من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردین
من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردین
والا ما روزانه هم میگیریم دیگه وصل نمیشه 4g ، تو تهران واقعا افتضاحه ، نمیدونم چرا اینقدر تبلیغ میکنه پفک که نیست بریم بخریم یه لحظه کافیه دیتا روشن کنید اگر نت نداشت مشخصه دیگه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان اگر بسته 200 مگ الفا + ماهانه رو هم بگیریم + شبانه، روی 4G رجیستر میشه؟
درود
من بسته شبانه 1 ماهه گرفتم به 4 جی اجازه اتصال نمیده
اپراتورم که روحش خبر نداره چی به چیه
ظاهرا فقط بسته روزانه اجزاه 4 جی داره
ممنون از جواب دوستان
من فکر میکردم اگه گوشی که ٣جی تا 42مگ میبره از گوشی که 21میبره سرعتش بیشتره الان طبق حرفاتون متوجه شدم که تا 21مگ شون باهم تفاوت ندارن و اگه گوشی 42داشته باشم شاید اگه منطقه خوب باشه یه کم سرعت بیشتری بگیرم
پس طبق تست های واقعی که یه سری از کاربرا انجام دادن بسته شبانه فقط روی 3g ریجیستر میشه حتی اگه بسته ماهانه آلفا پلاس داشته باشین باز هم نمیتونین برای شبانه به 4g وصل بشین .
من بسته ۴ گیگ روز ۴ گیگ شب رو رو گوشیم دارم کلا ماهانه تمدید میشه
بعضی شبا واسه تست شبانه نامحدود رو میگیرم
و تست کردم به lte وصل میسه
یعنی اصلا وصل هست بسته هم که میگیرم خوب بازم وصل میمونه دانلود هم میکنه
دوستان این یسته 1 تا 11 یک روزه کد دستوریش چی هست ؟
ممنون عزیز ولی وقتی من کد رو میزنم یک چیز دیگه میاره اون طرح رو نمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)