تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 954 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان....اخرين مپ DOTA ALL STARS چيه؟؟؟؟؟؟؟ايا از 59 جديدتر امده؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

سلام دوستان....اخرين مپ DOTA ALL STARS چيه؟؟؟؟؟؟؟ايا از 59 جديدتر امده؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
    سلا دوست من.آخرین مپ 6.59d هست.البته6.60 هم اومده ولی نسخه ی اون betaست.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه ها من هروقت میرم تو gg منو میندازن بیرون . می نویسن bad ping

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شیطونه میگه برم همین الان یه adsl وصل کنم.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

اقا من اومدم به كي pm بدم وضعيت قرار گذاشتناتون چطوري هست عزيزان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوش به حالتون من تا یه مدت نمیتونم بیام جی جیاگه تونستین چندتا از ریپلی هاتون رو بزارین تا بیشتر از این دلم نسوزه...

همگی موفق باشید

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

کسی نمیدونه چرا تو روم های ایرانی پچ 1.21 یا 1.22 بازی میشه وکسی از پچ 1.23 استفاده نمیکنه؟
    بابا مردیم بس که با این اجنبی ها dota بازی کردیم.
    فک کن یارو دراگون نایت level 14 هنوز استانش رو نرفته.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

شیطونه میگه برم همین الان یه adsl وصل کنم.
    شما سعی کن تو روم های ایرانی بازی کنی .
    او نجا پینگت بهتر خواهد بود.
    البته امیدوارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

14

با اجازتون با Razor,فيسلس فول آيتم رو گذاشتم تو جيبه پشتم . فقط کافيه يکم بازيش بدی تا از لولاش استفاده کنه . بعد يک برق و همه چی محو ميشه!!!

من با حرف دوستمون موافقم! Razor هیروی قوی ای هستش ولی همه دوستان توجه کنید که هر هیرویی قدرتی داره و چیزی به اسم قویترین وجود نداره و این حرفا نشان دهنده نوب بودن هستش!
    شما اگر دقت کنید میفهمید بعضی هیرو ها ضد دارن و نمیتونن با بعضی ها دربیوفتن! مثلا همون Razor رو من با اولین برخورد با جینا از Razor فیرست بلود میگیرم و خیلی آسون میشه زدش!
    هیروی های اگیل اکثرا در اول بازی دور برندارن و بازی رو جمع نکنند دیگه رشدشون فایده نداره بخصوص اگر در مقابل ایترجنسها باشن! هیروهای استرنگ هم برای خودشون معضیت هایی دارن که بهترین آن بشی بودن اکثر آنها هستش که آنها رو در مقابل اینترجنسها قوی میکنند ولی اگیل ها همه زندگیشون به اتکشون هستش نه به لولاشون و برای Razor لول فایده زیادی نداره شما اگر بترفلای برای Razor ببندی برای خودش خدایی میشه! من خودم تخصصم روی Razor و Viper هستش و با هیروهای دیگه زیاد وارد نیستم ولی اگر Razor بهم بیوفته طرح بازیشو خوب بلدم بصورتی که حریف کم برام پیدا میشه ولی اگیل در برابر اگیل اکثر اوقات Razor کله ولی نه در برابر Viper! امید وارم کمکی کرده باشم ولی تا شما در گیمنت بازی کنید چیزی دستتون نمیاد برید در حالت اینترنتی بازی رو امتحان کنید!
    یاعلی کاری بود در خدمتیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من با حرف دوستمون موافقم! Razor هیروی قوی ای هستش ولی همه دوستان توجه کنید که هر هیرویی قدرتی داره و چیزی به اسم قویترین وجود نداره و این حرفا نشان دهنده نوب بودن هستش!
    شما اگر دقت کنید میفهمید بعضی هیرو ها ضد دارن و نمیتونن با بعضی ها دربیوفتن! مثلا همون Razor رو من با اولین برخورد با جینا از Razor فیرست بلود میگیرم و خیلی آسون میشه زدش!
    هیروی های اگیل اکثرا در اول بازی دور برندارن و بازی رو جمع نکنند دیگه رشدشون فایده نداره بخصوص اگر در مقابل ایترجنسها باشن! هیروهای استرنگ هم برای خودشون معضیت هایی دارن که بهترین آن بشی بودن اکثر آنها هستش که آنها رو در مقابل اینترجنسها قوی میکنند ولی اگیل ها همه زندگیشون به اتکشون هستش نه به لولاشون و برای Razor لول فایده زیادی نداره شما اگر بترفلای برای Razor ببندی برای خودش خدایی میشه! من خودم تخصصم روی Razor و Viper هستش و با هیروهای دیگه زیاد وارد نیستم ولی اگر Razor بهم بیوفته طرح بازیشو خوب بلدم بصورتی که حریف کم برام پیدا میشه ولی اگیل در برابر اگیل اکثر اوقات Razor کله ولی نه در برابر Viper! امید وارم کمکی کرده باشم ولی تا شما در گیمنت بازی کنید چیزی دستتون نمیاد برید در حالت اینترنتی بازی رو امتحان کنید!
    یاعلی کاری بود در خدمتیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من خودت فهمیدی چی گفتی؟
    کل دنیا میدونن agility اول بازی هیچی نیست ای اینتله ها هستن که اول بازی بازی رو جمع میکنن
    agility ها اکثرا هرو اخر بازی هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •