تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 87 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 866

نام تاپيک: نويسندگان عزيز ميخواهيم داستان بنويسيم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

پيش فرض

سلام دوستاي گلم...........................من برگشتم....

فقط خدا مي‌دونه كه چي كشيدم تو اين مدّتي كه از هم صحبتي با شماها محروم بودم....شايد براتون قابل تصوّر نباشه....
    باور نمي‌كنيد كه چقدر تو اين مدّت سرم شلوغ بود...قول مي‌دم كه تو تاريخ بشريّت بي‌سابقه بوده باشه...!
    اولش كه حالم اصلاً خوب نبود...بعدشم همش تا پاي درس بودم و يا دنبال كتاب خوندن و مطلب نوشتن...مطالبي كه بايد مي‌نوشتم براي جاي ديگه...اگه نه قول مي‌دم كه اولين گزينه‌ي من كنار دوستام نوشتنه....
    ولي جدّاً كي فكرشو مي‌كرد كه تو اين مدّت يكي هم ياد من باشه....!!!!....دوستاي گلم...داداشاي خوبم...وسترن عزيزم....مي‌دونم كه نمي‌تونم كارّ خاصّي براتون بكنم امّا از اون تهِ تهِ دلم و با ذرّه ذرّه‌ي وجودم از همتون ممنونم....بدون كم و زياد و اين صحبتا....!!!
    كاراتونم همشو سر فرصت مي‌خونم....قول مي‌دم...باور نمي‌كنيد اين خط....اين نشون....!
    از اين به بعد ايشالا كه مثل قبل روزاي خوبي رو با هم خواهيم داشت. نقطه!
    مهدی جان کجا رفته بودی؟؟؟
    باور کن که خیلی دل من و بقیه بر و بکس برات تنگ شده بود, آخه تو هم عین برادر ما هستی...
    یکی بیاد این مرواریدهارو از گونه ی من پاک کنه... (لوس نشو بی مزه!)
    مهدی جان آخه تو نباشی که کسی داستانهای من رو تحویل نمی گیره....
    من واقعاً دیگه نمی تونم صحبت کنم... دستمال کاغذی کجاست؟!!
    Last edited by dr.zuwiegen; 05-05-2008 at 19:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

من اینقدر تحویلت گرفتم سعید باشه بی انصاف تو دو روزه دو کلمه می نویسی جواب می خواهی اونوقت

من بیچاره زحمت شش ساله خودمو گذاشتم واسه تون هیچ جوابی ندادی مامانم کو؟

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا نمي‌خواد جلو داداشتون با هم دعوا كنيد...!
    وسترن عزيزم...تو كه هميشه به من لطف داشتي....الانم كه كاملاً در جرياني...خلاصه اين كه هميشه و همه جا و به خاطر همه چي ازت ممنونم اونم يه دنيا....بلكم بيشتر...!
    داش سعيد....اگه اشتباه نكرده باشم تمام داستاناتو خوندم.....گفته بودم كه مي‌خونم.....سر حرفمم موندم و خوندم...بذار يه چيزي رو رو راست بهت بگم....تو محشر مي‌نويسي............هم تو هم حميد....بنيامين عزيزمم كه جاي خودشو داره....خ كه چقدر دلم براي همتون تنگ شده بود.....

منم درسته كه مسابقه رو از دست دادم....امّا آبجيم كه برنده شد.....پس تا يادم نرفته اول اين كه بهت تبريك مي‌گم عزيزم....بعدشم ايشالا ميام خونه جايزه هم نصف نصف....!!!

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    چند روزی مشغول یکسری کارها هستم بعدا سر می زنم و حتما نظر می دهم مخصوصا در مورد نویسنده سخت کوش و با استعداد تاپیک اقا سعید.......
    سلام مخصوص خدمت وسترن جان. بنیامین .اقا سعید و مهدی جان که بعد از مدتی یه سر زد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به به به به به به به . عجب جای جالبیه...
    اشعار واقعی اینجاست. اینجارو تحویل بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مگه تبليغ يه سايت ديگه خلاف قوانين نيست...؟!!....ولي كلّاً بي خيال...!

مي‌دوني...داشتم فكر مي‌كردم من كه تمام وقتم صرف نوشتم مقاله و مطلب و بالا سر يه جاي ديگه بودن مي‌شه....اصولاً وقت نمي‌كنم كه ميني مال بنويسم...گفتم بذار به يه دردي بخورم....براتون ميني مال مي‌ذارم....از كه گور...از نيچه...و هر چيز قشنگي كه ببينم....پس فعلاً اين از يه سري كاراي كه گارد....:

1_ فرمان‌هاي سر به مهر

از آغاز تولّد با فرمان هاي سر به مهر به سفر زندگي گسيلمان مي‌دارند.

2_ تيمار و كار
    بذر نيك نيازمند مراقبت و تيمار و كار است. اگر چنين نباشد تباه مي‌شود و پس از آن خود به خود از آن هرزبوته‌ـها مي‌رويند.

3_ جرأت ترديد
    من جرأت ترديد كردن دارم.اين را نيك باور دارم. من جرأت گستاخي دارم.من جرأت انكار همه چيز دارم.امّا جرأت ندارم چيزي را بشناسم يا تصاحبش كنم، بگيرم و نگاهش دارم.

من كه خودم از اين آخريش و اون اوليش خوشم اومد.

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

زیبا و جالب بودند اقا مهدی
    راستی در چه زمینه های مقاله و ... می نویسید.شاید بهتر باشه بیشتر با فعالیتهای همدیگر اشنا بشیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خيلي كار خاصّي نمي‌كنم...راستش من دوم دبيرستانم...يه مجلّه‌ي جمع و جور با بچّه‌ها در مياريم...تو سه تا بخش فرهنگي و اجتماعي و دانش آموزي...بعد چون دنبال يه آدم بي كار مي‌گشتن...خب راستش سردبيريش رو دادن به من!....براي همين به غير از اينكه بايد بالا سرش تمام كاراش باشم تو هر 3تا بخش هم بايد يه چيزايي بنويسيم...!
    اين مدّتي هم كه نبودم به خاطر سنگيني كار بود...واقعاً سخت بود...!.ولي اصولاً سعي كنيد داداشتونو خيلي جدّي نگيريد...!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا اينا رو بي خيال....وقت كردم و نشستم 4تا ميني مال ديگه نوشتم....امّا به خاطر احترام به قوانين سايت و ايمني در برابر بنيّت( همون بن شدن!) فقط يكيشو مي‌ذارم براتون كه مثل هميشه يه لِول از سطح شماها پايين تره..امّا خب ديگه...تحمّلم كنيد....!

دستور
    _ اين ديگه خيلي زور داره! _منم با تو هم عقيده‌ام، امّا چاره‌اي نيست. حتماً دليلي داره. _ يعني چي كه چاره‌اي نيست. من از اون خيلي بهترم. _ ببين من با اين چيزا كاري ندارم. وقتي چيزي گفت انجامش مي‌دم. هر كي يه وظيفه‌اي داره، وظيفه‌ي ما هم اينه. _ وظيفه‌ي تو شايد اين باشه، امّا وظيفه‌ي من ديگه اين نيست. تو اين يه مورد حرفشو گوش نمي‌كنم. من از اون يارو خيلي بهترم...
    بالاخره دستور رسماً صادر شد:« ... همتون به آدم سجده كنيد...» همه وظيفشونو انجام دادن به غير از كسي كه فكر مي‌كرد از اون خيلي بهتره...

بقيشم تو بلاگ 360 خودم آپ كردم...نمي‌دونم...اشكالي نداره اگه لينكشو بذارم تا هم بخونيد و نظرتونو بهم بگيد و هم اگه خودتونم 360 داريد همديگر و add كنيم...؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يه اتّفاق بدي افتاد....تمام اشتراك هام پاك شدن....مي‌دوني يعني چي....حالا چي كار كنم من....؟!
    راستي يه اتّفاق خوبم داره مي‌افته....قراره كه يه دوست ديگه هم به مجموعه‌ي ما اضافه بشه...اسمش احمده و دستش به قلم مي‌ره...لطف كرده بود و يه پيغام خصوصي برام گذاشت...منم گفتم بياد اين جا و شروع كنه به نوشتن....
    .
    .
    .
    ....ولي حالا من چي كار كنم اشتراكامو.....؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •