ممنون از جواب وتوجه شما![]()
ممنون از جواب وتوجه شما![]()
تنظیمات Gprs برام اومده اما نمی تونم کانکت بشم (v3x) کسی میتونه کمک بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید عزیز به این تاپیک یه سری بزن اخرین پست رو بخون شاید کمکت کته
سلام .
دوست عزیز من هر کاری برای نصب درایور کردم . پیغام نصب گوشی به صورت مودم هم میاد اما نمی دونم چرا در وقتی میخوام با برنامه هایی مثل flex editor میخوام کار کنم پیغام not connect میده در ضمن در قسمت my computer درایور مربوط به گوشی نیست. تو رو خدا کمکم کنید دیوونه شدم هر کاری بگین کردم نشد که نشد
شما از کدوم درایور استفاده میکنی این درایوری که حرفش تو کلوپ هست رو باید دانلود کنی متاسفانه من لینکشو ندارم ولی سعی میکنم واسط بزارمش
سلام
آقا من یه سوال مبتدیانه داشتم
این مونسترپک چیه؟ کارش چیه؟
سرچ کردم چیز خاصی نیومد
این مونسترپک شبیه همین پکهای ویندوز که پک جدید امکانان جدیدو اضافه میکنه
در ضمن با چه برنامه ای وچه جوری باید مونسترپکو رو گوشی نصب کرد
دوستان اگه لینکی هست که آموزش کامل داره بذارید میرم اونجا نگاه میکنکم دیگه زیاد باعث زحمتتون نشم
اقا ميشه تو موتورولا sms ريخت من يه عالمه sms عكس دارم ميشه بريزم رو كوشي اصلا sms ها كجا ذخيره ميشن؟
دوست عزیز من میدونم که میشه با phon tools پیامکsms رو فرستاد اما در مورد ریختنش اطلاعاتی ندارم فعلا sms ها تو phon memory ذخیره میشه اما دوستان دارن سعی میکنن که راهی وایه ذخیره رو memory card پیدا کنن
آخرین قیمت؟
به نظر تون کار درستی k750 بفروشم برم v3x بخرم
یه مقایسه بین k750 و v3x میشه انجام بدید
دوست عزیز k750 هم خیلی زیاد شده و هم قیافه جالبی نداره به نظر من v3x نصبت به اون خیلی بهتره مشخصات v3x تو یه تاپیک هست که در مورد امکانات اونه خودت بخونی بهتره سعی میکنم واط بزارم لینکشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)