خواهش میکنم
نصب کردی؟
ممنون.باشه من دنبالش میگردم.من در این حد نیستم که بخوام چیزی یاد بدم اما اگه چیزی فهمیدم اگه دوست داشته باشید به شما هم میگم.پس من کپسول صداي k800 رو نگاه میکنم اگه شد عکسش هم میگیرم و میزارم.
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
جديد ترين اخبار درباره ي کپسول صدا هاي سازگار با هم(1)
جديد ترين اخبار درباره ي کپسول صدا هاي سازگار با هم(2)
این 2 تا برای من باز نشد.شاید مشکل از من باشه اما باز نشد.
تشکر.
بله نصب کردم.خیلی قشنگه.ممنون.![]()
خوش به حالتونمن تو نصب منو گیر کردم...بهتر بگم...منو واسه 810 هنوز پیدا نکردم.....
یه جای کار رو نمی فهمم...منو هایی که شما نصب کردین داخلش عکس هایی با پسوند png و یکی هم اسمش منو هست...اما اونی که من از تاپیک منو گرفتم... پسوند swf داره...
منم تا حالا هر کاری کرده بودم جز منو نصب کردن..که الان هنگ کردم اساسی![]()
دنبالش بودم که..........
نه متاسفانه این امکان وجود نداره![]()
سلام مصطفی جان من چندروزی نت نیومدم ولی الان که اومدم دیدم ترکوندی.از اول بحث Setool2lit رو نخوندم.فقط گذری عبور کردم ببینم چه مطالبی داره.باید چیز جالبی باشه.
ولی در مورد سوالات تو منوها باید اول بپرسم که یعنی خودت تا حالا اصلا منو تو گوشیت نریختی؟
ببین ما 2جور منو داریم:
1:با پسوند thm که همون فایلهای png توشه.
2:با پسوند swf که منو فلش هست و فقط منوی اصلیه گوشیو عوض میکنه.
البته اینا مقدماتیه و قبل از بحث Setool هست.شاید منظور شما چیز دیگه ای باشه چون فکر نمیکنم شما با این همه اطلاعات اینارو ندونی.ولی درکل اگه در زمینه منو چیزی خواستی در خدمتم.منو بحث های دیگه ای هم داره ولی من مطمئن نیستم که ندونی.
به هر حال اگه تو این زمینه مشکلی داشتی درخدمتم.
سلام
دستت درد نکنه در مورد منو هم بگم می تونی هر منویی رو گوسیت بریزی ماله k750 . w800 ولی ماله k800 نمی شه گوشی که به اندازه w810 بخوره
یه پیغام خصوصی برات گذاشتم اگه میشه جواب بده
به به چه عجب راه گم کردی؟نه والله تا الان منو عوض نکردم به تم ها همیشه کفایت میکردم...اگه بازم چیزی می دونی بگو....اگه تکراری هم باشه اشکالی نداره....دستتم درد نکنه
بله می دونستم...اما بازم از این که یاداور شدی ممنون...پمیا خصوصی؟من چیزی نمی بینم..نرسیده...دوباره بفرستش
اما خوب بریم سراغ مشکل من در ریختن منو
یه فایل زیپ منوگرفتم داخلش چند تا فایل بود....حدود12تا فایل gif داره یک فایل menu.ml هم داره.....همگی این فایل ها رو تو پوشه ی منو تو مسیری که همگی میدونیم کپی کردم
بعد کنار این فایلها یه پوشه هم بود بنام layout_revove_scrollbars که داخلش یک فایل layout.xml هست
نمی دونم چقدر از کاراییش اطلاع دارین..اما از اسمشم معلومه که این فایل اسکرولبار رو حذف میکنه تا تصاویر منو فول اسکرین بشن....
مسیری هم که باید کپی بشه رو هم میدونیم:tpa/system/layout
می بینید که همه کارها رو کردم اما بازم نشده....فکر میکنید کجای کار اشتباهه؟هر کی هر نظری داره بگه
اها اینم لوگ اخرش:
writing package...
directory:tpa/preset/system/menu
thumbs.db
avenue_rotatory.thm
icon1.selected.gif
icon2_selected.gif
icon3.selected.gif
.
.
.
.
icon12.selected.gif
menu.ml
directory:tpa/system/layout
layout.xml
phone detached.
elapsed 103 secs
حالا فکر میکنید کجای کار اشتباه بوده؟
عید همگی مبارک
شاد باشید![]()
اقا برای تغییر ایکون انتن و باتری هم یه چیزی بزارید.
سلام
دوستان من گوشیم بعد اینکه فلش کردم همچین Errori داد که تا حالا که 5 دفعه فلش کردم نداده بود
ارروری که میگه confirmation همچین چیزیزی که نمی زاره سیمکارت تو شبکه کار کنه
ّبخشید که نتونستم ارور رو کامل بنویسم چون الان گوشیم روشن نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)