل کردم که خوشبختانه اجرا کرد رو پی اس پی.اما باز هم بعضی از فيلم هارو اجرا نکرد!!در حالی که همشون رو به يک فرمت تبديل کرده بودم.حالا چيکار کنم؟ ---- ميشه اسم نرم افزار برای انتقال فايل بين پی اس پی و مبايل معرفی کنيد؟----- موقعی که ميخوام يه فايل فلش با پسوند swf اجرا کنم بايد اول فلش مديا پلير رو فعال کنم.اما ميگه که بايد به اینترنت رفت برای این کار.چيکار کنم؟----رم ريدر و کابل يو اس بی مخصوص پی اس پی چنده؟-----ميشه همراه با آهنگ گوش دادن بازی هم کرد؟ چجوری؟ مثل مبايل های سری واکمن سونی اريکسون.-----بازی های پلی استيشن 1 رو سی دی های قديميشو من دارم.برای اینکه بخوام با پی اس پی اجرا کنم با چه نرم افزاره بايد این کار رو بکنم؟(تبديل کنم)؟------پوشه های Game150 و Game340 به چه دردی ميخورند؟-----از نظر قيمت مموری 2 گيگ های سپيد با معمولی چه فرقی ميکنه؟از نظر ظاهری استندبای با خاموش کردن کامل چه فرقی ميکنه؟
    مبارك باشه !
    پيشنهاد مي كنم براي تبديل از برنامه PSP Movie Creator استفاده كني بهتر از اونيه كه داري استفاده مي كني ...
    براي فعال كردن فلش پلير وقتي دستگاه كاملا خاموشه بايد دكمه R رو نگه داري دستگاه رو روشن كني بعد وارد منو ريكاوري مي شي يه جاش هست فلش و wma رو بايد فعال كنيد دقيقا الان نم يدونم كجاش تو همين تاپيك بگردي گفتم قبلا !

رم ريدر 4 يا 5 تومنه كابل هم هر چقدر بخوان بهت مي دن از 3 تومن بگير تا ده تومن ! تا حالا تست نكردم ببينم مي شه موقه بازي آهنگم گوش داد يا نه فكر نكنم بشه مخصوصا با مموري معمولي ! برنامه زياده وقت كردم بعدا برات يكيشو آپلود مي كنم !

از نظر قيمت مموري هشت تومن فرق قيمته مموري دو گيگ معمولي با هاي اسپيده !

وقتي پاور رو نگه داري دستگاه خاموش مي شه و وقتي دوباره روشنش مي كني اول آرم سوني مي آد بعد وارد منو ها مي شي ولي وقتي يه بار دكمه پاور رو بزني مي ري استند باي و وقتي دوباره بزني در مي آي تو حالت استند باي دستگاه خاموش نمي شه و باطري مصرف مي كنه ! وسط بازي هم مي توني استند باي كني !

با اون برنامه كه واسه انتقال فايل بين موبايل و PSP من زياد كار نكردم كه بخوام راهنمايي كنم به دردم نمي خوره !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

3.50کرک شد....................................من تو ی توپ خونه یه مغازه دار رو دیدم که ادعا میکرد fw3.50رو کرک کرده وبرای نصب آن 50 هزارتومان میگرفت.
    كرك نشده هو براش رو فعال كردن ! كه براي استفاده از اين بايد به ورژن اصلي تبديل كنيد بعدش يه يو ام دي اصل بازي ليمونز يك رو داشته باشيد فايلشو مي ريزي از برنامه ها و بازي هاي هوم برا استفاده مي كني به اون مغازه داره هم بگو تو غلط كردي !!!!

اينم فايل لازم كه قبلا رضا جان گذاشته بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و پيروز باشيد

جاويد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام یه برنامه می خواستم که بتونم روی psp پسورد بگذارم اگه بدید ممنون
    ممنون میشم لینکش ماله سایت psp----- باشه ورژن دستگاه من 3.10 oe-a
    ممنون دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

.
    این برنامه هايی رو که گزاشتين چه پوشه هايشو تو چه پوشه هايی بايد ريخت؟.
    مخصوصا این برنامه انتقال بين پی اس پی و مبايل
    عزیز اون فایل دومیه رو دانلود کن یعنی psp----- بعد از دانلود از حالات زیپ خارج کن بعد بازش کن 2 تا پوشه به نام remotes و psp شما psp رو به Usb وصل کن بعد پوشه ی remotes رو داخل Root دخیره کن root یعنی این
    M:\ حالا ماله شما یه اسمه دیگه است
    خوب حالا بریم سر پوشه psp شما وارد پوشه بشید بعد برید تو games بعد تو پوشه میبینید اون دو تا پوشه (اگه ورژن شما oe -a باشه باید تو games150 کپی کنید اگه Fw باشه تو Games حالا ماله من Oe ) رو تو Games 150 کپی کن و برو حالشو ببر دیگه کاری نداره
    بعد از ورود به برنامه دکمه ی مربع برای انتخاب مارک ارست و مربع برای خاموش کرن روشنک کردن صدا کم زیباد و غیره است
    خوش باشید
    با تشکر از من (دانیال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •