با ویندوز 7 مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز 8 و 8.1 نصب کردم بلوتوسم عملا غیر قابل استفاده شده![]()
با ویندوز 7 مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز 8 و 8.1 نصب کردم بلوتوسم عملا غیر قابل استفاده شده![]()
سیستم من صفحه ی مرگ رو زیاد میاره ، هفته ای 1-2 بار
ایرادی داره یا بزارم همینجوری بمونه ؟
صفحه مرگ که میاره مشکلش جدیه بفرس گارانتی
اگه ایراد نداشت که این صفحه نمیومد
اول ایرادات رو از نظر نرم افزاری بررسی کنید ، سپس درایور ها ، سپس سخت افزاری .
با نرم افزار Whocrashed بررسی کنین به چه دلیل ویندوز کرش شده .
لینک دانلود :
______________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا 70 % نرم افزاریه . از زمانی که هاردم کاملا فرمت شد ( حدود 7 ماه پیش ) تا الان حتی 1 بار هم BSOD رو ندیدم![]()
سلام
ئوستان یه سوال درباره شارژلپ تاپ
- تو energy managment بخش دوم رو رو کزینه optimized battery health گذاشتم و شارژر موقع استفاده مدام به لپ تاپ وصل بود.
- حالا وقتی گزینه رو به maximize battery life تغییر دادم که 100% شارز شه جالبه که موقع استقفاده به 67% که میرسه battery low میده و خاموش میشه
- باطری ترکیده ایا؟
این نحوه شارز کردن درسته؟
سلام
دوستان یه سوال درباره شارژلپ تاپ
- تو energy managment بخش دوم (battery)رو رو گزینه optimized battery health گذاشتم و شارژر موقع استفاده مدام به لپ تاپ وصل بود.
- حالا وقتی گزینه رو به maximize battery life تغییر دادم که 100% شارز شه جالبه که موقع استقفاده به 67% که میرسه battery low میده و خاموش میشه
- باطری ترکیده ایا؟
این نحوه شارز کردن درسته؟
سلام
تو همین برنامه یک قسمت هست نوشته BATTERY GUAGE (تب دوم) به این قسمت برید و یکبار START کنید .در ضمن آپدیت باتری و بایوس رو هم حتما از سایت لنوو دانلود کنید و نصب کنید.اگه بازم مشکل داشتید ببرین نشون بدین
در مورد BATTERY GUAGE : این کار یکبار باتری رو تا 100 درصد شارژ و سپس دشارژ می کنه .اینکار زمان زیادی ممکنه ببره ، و نباید با سیستم کار کرد تا کارش تموم شه .
لینک دانلود درایور ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
usb لپ تاپ شما هم قطع و وصل میکنه؟
یا مال من اینجوره؟
شما لپ تاپتون Z500 هست یا Z510 ؟؟؟؟
چون CPU های هاسول مشکل قطعی USB دارند
از اونجایی که CPU زد500 نسل سوم پردازنده هاس هست و هاسول نیست نباید قطع و وصل بشه و اگه برای تو z500 هست و قطع و وصل میشه مشکل داره
( البته این مشکل تا حالا تو Z510 هم دیده نشده )
مشکل قطعی رو ابتدا از نظر نرم افزاری سپس سخت افزاری بررسی کنید .
مشکل Haswell ها با USB 3.0 بود که پس از رفتن لپ تاپ به حالت Sleep دیگه USB از کار میفتاد و باید سیستم ری استارت می شد.
این مشکل خیلی وقته حل شده و پردازنده های جدید اینتل چنین مشکلی ندارند . Z510 بعد از حل مشکل Haswell ها با USB 3.0 منتشر شد که قطعا چنین مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)