پس این چیه؟
در ضمن عکسهای خودت با محسن بذار...فقط بگو اون زمان چند سالت بوده... 78 یا 79 سالت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس این چیه؟
در ضمن عکسهای خودت با محسن بذار...فقط بگو اون زمان چند سالت بوده... 78 یا 79 سالت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masoud908; 16-07-2007 at 09:39.
خوب اونموقع كه من 78 يا 79 سالم بود باباي محسن هم هنوز بدنيا نيومده بود
اهان پس الان 180 سالته؟
برای هیچ کدومش...
این اهنگ برای فیلم سنتوری هست...
«سنتوري» آماده اكران شد
با آماده شدن كپيها، پوسترهاي جديد و آنونس فيلم سينمايي "سنتوري" توسط محمدرضا شريفينيا، اين فيلم آماده نمايش شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مشاور رسانهاي فيلم، شريفينيا كه در پروژه "سنتوري" به عنوان دستيار كارگردان، مجري طرح و عكاس فعاليت داشته، روز گذشته با ارائه آنونس و پوستر جديد فيلم، مراحل پاياني پيش از اكران فيلم را به پايان رساند تا براي نمايش در گروه سينمايي قدس آماده شود.
شريفينيا در اين زمينه گفت: چند نمونه از پوسترهاي فيلم آماده شده كه تا چند روز ديگر بههمراه بيلبوردهاي فيلم در سطح شهر نصب خواهد شد.آنونس فيلم نيز قرار است از اوايل هفته آينده در سينماها پخش شود.
"سنتوري" بعد از مشكلاتي كه براي اكران خود پشت سر گذاشت، صبح چهارشنبه- سوم مرداد- در گروه سينمايي قدس با بازي "بهرام رادان ،گلشيفته فراهاني،مسعود رايگان،رؤيا تيموريان،نادر سليماني و...اكران خواهد شد.
منبع:فارس
واقعا آدم افسوس میخوره یه عده دارن الکی الکی مجوز میگیرن اونم چی صدا افتضاح ولی محسن و یه عده دیگه محسن یگانه و ...
تازه متهمش هم میکنن
من نمیدونم صدا به این زیبایی من یکی آهنگای قدیمیشو حال میکنم چه برسه آلبوم متاسفم
خدا نگهدارش باشه
همه میگن ولی کو گوش شنوا؟
بالاخره یه روز میشه که پوز ارشاد به خاک مالیده میشه...
::: و دوستان همانطور که میگفتم و از قبل سنتوری با صدای سلطان محسن چاووشی اکران میشه :::
::گه خبر بهتر از این؟ :::
این هم به احتمال زیاد پوستر فیلم خواهد بود...
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)