تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 942 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد Cell info...
    دقتش در چه حده؟...
    ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
    یعنی چی؟؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شاهين جان سلام ، خسته نباشي

شاهين جان امروز چرا اينجوري بود ، انگار يه سري از Bts ها رو تو تهران خاموش كرده بودن . درسته ؟

امروز صبح رفتم بيرون سمت خ. استاد معين . از سمت اكباتان كه وارد خ. آزادي شدم ديگه شروع شد ، دور و ور
    ميدون آزادي كه اصلا آنتن نداشتم ( حتي ايرانسل هم محو مي شد) رسيدم به خ . استاد معين اونجا هم همينطور
    به زور يه خط آنتن ميومد و دوباره محو مي شد . اعصابم ديگه داشت خورد مي شد . تا دوباره اومدم سمت متروي آزادي تقاطع شادمان اونجا آنتن داشتم و بدك نبود . سوار مترو شدم كه بيام صادقيه . تو مترو كه آنتنو بي خيال
    رسيديم صادقيه و پياده شدم اومدم سمت ترمينال اتوبوسا كه هميشه آنتن داشتم و اونجا رو جناح نشون ميداد
    ولي يهو ديدم آنتنم دوباره خاليه بعد از چند دقيقه به زور يه چيزي اومد و فردوس زد كه اونورتره صادقيه ست ولي خبري از Bts جناح نبود . ماشين راه افتاد رفتيم تو خ.جناح كه دور بزنه بياد تو صادقيه ، تو جناح اصلا آنتن نداشتم ، تو صادقيه هم افتضاح بود ميرفت وميومد بدجور ..... بقيه راهو بماند ديگه . وحيد جان بررسي رو داشتي

شاهين جان چه خبره ، ! عوضي Bts اضافه كنن دارن كم مي كنن چي كار دارن مي كنن ؟
    شما خبر داري ؟
    شما استادی کم پیدا !!!

در مورد Cell info...
    دقتش در چه حده؟...
    یعنی چی؟؟
    اطلاعات محلی هستش که از BTS ها صادر میشه.دقت زیادی نداره.Afrigha هم نشون میداده شما توی بلوار آفریقا یا اطرافش هستی اون A هم مربوط به همون BTS هاست
    Last edited by vahooli; 22-08-2007 at 14:39.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

---------------------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب یعنی اون هم که میگم پیغام گیر صوتی موقع اشغالی هم بازم فعال میشه عیبه ؟ یا اینکه این سرویسا بعد از چه مدت بعد از کد زدن فعال میشن؟
    اون سوالم در مورد ایکر هم نگفتی شاهین خان.
    البته چیزی که هست اینه که از سرویس های پیامگیر صوتی ، ذخیره شماره و دایورت در یک زمان نمیشه با هم استفاده کرد.
    پس زمانی که کسی با شما تماس می گیره و خط شما اشغاله به پیامگیره صوتی انتقال داده نمیشه. و این به نظر من یه اشکال میاد ولی مسئولین میگن قانونش اینه.
    ولی پشت خطی غیر فعال میشه مسلماً ایراد از سیستم است.
    البته اینو به صراحت اعلام می کنم که من تمام این مشکلات شما رو به مسئولین میگم ولی کاری نمی کنن.!!!

در مورده e-care شما باید رمزت رو به من بدی تا برات چک کنم. بهترین کار همینه.
    چون مشکلی برای من نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

لطفا کسانی که 0936 دارند تست کنند ببینند صداشون به طرف مقابل منتقل میشه یا نه الان دومین روزه که تو شهر ما سنندج این مشکل همچنان ادامه داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاهين جان سلام ، خسته نباشي

شاهين جان امروز چرا اينجوري بود ، انگار يه سري از Bts ها رو تو تهران خاموش كرده بودن . درسته ؟

امروز صبح رفتم بيرون سمت خ. استاد معين . از سمت اكباتان كه وارد خ. آزادي شدم ديگه شروع شد ، دور و ور
    ميدون آزادي كه اصلا آنتن نداشتم ( حتي ايرانسل هم محو مي شد) رسيدم به خ . استاد معين اونجا هم همينطور
    به زور يه خط آنتن ميومد و دوباره محو مي شد . اعصابم ديگه داشت خورد مي شد . تا دوباره اومدم سمت متروي آزادي تقاطع شادمان اونجا آنتن داشتم و بدك نبود . سوار مترو شدم كه بيام صادقيه . تو مترو كه آنتنو بي خيال
    رسيديم صادقيه و پياده شدم اومدم سمت ترمينال اتوبوسا كه هميشه آنتن داشتم و اونجا رو جناح نشون ميداد
    ولي يهو ديدم آنتنم دوباره خاليه بعد از چند دقيقه به زور يه چيزي اومد و فردوس زد كه اونورتره صادقيه ست ولي خبري از Bts جناح نبود . ماشين راه افتاد رفتيم تو خ.جناح كه دور بزنه بياد تو صادقيه ، تو جناح اصلا آنتن نداشتم ، تو صادقيه هم افتضاح بود ميرفت وميومد بدجور ..... بقيه راهو بماند ديگه . وحيد جان بررسي رو داشتي

شاهين جان چه خبره ، ! عوضي Bts اضافه كنن دارن كم مي كنن چي كار دارن مي كنن ؟
    شما خبر داري ؟
    به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.

هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
    پس مشکل از ایرانسل نیست.

در مورد Cell info...
    دقتش در چه حده؟...
    یعنی چی؟؟
    (شوخی)

مخففه آفریقا عجب باحاله

Afregha Ajab Bahale

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.

هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
    پس مشکل از ایرانسل نیست.

لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!

ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره

بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟

آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
    Last edited by Ebrahim202003; 22-08-2007 at 15:28.

داره خودمونی میشه masoud22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ديار دوست

پيش فرض

از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
    نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
    نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟
    آره میشه، باید از شماره مسیج سنتر فاجعه تالیا استفاده کنید !
    یکی که اعتباری داره، امتحان کنه ببینه وقتی با مسیج سنتر تالیا اس ام اس میزنید، پول کم میکنه ؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!

ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره

بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟

آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
    فکر کنم منظورشون شرکت زیر ساخت وابسته به سازمان فناوری و ... باشه !
    چون این سرتاسر ایران رو فیبر کشیده، به بانک ها هم خدمات میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •