تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 752 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی لیست قیمت های برند های مختلف از کجا بگیرم؟
    از این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در تاپیک بالا نمایندگی های رسمی و غیر رسمی هدفونها و دیگر تجهیزات صوتی قرار داده شده.

شما رو به پست زیر دعوت می کنم که قیمت هدفونهای مختلف توش هست: (با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kavehj4488; 21-01-2012 at 22:33. دليل: لینک پست قیمتها گذاشته شد.

2. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مرسی بابت خبر زیباتون

یعنی می شه اینقدر خوش شانس باشیم که یکی از اون تنها 5200 هدفون M50s LE که پیش فروش هم شده و داره ارسال می شه به آدرس خریداران، به ما برسه؟!

هر چند که دیر اعلام کردید ولی اگر از رنگ ظاهر و اون لوگوی پنجاهمین سالگرد Audio Technica برروی بدنه هدفون بگذریم همینجا به قیمت بسیار خوبی موجود هست البته اگه تمام نکرده باشند

شما هم موفق باشید.
    ممنون البته من درگیر مدل سفیدش شدم که گفتم .
    امیدوارم که ATH-M50s/LE هم بیارن ! - مدل سفیدش هم واقعا زیباست ولی قیمتش یکم بالاست .

مدل سفید ATH-M50 به ارزش 488$ برای فروش گذاشته میشه در مارچ 2012 !

4. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان ,شرکت monster cable هم هدفونهای جدیدی با قیمت دو برابر بیشتر از ارزش صدایی هدفونهاش ارایه کرده و دلیل قیمت بالا هم بخاطر طرح ,مواد استفاده شده در ساخت و بیشتر از همه بخاطر هزینه تبلیغاتی بالا که بالاخره باید از یه جایی این هزینه هارو برگشت بده.در هر صورت اشنایی با این محصولات هم خالی از لطف نیست.چند وقت پیش من از همین هدفونها استفاده میکردم و با توجه به کلیپ های متعدد که مبلغش بودن فکر میکردم بهترین دنیاس و الان یه گوشه ای افتادن و خاک میخورن.
    ازتون دعوت میکنم به تماشایه مزون هدفونهای moooooonnnnnnsssssteeerrrrrrr caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaableeeeeeee

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان موندم بین این دوتا مدل Creative EP-3NC و Creative-Aurvana-In-Ear2-Earphones اینم بگم برام کیفیت و بیس صدا خیلی مهمه همراه با بلندی صدا.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان ,شرکت monster cable هم هدفونهای جدیدی با قیمت دو برابر بیشتر از ارزش صدایی هدفونهاش ارایه کرده و دلیل قیمت بالا هم بخاطر طرح ,مواد استفاده شده در ساخت و بیشتر از همه بخاطر هزینه تبلیغاتی بالا که بالاخره باید از یه جایی این هزینه هارو برگشت بده.در هر صورت اشنایی با این محصولات هم خالی از لطف نیست.چند وقت پیش من از همین هدفونها استفاده میکردم و با توجه به کلیپ های متعدد که مبلغش بودن فکر میکردم بهترین دنیاس و الان یه گوشه ای افتادن و خاک میخورن.
    ازتون دعوت میکنم به تماشایه مزون هدفونهای moooooonnnnnnsssssteeerrrrrrr caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaableeeeeeee

مانستر هدفون هاش اونجوری هم بی ارزش نیستا ( در حد بیتس)
    مثلاً Monster Miles Davis Tribute یا Monster Turbine Pro Copper
    ارزش بررسی داره

9. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر
    میشه لینک مستقیم بدین.لینک زیر مجموعه بدین لطفا.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مانستر هدفون هاش اونجوری هم بی ارزش نیستا ( در حد بیتس)
    مثلاً Monster Miles Davis Tribute یا Monster Turbine Pro Copper
    ارزش بررسی داره
    بله miles davis tribute و turbine copper اره ولی همون turbine gold که فقط رنگ تغییر کرده رو برسی کنین.به نظر من (البته جسارت نشه ها نظر شخصی و ممکن کاملا غلط باشه و اگه توضیح بدین حتما قبول خواهم کرد) صدای turbine copper با تمام جزییات خصوصا مید پشت بیس قویش محو میشه .شاید من زیاد رو بیس حساس شدم ولی هدفونهای inear که بیسشون زیادی قوی و اقراق شدست این مشکل رو بوجود میارن.ولی با تحقیقی که کردم monster بخاطر اینکه فروشش رو بالا ببره با خواننده ها و بازیگر ها قرار داد میبنده و کلی هزینه میکنه تا مثلا چون lady gaga جایزه گرمی رو برده میاد چندین هزار دلار میده که خانم اسمش رو بزاره رو یکی از هدفونها و چند تا عکس و کلیپ هم ازش میگیرن بعد فردا روزی میرسه مردم به هم میگن فلان خواننده هدفون داده بیرون بهترین و ایناست یه چند تا شایعه هم میزارن روش و بعد که قرار میشه بیاد بازار چند میلیون میان پیش خرید کنن monster هم که قبلا برنامه ریزی کرده و از وضعیت فروش خبر داره قیمت هارو نجومی میبره بالا.حالا من قصد توهین و یا نقد هیچ خواننده ای رو ندارم ولی همین ها که میان اسمشون رو میزارن رو یه هدفون و واسش تبلیغ میکنن چرا تو استودیو موقع ضبط ویا حتی تو استفاده های شخصیشون از این هدفونهایی که خودشون تبلیغش کردن استفاده نمیکنن.حتی میتونین تو سایت youtube نمونه هاشون رو ببینین.و یه سوال مهم دیگه ؟چرا برای ظاهر هدفونهاشون هزینه میکنن؟در صورتی که بشخصه از هدفونهاشون استفاده کردم و بجرات میتونم بگم از لحاظ مقاومت خیلی هدفونهای ضعیفی هستن .اگه صدای خوبی داره که میتونه جلب توجه کنه و خودش رو در مقابل بقیه هدفونها سر تر کنه پس چرا اینقدر فشن؟فقط مونده چند تا رقص نور هم به هدفونهاش وصل کنه که خوشگلتر بشه.
    واقعا بخاطر اسپم معذرت میخوام.من اصلا ادم نقد کننده ای نیستم و الان که این پست رو زدم خیلی ناراحت شدم.خوب هر کس سلیقه ای داره دوست داره وسایل مورد علاقش رو تهیه کنه .اصلا چرا کسی به خود من نمیگه تو چرا خودت رفتی کلی از مدلهاشو خریدی؟الان اومدی اینجا واسه ما سخنرانی میکنی؟پس نتیجه گیری میکنیم خیلی هم هدفون هایه خوبی داره و خیلی هم صداشون خوبه .بترکه چشم حسود .من برم براشون اسپند دود کنم.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله miles davis tribute و turbine copper اره ولی همون turbine gold که فقط رنگ تغییر کرده رو برسی کنین.به نظر من (البته جسارت نشه ها نظر شخصی و ممکن کاملا غلط باشه و اگه توضیح بدین حتما قبول خواهم کرد) صدای turbine copper با تمام جزییات خصوصا مید پشت بیس قویش محو میشه .شاید من زیاد رو بیس حساس شدم ولی هدفونهای inear که بیسشون زیادی قوی و اقراق شدست این مشکل رو بوجود میارن.ولی با تحقیقی که کردم monster بخاطر اینکه فروشش رو بالا ببره با خواننده ها و بازیگر ها قرار داد میبنده و کلی هزینه میکنه تا مثلا چون lady gaga جایزه گرمی رو برده میاد چندین هزار دلار میده که خانم اسمش رو بزاره رو یکی از هدفونها و چند تا عکس و کلیپ هم ازش میگیرن بعد فردا روزی میرسه مردم به هم میگن فلان خواننده هدفون داده بیرون بهترین و ایناست یه چند تا شایعه هم میزارن روش و بعد که قرار میشه بیاد بازار چند میلیون میان پیش خرید کنن monster هم که قبلا برنامه ریزی کرده و از وضعیت فروش خبر داره قیمت هارو نجومی میبره بالا.حالا من قصد توهین و یا نقد هیچ خواننده ای رو ندارم ولی همین ها که میان اسمشون رو میزارن رو یه هدفون و واسش تبلیغ میکنن چرا تو استودیو موقع ضبط ویا حتی تو استفاده های شخصیشون از این هدفونهایی که خودشون تبلیغش کردن استفاده نمیکنن.حتی میتونین تو سایت youtube نمونه هاشون رو ببینین.و یه سوال مهم دیگه ؟چرا برای ظاهر هدفونهاشون هزینه میکنن؟در صورتی که بشخصه از هدفونهاشون استفاده کردم و بجرات میتونم بگم از لحاظ مقاومت خیلی هدفونهای ضعیفی هستن .اگه صدای خوبی داره که میتونه جلب توجه کنه و خودش رو در مقابل بقیه هدفونها سر تر کنه پس چرا اینقدر فشن؟فقط مونده چند تا رقص نور هم به هدفونهاش وصل کنه که خوشگلتر بشه.
    واقعا بخاطر اسپم معذرت میخوام.من اصلا ادم نقد کننده ای نیستم و الان که این پست رو زدم خیلی ناراحت شدم.خوب هر کس سلیقه ای داره دوست داره وسایل مورد علاقش رو تهیه کنه .اصلا چرا کسی به خود من نمیگه تو چرا خودت رفتی کلی از مدلهاشو خریدی؟الان اومدی اینجا واسه ما سخنرانی میکنی؟پس نتیجه گیری میکنیم خیلی هم هدفون هایه خوبی داره و خیلی هم صداشون خوبه .بترکه چشم حسود .من برم براشون اسپند دود کنم.
    گفتم ارزش بررسی داره ( در مقایسه با بیتس که ارزش بررسی هم نداره به نظرم)

و به خصوص منظورم اون دو مدلی بود که اسم بردم.
    مبنای حرفم هم ایناست : که به دید یک محصول پرت بهش نگاه نکردن

اینجا هم مقایسۀ مدلیه که من اشاره نکردم

راستی مانستر با لیدی گاگا هم هدفون داده بیرون؟ من ندیدم؟

14. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

گفتم ارزش بررسی داره ( در مقایسه با بیتس که ارزش بررسی هم نداره به نظرم)

و به خصوص منظورم اون دو مدلی بود که اسم بردم.
    مبنای حرفم هم ایناست : که به دید یک محصول پرت بهش نگاه نکردن

اینجا هم مقایسۀ مدلیه که من اشاره نکردم

راستی مانستر با لیدی گاگا هم هدفون داده بیرون؟ من ندیدم؟
    دوستان عزیز من یه سنسیشن ابکس ای داشتم که ایرفون ای بیتس روش بود.
    جدا میگم باید استفاده کنید تا پی ببرید تفاوتو.از وقتیم با اون گوش دادم دل پیش هیچ ایرفونی نمیره
    بلاخره اینجا هم جای تبادل اطلاعاته.شایدم ما بعضی وقتی با تعصب حرف بزنیم.همه ممکنه براشون پیش بیاد.پس پیش از اغاز حدل تموم کنیم مناقشاتو.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز من یه سنسیشن ابکس ای داشتم که ایرفون ای بیتس روش بود.
    جدا میگم باید استفاده کنید تا پی ببرید تفاوتو.از وقتیم با اون گوش دادم دل پیش هیچ ایرفونی نمیره
    بلاخره اینجا هم جای تبادل اطلاعاته.شایدم ما بعضی وقتی با تعصب حرف بزنیم.همه ممکنه براشون پیش بیاد.پس پیش از اغاز حدل تموم کنیم مناقشاتو.
    سلام.
    بله كاملا درست فرمودين.من واقعا بخاطر پست قبلي كه دادم احساس ناراحتي ميكنم و از همه دوستان بخاطر اين كار عذر مي خوام ..
    اميدوارم اون ٢ تا پست رو ناديده بگيرين و از peaceful عزيز خواهشمندم در صورت امكان اون پستها رو پاك كنن لطفا.من بشخصه از اين موضع گيريها خوشم نمياد .مجددا عذر خواهي ميكنم بخاطر اشتباهم.

17. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •