سلام
دوستان چطور میتونم یک نازل چک از پرینترم بگیرم ؟؟؟
مدلش HP F2235 All in one
سلام
دوستان چطور میتونم یک نازل چک از پرینترم بگیرم ؟؟؟
مدلش HP F2235 All in one
من با چند مدل از اچ پی که کار کردم گزینه مستقیمی برای نازل چک نداشتن اما طرح چاپ شده برای Head Align در واقع نوعی نازل چک هست.
موفق باشید
ممنون از پاسختون
پس گزینه غیر مستقیمی هستش ؟
و اینکه از مشکلات جوهر گاما به چه نتیجه ای رسیده اید ؟ (آیا بهتون کمک کردن و...)
بله، حداقل تو مدلهایی که من کار کردم گزینه مستقیم نداشت.
در مورد جوهر گاما هم که دست رو دلم نزار داداش. اینقدر اذیت شدم سر استفاده ازش و مشکلات بعدش که نگو
خیلی خیلی وقت پیش (دقیق یادم نیست، حدود سه ماه) براشون جوهرا رو مرجوع کردم و یکی از کارتریجایی که این جوهر اونو خراب کرده بود هم براشون فرستادم تا شاید بتونن درست کنن. (آقای نوید گفته بودن بفرستم) اما همین چند روز پیش کارتریج رو با پست فرستادن و هیچ تغییری نکرده بود و همونطور خراب بود.
هزینه اش هم هنوز که هنوزه واریز نکردن. حتی نمی تونم با گوشی شون تماس بگیرم.
من خیلی ازشون ناراضی هستم.
در مدتی که از این جوهر استفاده کردم به نتایج و تجربیاتی رسیدم که کیفیت بد این جوهر رو اثبات می کنه.
به خود آقای نوید هم گفتم که من نمی خوام مانع گسترش فعالیت های هموطنام بشم و به همین دلیل اون نقد رو منتشر نکردم اما برخوردشون داره منو از تصمیمم پشیمون می کنه.
ببینم چی می شود...
ممنون داداش
منم از دستشون ناراحتم....
آیا راهی داره که بتونم نازل چک کنم ؟؟؟
و اینکه واسه پرینترم تانک ساختم عالی کار میکنه رنگ مگنتا هم ککه میگفتم نمیزنه زد !
Last edited by libert0r; 25-12-2012 at 20:25.
خواهش می کنم.
می دونم داداش چه حسی داری.
با شما چی کار کردن؟
فکر کنم به غیر از همون Head Align راه دیگه ای نباشه،حداقل تو اون مدلایی که من کار کردم نبود.
چه عالی!
پس لطفا عکس بذار و توضیح بده چجوری ساختی. حتما دوستان استفاده خواهند کرد.
مدل دستگاهتون چیه؟
ممنونم
با سلام و خسته نباشید
پرینتر Samsung SCX-4623F دارم و تازه کارمو دو تا مشکل دارم. ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.
1. کم رنگ پرنت میگیره و مسیر تنظیم رنگ رو به زبان ساده میخوام
2.از دیروزه صفحه کامل ر و ریز کرده و تو نصف پایین ورق A4 چاپ میکنه. چکار کنم که زوم رو 100 بره و متنو کوچیک نکنه؟
متشکرم
یحتمل با آزمون و خطا در تنظیمات پرینتر بتونید موفق بشید.
برای رنگ دنبال گزینه ای به نام ِDensity بگردید
موفق باشید
با تشکر
برای بزرگنمایی دنبال چه کلمه ا بگردم؟
اگه مقدوره به اینصورت مسیر بدین:
زبان فارسی نداره
meno>ok>seting>ok>.....>.....>density>ok...
دوست عزیزم
من دستگاه شما رو نداشتم و آشنایی با این دستگاه خاص ندارم که بخوام دقیق مسیر بدم.
اما برای بزرگ نمایی دنبال سایز صفحه، scale و یا Multipage per sheet یا همچین چیزایی باشید.
من جای شما بودم یکی یکی همه تنظیمات رو امتحان می کردم تا زیر و بم دستگاه دستم بیاد!!!
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)