سلام
من همون مودم N10 Asusرو تهیه کردم، با تنظیمات خودش اومد بالا و وصل شد، میشه بفرمایید تنظیمات رو چطور باید قرار بدم ؟
ممنون
![]()
سلام
من همون مودم N10 Asusرو تهیه کردم، با تنظیمات خودش اومد بالا و وصل شد، میشه بفرمایید تنظیمات رو چطور باید قرار بدم ؟
ممنون
![]()
Last edited by masoud_5april; 20-01-2018 at 20:32.
مبارکه به شادی استفاده کنی
این تنظیمات را انجام بده
بعدش پینگ بگیر ببین وضعت چطوره در ضمن پروفایل گیم هم فعاله از توی مودم قسمتی که SNR رو میزنه خط چهارم که میشه PATH MODE رو به روش زده FASTPATH که به معنی فعال بودن پروفایل گیم هست
در ضمن کشش خطت با این مودم ایسوس بیشتر از 2 مگ بالاتر رفته شده 25 مگ که بالاتر از نهایت سرعت قابل ارائه اینترنت adsl هست
راستی مودم را اپدیت کن هر یک ماه چک اپدیت رو بزن![]()
تنظیمات رو اصلاح کردم، البته نمیدونم چرا تو این مودم فقط با مود ADSL2+ وصل میشه، با بقیه مودها چراغ چشمک میزنه و ثابت نمیشه، اما در کل یه مقدار بهتر شد.
ممنون از راهنماییتون.
خواهش می کنم
این قضیه برمیگرده به پروفایلی که مخابرات برای شما ست کرده اما شما باید روی همین مد بمونید ...
سلام, جوانی کردم مودم asus N14U-B1 گرفتم
میشه بگین کدوم تنظیمها انجام بدم قبل از اینکه زنگ بزنم آسیاتک سرعت یکم پایینتر بیارن
snr بالاس بخاطر فاصله از مخابرات dslam, آسیاتک گفت بیش از 2کیلومتر تا dslam محلی
![]()
Last edited by dadash42; 21-01-2018 at 15:40.
سلام مبارکه
عدد Stability Adjustment رو خودت تغییر بده تا بتونی تعادلی بین پایداری خط و کشش اون پیدا کنی
اعداد منفی پایداری بیشتر و اعداد مثبت کارایی (کشش خط) بیشتر
![]()
سلام معلومه نا امید شدی
خوب این عکس تنظیمات مودم منه مثل این تنظیم کن حتی مدولاسیون مودم رو ...
قسمت Stability Adjustment رو یک بزار ری 10 اگر چراغ dsl ثابت نشد 1 دوه بیار پایین همین جوری تست کن تا یه جا ثابت بمونه ولی به احتما روی 10 ثابت میشه بگم منفی نبر روی مثبت تست کن (10db+)
![]()
ایشون کشش خط رو میخوان پس باید روی مثبت بره البته موندم چرا منفی 1 دادی خو غیر فعالش کن منفی 1 که کاری نمیکنه![]()
پیش فرض 5- بود جوری تنظیم کردم خطم هم 16 مگ بکشه و هم پایدار باشه بشتر از اون (مخصوصا 10+) CRC زیادی می ندازه
مشکل اینجاست برای کشش خط باید روی +10 باشه من خودم 10+ رو وی سرویس 2 و 4 و 6 و 8 مگ تست کردم حداقلی به من جواب میده قبول دارم که زمانی که بره روی crc ارور میندازه ولی با این حال من سرویس رو برای گیم بستم و اصلا مشکلی ندارم با این حال پیشنهاد من اینکه غیر فعالش کنی حالا که سرویست 16 هست ، برای خط های مثل من و امثال من برای کشش بیشتر باید بزاریم روی 10 وگرنه انگار پول بیخود میدیم ....
اما snr 6 هست وقتی منفی بدی خو اون snr میاد پایین! ، اینطور نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)