ژنر ال های ایر ان:
![]()
ژنر ال های ایر ان:
![]()
یک ز حمت بکش مپ های که راه دریای داشته باشند درست کن چو ن مد ایر ا ن نیر وی در یایی داره و در بازی ژنر ال مپ دریایی خیلی کمه و همچنین مپ سه نفر ه خیلی کمه اگه ممکنه و وقتشو داری ز حمتشو بکش ....
باشه فقط یه چیز
من الان تو سایت عضو شدم. فایلم هم آپلود کردم.
حالا بگو چه جوری برای شما بفرستم.
خیلی ممنون.
ترتیب او مپ ها رو هم میدم گفتی راه دریای داشته باشه دیگه اره ؟
ویراش ساعت 2:20
این هم از این مپ .حساب کنید چند دقیقه شد.
البته باید بگی چه جوری بزارم برای دانلود.
![]()
Last edited by ali121314; 11-09-2009 at 01:51.
با سلام و خسته نباشید. یه پیشنهاد داشتم به جای این سرهنگ 2 میتونید سرلشکر صالحی فرمانده ارتش یا سرلشکر فیروز آبادی فرمانده کل نیروهای مسلح رو بزارید که واقعی تر هم باشه.
![]()
چيز خيليباحاليه فقط ارتش ها خيلي قوي نميشن؟
راستي اينو گفتي ياد چيزي افتادم من كه تو گيم نت بازي ميكنم بعضي وقت ها ياد اين مييفتم كه اگر بشه من بتونم از رفيقم كه توي تيم منه كمك بگيرم چبز خوبي ميشه مثلا ازش تانك بگيرم ميشه اين قابليت را اضافه كرد؟
براي چي عكس ژنرال ارتش ايران رئيس سپاه باشه؟ عكس نگذاري كه بهتره
Last edited by sia abedi; 11-09-2009 at 13:07.
چی بگم والا! در این مورد حرفی ندارم. چون انتظار دیگه ای داشتم. به هر حال شما باعث و بانی کار بودید و طبیعتا اونی رو که بیشتر علاقه دارید رو قرار میدین
ببخشي كسي بين شما هست كه منو راهنمايي كنه...
من يه دي وي دي جنرال 1. 2 .3 دارم كه 1 و دوش وقتي اجراشون ميكنم (فقط 1 و 2 اينجورن)بعد از چند ثانيه همه چيزمون منفجر ميشه.......................................... .........
كسي نميدونه چرا اينجوري ميشه و را حلش چيه؟
ممنون
احتمالا یه فایل پچ توشه که ناقص نصب میشه.
ایرانین دیگه !حتما خواستن یه خورده فرق کنه یه پچ زاغارت ریختن روش.یا اومدن چند تا از فایل هاش رو حذف کردن.
اینقدر عقلشون نرسیده بیان از راه قانونیش اینکار رو بکنن. فقط به فکر پولن.
ببخشید آقا منصوری میتونید یه هلیکوپتر جدید جای هلیکوپتر آمریکا بزارید . اینهمه هلیکوپتر هست.
MI_24
آپاچی یا همان شکارچی معروف
کبرایه خودمون.البته ویرایش شده.
اوسپری.اینو اگه به جای اون شونوک های دو موتوره بزاری بهتره.
تازه من چند تا نمونه یه کوچیک گذاشتم سراغ بگیرید زیادند
Last edited by ali121314; 12-09-2009 at 04:38.
این هم دوتا مپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Center oil
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Rivers
[URL=http://ali121314.persiangig.com/document/Rivers/rivers.map]
هر دوتا لینکی که با هم هستند رو دانلود کنید بعد جفتشونو تو یه فولدر به اسم های که گذاشتم بریزید. بعد فولدر رو توی
my documents/Command and Conquer Generals Zero Hour Data/Maps
کپی کنید.
دومی همون مپیه که عکسشو گذاشتم.
از راهنمایی همگی ممنون.
![]()
Last edited by ali121314; 12-09-2009 at 13:57.
د و ستان اینها فقط انتخلاب من بو د من اطلا عات نظا میم زیاد قوی نیست از کسی هم خو شم نمی اد عضو هیچ گروه و دسته ای هم نیستم اگه پیشنهاادی دارید خو شحال می شم استفا ده کنم ...
این زنر ال ها عکسشو ن فقط یکجا بیشتر نیست چو ن تو قسمت ایر ان پر چم ایر ان هست نه عکس ژنر ال ها
درمورد او ن مو ضوع هم اتحا د ها منصر ف شدم فقط ار تش سو ریه رو وقتی می سازید در سا ختمان پو ل سازی به شما به جای ور کر یک بلدوزر ایر انی می ده که با هاش می تو نید ار تش ایر ان رو هم داشته باشید اگه خو شتو ن او مد و بعد بازی کر دن راضی بو دید در ار تش های دیگه هم و یا ار تش های ضعیف این کار رو با یک پک کو چیک بر اتو ن اصلا ح می کنم (یعنی میشه دلبخو اهی )
راستی اگه کسی می تو نه نمو نه های کا ملی از تا نکهای ایر ان رو با عکس بذاره ممنو ن می شم می خو ام ببینم اشتباه نکر ده باشم ....
اگه ژنر ال های بر ای ایر ان و حزب الله و سو ریه هم دارید عکسشو ن و اسمشو ن رو بذارید متشکرم
Last edited by ufo-alien; 12-09-2009 at 14:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)